Mamici de Mai - Iunie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 28
michigan spune:
neata
kay ce bine ar fi sa-l putem lasa acolo pe bb
si sa nu trebuiasca sa trecem prin nastere
sa iasa el in mod miraculos si intr-o dimineata sa ne trezim cu el langa noi in pat
nu-i asa
dar sa nu ne sperie un mic moment de chin si de durere si sa ne gandim mereu la ce va urma si ca o sa aduucem pe lume lumina vietii noastre
a propos de concediu
cineva se intreba de ce vrem sa intram asa de repede in concediu ca oricum o sa stam cu bb 2 ani
eu una abia astept sa stau acasa
o sa vorbesc cu doctorii sa vedem cat de repede se poate intra in concediu![]()
vreau sa evit orice risc si orice sursa se stres
pentru mine si care l-ar putea afecta si pe printisorul meu
cred ca innebunesc
nu ma mai pot gandi la nimic decat la el
cred ca ne-am hotarat si noi asupra numelui
Octavian Andrei
sau mai vedem
pupici multi si sanatate
kay spune:
ba, da, la mine orice depaseste 37 e mare
! eu n-am avut in viata mea temperatura mai mare de 38, si atunci eram ca si pe moarte ! eu nu fac febra, decat cand e raceala d`aia nasola si d`aia am intrebat ! si nu mai zic ca organismul meu e obisnuit cu toate pastilele din lume, ca raceam foarte des cand eram copil si ma imbuibau cu medicamente !
acum am luat eferalganul si iau si un oscilo si am si un ceiut cald si sper sa-mi treaca...
saru`mana de raspunsuri, eu trebuia sa va fi zis de anomalia mea cu starea febrila !

oana
20+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
andradap spune:
Kay, imi pare rau ca NU te simti bine!!! Daca mai apar si alte simptome, suna-l pe doctorul tau (medic de famile sau ginecolog)... Si lasa-i pe ei sa-ti prescrie ce medicamente anume sa iei!!!
Te pup
si sa te faci bine repede!!!
Michigan, cand intri in concediu??? ![]()
www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">La joaca CU LUCKY
Andrada
27+ cu
Antonio
kay spune:
ca bine zici, michigan ! sa ma trezesc cu Sosonica langa mine, mancata si schimbata, eventual sa-mi aduca si un suculet si sa-mi zica " mami, stiu ca esti obosita ca m-ai tinut 9 luni in burtica, da uite, tu du-te cu tati sa va plimbati, eventual la Paris, ca am eu grija de mine. ma hranesc singura, ma spal si ma legan... tu du-te si odihneste-te."
dar dupa ce am vazut filmuletul ala cu epidurala am decis ca tati n-are ce cauta in sala de nasteri, eu mai vreau huta-huta si dupa ce nasc, ca doar nu inchidem sezonul de la 21 de ani ! si dupa cum il stiu eu, s-ar oripila ! si chiar daca nu s-ar oripila el, m-as simti eu aiurea... e ceva legat cred de feminitate si secretele femeii... nici daca ma epilez nu vede decat produsul finit !
m-am razgandit, o s-o scot de acolo, dar sa nu vad eu ce se intampla jos... ii zic lui Tutu sa nu tina oglinda !
oana
20+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
andradap spune:
Va invit la un CAPITOL NOU
www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">La joaca CU LUCKY
Andrada
27+ cu
Antonio
michigan spune:
kay
esti o dulce
sincera sa fiu am urmarit si eu cateva nasteri pe net
si i-am aratat una si lui tati
s-a schimbat dintr-o data la fata de nu-l puteam recunoaste
el care e cel tare si puternic de fiecare data
s-a inmuiat ca o carpa
Nu
categoric nu are ce cauta la nastere
desi initial am fost suparata si m-am gandit ca nu e corect ca eu sa ma chinui iar el sa vina cu un buchet de flori si sa zica HAI LA TATA
dar pe urma m-am lamurit asa e legea firii
ca la stfel de lucruri noi , femeile sa fim cele puternice
andradap sper sa tratez bine si dupa vacanta de pasti deja sa-mi vina inlocuitor ![]()
vreau liniste si pace pentru mine si puiul meu
michigan spune:
pupici
plec sa-mi plimb burtica
e asa de frumos afara
a propos eu sunt din valcea
dar banuiesc ca e frumos peste tot
bucurati-va
lui bb ii place miscare
el insusi face destul de multa miscare la mami in burtica
Ionice spune:
Buna dragele mele,
Sunt la birou si mi-am luat un pic de ragaz sa vad ce s-a mai scris:)
vad ca muscatura de caine este o moda printre gravidute...Eu am patit asa ceva in luna a 4-a de sarcina si am ajuns la urgente, dar cei de acolo nu au vrut sa-mi faca vaccinul antitetanos.Medicul meu ginecolog mi-a spus ca normal acest vaccin se face in luna a 7-a, dar daca este cazul(cum a fost la mine) se poate face si mai devreme.Muscatura nu a fost "grava", desi mi-a perforat pielea, iar cei de la spital nu au vrut sa-mi faca vaccinul(ceea ce pe mine m-a bucurat:))
[purple]Andradap:multumesc, pentru grija:)Medicul m-a descurajat in sensul ca nu mi-a pictat un tablou prea placut.Ca trebuie sa nasc la 33 de saptamani...sa dau declaratie ca daca bebe nu traieste...etc.Ca degeaba fac Imunoglobulina in saptamana 28....Ca asta este...La iasi mi-au spus ca tre' sa monitorizez anticorpii, sa mai asteptam 2 saptamanai si daca acestia cresc sa facem Imunoglobulina, dupa care sa monitorizam in continuare si incercam sa ducem cat mai departe sarcina.Bebe este bine, un mare miscacios/miscacioasa...Spun astfel pentru ca , asa..sa fie bomba de bomba, la Iasi se pare ca e baiat!!!Ce sa mai spun...Nu stiu, fetelor, eu ma simt nemaipomenit dpdv fizic.Am o sarcina pe care o doresc tuturor..in sensul ca ma simt foarte bine, mai bine decat inainte...Oare de ce a trebuit sa se intample asa?
In fine, va pup, si va doresc bebelusi supersanatosi:)
pauly[/purple] esti o draguta!
Ionice spune:
Hai ca sunt cu capul in nori:)
DN 30.07.1975
UM 18.08.2006
DNP nu se stie..cred ca pana la urma o sa fie in aprilie, desi trebuia pe 21.05.2007(depinde de anticorpii mei)