Mamici din Arad...??? (61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Originally posted by Melania 14

Gabi cat era setul din oferta ? cu Winnie ?

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

99.95 lei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi, am avut impresia ca cea care ai cumparat-o era 100Ron si era una la oferta mai ieftina .
Multumesc, am spor dar fac pauza ca sa se raceasca motorul aspiratorului .
Vroiam sa te intreb daca esti cu Ioana in brate , pt ca in ultima postare te-ai intrecut pe tine in scrisul la repezeala

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi, da deja ma gandesc. io intotdeauna i-am luat incet icnet cate ceva si asta ptr ca martie e plina de aniversari si sa nu cumva sa raman fara bani de cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare!

Alina, MCV-ul nostru are acum vreo 1500 de km facuti si arata consumul mediu 8 si un pic. La inceput te avertizeaza ca ccc consumul e mai mare decat in specificatii pana se rodeaza motorul, pe parcurs mai scade.

Mihaela, wow vad ca ai lapte de numa... A mea oricum nu serveste lapte congelat cu cereale doar cel din frigider, asa ca laptele strans in conge ii numa bun de aruncat...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

quote:
Vroiam sa te intreb daca esti cu Ioana in brate , pt ca in ultima postare te-ai intrecut pe tine in scrisul la repezeala

No scuzati-ma acum, dar nu citesc ce iese. Nu eram cu Ioana in brate, dar ma "striga" de dincolo si m-am grabit sa scriu mesajul.

Poze

Mergi la inceput

Pe unde umblati restul ? am ramas singura?Flavia ? Alina?
Maria?
Claudia?
Cristina?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Carmen da' pe mine nu ma strigi?

Deci in sfarsit avem net!!!!Traiasca vecinii....!(ca un vecin ne-a facut aranjamentele cu netul!

Gabi venim si noi joi la voi!(moama ce poiata-s ....cred ca de la smotru mi se trage)

Miha vad ca ai lapte de il si exporti!Bravo tie!

Aseara ne-a vizitat(rapid de tot) Clau cu Raul(v-a zis deja).....Alesio a fost cam prapadit la inceput si l-a ciocanit de vreo 2 ori pe Raul...dar dupa aceea s-au jucat frumos....iar cand sa plece a plans dupa el...

Noi ne-am acomodat, Alesio imi mai zice cateodata: "mami, v'eau sa me'gem la nenea Do'u"(adik unde am stat pana acum)....dar sper sa-i treaca repede.

Na ma duc sa-l culc....revin....ca acum am net

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, bine ai revenit!
Asteptam pozeeee!

Eu pe-aici lenevesc, dimineata m-a apucat harnicia, dar mi-a trecut, acum tocmai am devorat o ciocolata.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Ioana bine ai revenit ! asteptam sa apari cu amanunte .Fiti intelegatori cu Alesio pt ca e o schimbare importanta pt el si o percepe si el cum poate.

poze

Mergi la inceput

Ioana bine ai revenit. Las ca se acomodeaza si Alesio saracutul.
Carmen mai un pic si incepi sa ne povestesti si noua de amiba, parameci si euglena verde

Poze

Mergi la inceput