Mamici de Mai - Iunie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 22
andradap spune:
Eu am programare pe 1 martie... ECO MORFO la Dr. Pop... si atunci voi avea 29 de sapt. si 4-5 zile
Pe 19 FEB. in schimb ma mai duc iar la eco, la noua mea doctorita ... Ca deh, o placenta de grd. 2 si niste ir-uri crescute necesita ceva mai multa atentie... Dar mie imi convine ca-l vad mai des pe BEBE!!!
POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 26+ cu Antonio
ancamari spune:
andrap - La eco de 21s si mie mi-a iesit gr. matur. al placentei 2 si IR dreapta 0.62, dar si Iosup si dr meu au zis ca daca ma odihnesc mai mult isi revin de la sine si nu mi-au spus ca trebuie atentie medicala in plus.
Anca, 25s+Andrei Cristian
moberi spune:
Ancamariai spus foarte bine lucrurilor pe nume.
Doar pentru ca suntem putine femei in situatia asta unii prefera se prefac ca nu ne aud.Nedreptatea cea mai mare (mie personal) este legata si de antecedentele mele..adica primul copil l-am avut in ultimul an de facultate si l-am crescut numai noi stim cum, acum in sfirsit ajung in aceleasi conditii, am muncit si cotizat degeaba atatia ani in speranta ca a doua oara imi va fi mai usor si ma voi putea bucura de mai mult timp petrecut cu puiul meu....statul roman se incapatineaza sa demonstreze ca daca esti sarac mori sarac, iar daca ridici capul are grija sa te plafoneze....la nivelul celor saraci.
Stiu ca pentru unele mamici situatia asta nu inseamna nimic si nu ne prea inteleg pe noi cele care ne plingem pentru ca nu sunt in situatia noastra, dar poate ca ar trebui sa inteleaga faptul ca frustrarea noastra vine din faptul ca ni se incalca un drept constitutional pina la urma dreptul la tratament egal si asta insemna cit ai facut, cit ai dat , cat ai cotizat atat sa primesti, nici mai mult nici mai putin, iar categoriile defavorizate pot fi protejate si altfel decit prin prejudicirea celorlalti!
Atat am avut de spus pe acest subiect ca mi-e scarba deja ....
ancamari spune:
moberi ai dreptate. Dar daca aflati din surse sigure cum se vor calcula veniturile pt cele 126 de zile sa scrieti, va rog, ca la noi la resurse umane e cam pustiu prin capete. As ma a vea o problema aici: eu am luat si prima mare in decembrie (ca sa se compenseze venitul lunar relativ mic din timpul anului) si nu stiu daca imi intra in calcul pentru toate cele 126 de zile sau doar pt prima luna din ele si pentru fiecare luna in parte se calculeaza ca medie a veniturilor din ultimele 6 luni anterioare. Adica daca in august sunt tot in cadrul celor 126 de zile, mie imi calculeaza media din veniturile obtinute in ian-iulie, chair daca intru in cele 126 zile in mai? Ca atunci situatia e si mai proasta, ca luna de luna din cele 4 luni iti da tot mai putin, nu-i asa?
Asta pt ca pt cele 126 zile trebuie sa aduci lunar la serviciu foaia de concediu medical de la dr de familie. Dar poate nu inteleg eu bine.
Anca, 25s+Andrei Cristian
chiquitita spune:
Fetele, nu stau mult, intru sa va spun ca sarcina mea a cobarat foarte mult, colul e scurt, in pericol sa se deschida, maine merg la spital dar poate seara vin acasa, dar de luni trec pe perfuzi cu gynipral. Ma gandesc cu groaza...iar stat in pat etc etc etc...
22+
chiquitita spune:
Poohy mi-e groaza de acele perfuzii pt scad mult tensiunea si eu o am oricum 9/6. Zece ore cu ele in mana in fiecare zi, plus ca ma vedeam si eu scapata de rele...In legatura cu alunita, mi-a zis ca voi merge in spital la dermatologie. Paflo, ti-o trimit si tie daca reusesc.
22+
miniuta spune:
buna, fetelor.
am reusit sa citesc tot ce ati scris, am incercat ieri sa va scriu dar netul mi-a facut fite asa ca am salvat mesajul si il voi trimite abia azi (spun asta ca sa nu va mirati).
noutati nu am, tot obosita si capie de cap de nedormita (nu stiu ce sa mai fac sa pot dormi si eu normal...poate sa imi fac un program regulat de iesit la plimbare in aer liber???).
week-end placut!
si mesajul de ieri:
liviana, puiul tau e minunat. si mi-am amintit cu mare placere de "specialitatile" lui frate-meu de cand era mic. era putin peltic si f indraznet (eu abia ma aratam cand apareau musafiri) si mereu pus sa repete poezioarele astea. aia cu piticul imi placea si mie, dar hai sa iti mai zic una pe care am descoperit-o foarte tarziu, pe o caseta pe care eram inregistrati amandoi.
soare, iesi din inchisoare,
ca vin doua caprioare,
cu cercei din ghiocei
si papuci din flori de tei,
tip top, tipi top, tipi tipi tipi top.
mie mi se pare minunata ca sa nu mai zic ca mai era unua cu vulpoiul vanator...tre sa o sun pe mama sa vad daca isi aminteste de ea.
eu sunt cam chiauna, ieri am muncit ca apucata la slefuit si vopsit usile si aseara nu am putut dormi de oboseala. m-am trezit pe la trei si pa somn, noroc ca am liber asa ca pe la sase jumate m-am mai culcat si am dormit pana la zece. oricum, tot chiauna sunt.
andrada, esti o slabanoaga!!!!! eu m-am ingrasat deja zece kile...si nu eram nici inainte o silfida (doar in comparatie cu nemtoaicele mi se pare ca sunt slaba, cand vin in romania am revelatii, dar eu nu am fost de doi ani deja, asa ca mi-am pierdut punctele de reper )
o zi buna!
just free your mind, and the rest will follow