Mamici din Arad...??? (61)
Raspunsuri - Pagina 6
gabitzica spune:
quote:
Originally posted by Melania 14
Gabi cat era setul din oferta ? cu Winnie ?
Melania (14.01.2005) si mama Carmen
poze
99.95 lei
Poze
Melania 14 spune:
Gabi, am avut impresia ca cea care ai cumparat-o era 100Ron si era una la oferta mai ieftina .
Multumesc, am spor dar fac pauza ca sa se raceasca motorul aspiratorului .
Vroiam sa te intreb daca esti cu Ioana in brate , pt ca in ultima postare te-ai intrecut pe tine in scrisul la repezeala
poze
Claudelu spune:
Gabi, da deja ma gandesc. io intotdeauna i-am luat incet icnet cate ceva si asta ptr ca martie e plina de aniversari si sa nu cumva sa raman fara bani de cadou
DianaR spune:
Salutare!
Alina, MCV-ul nostru are acum vreo 1500 de km facuti si arata consumul mediu 8 si un pic. La inceput te avertizeaza ca ccc consumul e mai mare decat in specificatii pana se rodeaza motorul, pe parcurs mai scade.
Mihaela, wow vad ca ai lapte de numa... A mea oricum nu serveste lapte congelat cu cereale doar cel din frigider, asa ca laptele strans in conge ii numa bun de aruncat...
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
gabitzica spune:
quote:
Vroiam sa te intreb daca esti cu Ioana in brate , pt ca in ultima postare te-ai intrecut pe tine in scrisul la repezeala
No scuzati-ma acum, dar nu citesc ce iese. Nu eram cu Ioana in brate, dar ma "striga" de dincolo si m-am grabit sa scriu mesajul.
Poze
Melania 14 spune:
Pe unde umblati restul ? am ramas singura?Flavia ? Alina?
Maria?
Claudia?
Cristina?
poze
pufymic spune:
Carmen da' pe mine nu ma strigi?
Deci in sfarsit avem net!!!!Traiasca vecinii....!(ca un vecin ne-a facut aranjamentele cu netul!
Gabi venim si noi joi la voi!(moama ce poiata-s ....cred ca de la smotru mi se trage)
Miha vad ca ai lapte de il si exporti!Bravo tie!
Aseara ne-a vizitat(rapid de tot) Clau cu Raul(v-a zis deja).....Alesio a fost cam prapadit la inceput si l-a ciocanit de vreo 2 ori pe Raul...dar dupa aceea s-au jucat frumos....iar cand sa plece a plans dupa el...
Noi ne-am acomodat, Alesio imi mai zice cateodata: "mami, v'eau sa me'gem la nenea Do'u"(adik unde am stat pana acum)....dar sper sa-i treaca repede.
Na ma duc sa-l culc....revin....ca acum am net
Eu
alinamoro spune:
Ioana, bine ai revenit!
Asteptam pozeeee!
Eu pe-aici lenevesc, dimineata m-a apucat harnicia, dar mi-a trecut, acum tocmai am devorat o ciocolata.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
Melania 14 spune:
Ioana bine ai revenit ! asteptam sa apari cu amanunte .Fiti intelegatori cu Alesio pt ca e o schimbare importanta pt el si o percepe si el cum poate.
poze
gabitzica spune:
Ioana bine ai revenit. Las ca se acomodeaza si Alesio saracutul.
Carmen mai un pic si incepi sa ne povestesti si noua de amiba, parameci si euglena verde
Poze