Mamici de Mai - Iunie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Fetelor stelutele sunt asa:

- nou venit 0-100 mesaje
- membru incepator 101-500 mesaje 1 steluta mov
- membru junior 501-1500 mesaje 2 stelute galbene
- membru matur 1501...mesaje 3 stelute rosii

...si nu mai stiu

Mica 26+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Paula- ai si tu stelutasi acelasi nr de mesaje ca si mine.

Andrada - acum 4 ani era si mai bine. Parca se dadea si in CIC 85% din salariu (fara limita inferioara sau superioara) Adica virgula, avei proportional cu cat era trecut pe cartea de munca. Dar pt ca ce e mult strica, au plafonat pentru toata lumea la 600 ron.

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Asta este... makr sa nu avem noi cu ce-l creste pe bebe, dar sa fie el sanatos!!! Eu ma multumesc si cu alea 2 milioane!!! Sau chiar si fara...
Eu sunt optimista si zic ca mai cu un ajutor de la parinti, mai cu o revenire la munca dupa implinirea celor 6 luni ale copilului... om face fata!!! EL sa fie SANATOS este tot ceea ce imi doresc in mom. de fata...

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

mary_lou, pt locul injectiei mai e buna frunza de varza cruda si o felie de lamaie.
poohy, sigur s-a modificat din ian 2007 legea apropo de CO. Vezi sa nu te pacalesti si sa le iei pe toate in avans. Pana se desteapta cei de la servici, sa nu ai neplaceri cand revii la munca. Mie de la HR mi-au zis ca "Incepand cu 2007 concediul de odihna se ia raportat la perioada lucrata, fara exceptie".
Apropo de Valentine's Day: fetele, mergeti si va distrati acum, pana sa nasteti. Pe urma nexa distractii. Nici film, nici teatru, doar plimbari in parc, si alea cu ochii pe ceas. Noi obisnuiam sa mai mergem la un Chinezesc...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 23s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Mica, la noi de ce apare ca avem album...dar de fapt nu avem!!! Iar la tine apare JURNAL, dar de fapt NU ai!!!

Nu inteleg...ce e cu optiunile astea... ca dcaa scrieti asa rar, parca vad ca ma apuc si eu de scris jurnale... lucru care am incercat mai mereu dar nu am reusit!!!

Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Andrada draga mea dar tu nu ai lucrat deloc?nu ai gasit si tu pe cineva sa iti bage cartea de munca si sa itit platesti tu darile la stat?
Fetelor dar nu se poate sa ne platim noi perioada asta de 1 an darile la stat si sa beneficiem de indemnizatie copil 2 ani(ca ar fi chiar pacat ca Andrada sa primeasca doar 200 Ron)Intreb si eu.

Paula27+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Liviana spune-mi te rog la ce chinezesc te duceai inainte?Te intreb deoarece colegele mele ma bat la cap de cateva zile sa le gasesc un restaurant chinezesc care livreaza la domiciliu ca sa comandan la servici si sa bagam in noi mancarica chinezeasca(dati-mi un restaurant bun, please)

Paula27+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Dideip, noi mergeam la cel din Calea Victoriei 16-20 -rest Pekin (tel 3103160). Livreaza si la domiciliu/servici, dar conteaza si zona unde se afla acesta. Mie si sotului ne placea acolo pt ca e un rest micut si fff intim. Progr este 11am-04am, zilnic.

PS: Iti recomand vinetele in sos chinezesc. Yamyy. Hmm, mi-am facut singura pofta.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 23s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Dideip, eu am luat licenta in septembrie, cand stiam de 2 saptamani ca sunt insarcinata... Apoi... am zis sa nu cer SOMAJUL ca sa nu zica astia de la stat ca le cer pomana si cu somajul si acum in mai si cu copilul...m-am gandit ca ar fi bine sa nu cer somaj si sa astept sa cer direct cele 8 milioane Ulterior am aflat ca daca eu ceream somaj... adik, daca eu din octombrie primeam soamaj, si ma angajam undeva cu carte de munca timp de 3 luni inainte de nastere...puteam beneficia de CONCEDIU... Asta pt. ca se adauga vechime pe cartea de munca si facultatea... si avand acel somaj pana la angajare nu aveam deloc pauza... si deci figuram cu 12 luni intregi dintre care ultimele 3 la acelasi lod de munca...

Dar am aflat toate amanuntele astea abia de curand... Asa ca asta este...

Mai este o speranta... cu o lege, care va acorda si studentilor aceasta suma de 600ron... dar trebuie sa treaca si de camera deputatilor... Deci ptuin probabil ca va beneficia sotul meu de ea (el ink este sutdent... si lucreaza la "negru" )

Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Dideip eu iti recomand wuxing. Sunt foarte ok si fac si catering.

Andrada habar nu am de ce apare asa. Eu nu am album.

Mica 26+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput