Mamici de Mai - Iunie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

sobi !!! ce burtica frumoasa ai ! si uite, nici la tine linia nigra nu e dreapta, ca ma gandeam ca mi-a fugit mie buricul, da linia s-a desenat aiurea !

oana20+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Sobi, uite cum trebuie facut ca in loc de adresa respectiva apara un text scris de tine... Eu iti voi da mai jos exemplu pt. site-ul cu burtik ta (care, apropos e frumoasa foc!!!!). Eu voi pune spatii (ca sa apara asa cum scriu, si nu ca LINK), dar tu sa le stergi cand ti le pui in semnatura...sau unde vrei sa pui aceste poze.

Exemplu:

[ url = "http://new.photos.yahoo.com/sobi_baby/album/576460762387435706" ] BURTIK MEA [ / url ]

PS: Ai 9 spatii de sters (deci il omiti pe cel dintre "BURTIK" si "MEA"). Cand vei vrea sa pui alt site, e suficient sa inlocuiesti site-ul pus de mine (cu burtik ta) si in loc de "BURTIK MEA" sa scrii alta decsriere adecvata!!! Hmmmm sper ca am explicat destul de bine... Daca nu.... iti mai explic

Kay, eu una NU voi face acest vaccin... DESI se pare ca nu este contraindicat... Si nu sfatuiesc pe nimeni NICI sa faca NICI sa nu faca...
Bine.... cu exceptia celor care vor avea parte de ustensile ruginite, murdare de pamnat, etc. si NU e cazul Deci...

www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">La joaca CU LUCKY

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Aaah... uitasem... si ziceati ca burta mea este mik??? Pai nu vedeti? A lui SOBI (nu te supara, dar asa ma bucur si eu cand vad ca am burta mai mare ca a altcuiva )...este si mai mica!!!

Oooof... acum m-am uitat mai atent!!!! Tu esti in sapt. 21... iar eu azi... intru in sapt 28 , e si normal sa ai burta mai mik de cat a mea!!! Sa speram ca bebe al meu e bine si VOINIC...

Profit de editare sa schimb semnatura

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

buna,
am gasit niste informatii despre vaccinarea antitetanica in timpul sarcinii:
http://www.clevelandclinic.org/health/health-info/docs/2800/2811.asp?index=9758&src=news
http://patients.uptodate.com/topic.asp?file=pregnan/2251

In mod normal, vaccinul antitetanic ofera o imunizare pentru 10 ani... iar cum ultima vaccinare sigura antitetanica a fost realizata pe la vreo 14 ani, va dati seama ca dupa 24 ani nu mai sunteti protejate impotriva tetanosului. (Asta e bine de tinut minte pentru ca atunci cand sunteti muscate de un caine, va intepati cu ceva ruginit sau va taiati adanc si rana este murdara cu pamant sa faceti si un vaccin antitetanic.)

In tarile in curs de dezvoltare aparea frecvent tetanosul neonatal (noi-nascuti erau infectati cu spori ai bacteriei atunci cand li se taia cordonul ombilical cu un instrument nesteril). Insa asta se intampla din cauza conditiilor mizere din maternitati. Iar atunci, s-a trecut la recomandarea de a se vaccina mamele, iar anticorpii pe care aceasta ii facea, trecea si la fat si astfel ii asigura copilului o protectie la nastere.

Acum hotararea este a voastra si numai a voastra... pentru ca la noi in tara se sterilizeaza instrumentarul utilizat in timpul operatiilor si ca mama va ajunge sa nasca la spital.

Ma scuzati ca m-am bagat si eu in seama, insa sper sa fi fost cu folos

si sarcina usoara si fara probleme in continuare

Mad, 10+

Mergi la inceput

Pauly, desi cu intarziere, iti transmit si eu multa bafta!!! Si iti tin pumnii... te astept cu vesti!!!

Mad, multumim pt. informatie . Esti binevenita!!!

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Nu am mai vazut de ceva timp pe forum pe Chris27... stiti ceva de ea???

DidiAlex, tu mai vii o data din concediul ala??? Ca mie una mi-e dor de tine... Nici nu stiu cand trebuia sa revii... parca pe 10...

Msemcu , asteptam si noi poze de la eco... sa vedem trei fete cucuiete!!!

Eimotto, ti-a trecut "boala scrisului" pe forum, sau fiind week-end lenevesti mai mult in pat???

Arthurana, am vazut ca avem aceeasi data a UM... Asta inseamna ca vom naste cam in aceeasi perioada... Eu am ciclu de 24 de zile... tu?

PS: Haideti fetelor, mai scrieti si voi ceva ca o sa cred ca vorbesc singura... CHIAR ASA E!!!

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

aaaa, deci eu mai am 3 ani si ceva in care sunt "acoperita" cu antitetanosul ! e bine de stiut !
andrada, am temperatura 37,2... ce sa fac? bag un eferalgan acum si stau o ora si daca nu-mi scade??? scuze daca te simti folosita...

oana20+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Sobi, tu unde nasti? la ce spital? ca avem um in aceasi zi ! burtica ta e mai mare ca a mea ! da la mine m,ai e si cceva strat de slaninuta... shhhhh, sa nu mai spuneti nimanui !

oana20+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Kay, 37,2 nu e temperatuta mare...

25+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Kay, o temperatura de 37,2 NU e de speriat!!! Si nici de luat imediat medicamente!!!

Iti recomand sa bei cat mai multe lichide (ar fi de preferat ceaiuri calde-fierbinti chiar, daca suporti), LAMAIE (pentru vitamina C) si pune-te putin in pat... eventual chiar incearca sa dormi, sa te odihnesti putin!!!

PS: Nu ma simt folosita, sper doar sa reusesc sa fiu de folos!!!

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput