Mamici de Mai - Iunie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 19
mica0307 spune:
Brambushca activeaza-ti PM ca sa iti putem trimite parola. In stanga in mesaje private - options - activez mesaje private.
Cristalina cate stelute ai. Si toate albastre .
Mica 26+ Maya Alexandra
Poze
cristinamaria spune:
M-am intors si eu de la doctor ceva mai optimista! Se pare ca trebuie sa fac de acum incolo eco la fiecare 2 saptamani! Din cate inteleg probleme ar putea aparea spre sfarsitul sarcinii , adica nasterea ar fi mai devreme ( cum spunea si Eimotto)! Retardul de crestere de 4% e nesemnificativ mai ales ca la mine ovulatia oricum a fost mai tarziu!! Nu-mi ramane decat sa fiu optimista( asta m-a sfatuit dr... si mai iau de manuta cu Eimotto )
Va sarut pe toate si va multumesc pt sustinere!!
Ciuffy !! Pe unde esti??
cristina 28+
mica0307 spune:
Cristinamaria tre sa vezi si parte buna. O sa iti vezi bebeul mult mai des decat noi .
Mica 26+ Maya Alexandra
Poze
dideip spune:
Salutare gravidute si un mare de la mine pentru voi.
ciuffysa iti dea domnul muuuulta sanatate, o sarcina usoara, un bebe sanatoooos si muuulti bani.
Kay cum ai primit sai ce ai facut de ai primit steluta ca.... vreau si eu.
Fetelor este de belea cu bani astia(indemnizatie). Eu chiar numai inteleg nimic si sincer eu nu sunt de acord ca toate tigancile care nu au muncit ca noi si nu au platit in viata lor darile la stat sa primeasca cei 200 RON (stiu ca sunt cam rea)dar nu este corec fata de noi care intr-adevar ne-am vazut de treaba noastra.
Paula27+
poze
poze bebe
andradap spune:
Cristinamaria... pai nu cred ca te vei lua de manutza doar cu Eimotto ... Eu una, chiar privesc partea buna a lucrurilor, asa cum zicea Mica, si anume faptul ca-mi voi vedea puiul mai devreme ma bucura!!! El in schimb sa fie sanatos ...
Dianalaura , bine-ai revenit si NUMAI BINE de-acum incolo!!!
Eimotto, eu imi prind urechile rau de tot in legile astea... Ai dreptate, pt. mine e mai bine anu' asta decat anu' trecut... apropos de cei 200 ron fata de cei 24... dar eu ma refeream la celellate mamici in general... Asa oi fi eu mai altruista???
POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 26+ cu Antonio
andradap spune:
Aaah... bine-ai revenit DIDEIP!!! Si eu ziceam ca anu' asta sunteti private de 24 RON.. .acum cu noile legi...
Dar eimotto, m-a facut sa vad si partea buna pt. mine... care terminand o faculattea si neavand cele 12 luni de munca nu voi beneficia decat de cei 200 RONi.. .decat sa fi fost 24 ROni ca pana acum...
Oricum eu nu intelegeam altceva!!!!
De ce nu au lasat concediul cat era... 800 RON pe luna si sa transforme alocatia in 200 RON... adik sa fie 1000 RON pt. cele care au muncit... si 200 RON pt. noi astea care am frecat menta in facultate
POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 26+ cu Antonio
eimotto spune:
moberi si cristalina - asa sper si eu ca este, adica de bine. Dar cand am vazut cum se discuta la legislative si mai ales cand am vazut ce "transant" e moderatorul am inceput sa am si eu dubii.
Diana -
Mamica de Iulia (06.02.2004) si 27+
brambushca spune:
Poohy nu stiu daca s-a schimbat sau nu legea asta dar cei de la personal m-au sfatuit "prieteneste" sa-mi iau concediu de odihna iau inainte de prenatal si eu i-am ascultat. In ianuarie am fost toata luna in concediu de odihna si am mai si luat prima de vacanta. Am intrebat daca nu-mi imputa mai tarziu banii astia si m-au asigurat ca e in regula si ca nu s-a schimbat nimic fata de anii trecuti. Eu una nu mai stiu ce sa mai cred cand va aud pe aici ca defapt treaba sta altfel. Dar nu mai am ce face oricum, astept sa vad daca se va sesiza cineva, desi cum merg lucrurile la noi ma indoiesc.
Dedeip tu ai deja o stelutza
Mica
Oana 22+
poze.
dideip spune:
Mai fetelor nu este corect, inca o data va spun,uite Andrada saracuta face si facultate si este si graviduta deci face ceva pentru tara asta, dar eu ma refer la cele care fac copii pe banda si nici grija de ei nu au si li se dau si bani(macar de s-ar folosi acei 200Ron pentru copii)si atata bataie de joc din partea statului. Am o graviduta (la servici)care a nascut la inceputul lui noiembrie si nici acum nu a primit suma aceea de 600 Ron de la primarie darmite cei 200 Ron alocatie si saracuta de ea maine face botezul fetei ca a inceput sa ceara fetita botezul, plange in continuu.Spuneti si voi asta nu este bataie de joc, copilasul ala cu ce traieste pana i se vor da bani de la primarie??????
Paula27+
poze
poze bebe