Mamici din Arad...??? (61)
Raspunsuri - Pagina 7
DianaR spune:
Ioana, bine ai revenit!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
Somleac spune:
Si eu tot costum de spidermen i-am luat lui Alex de ziua lui.A facut senzatie. A zis sotu ca nu l-a mai vazut pe Alex asa entuziasmat niciodata. Si azi dupa 2 zile la telefon el ma intreaba daca vreau sa-mi spuna ce-a primit de ziua lui.
Care-i faza cu 20L?
Ioana cum e la casa noua?
Flavia deci cand vrei zi si ma reped cu lapticu. Mi-a dat Alina si borcanele ei asa ca acum avem de unde.
Fug ca mergem in vizita.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
maria_rubi spune:
Salutare!!!
Am cam absentat, dar am fost preocupata cu bebelina mea...am reusit cat de cat sa ne facem un program, mai ales noaptea: baita la 21.30, somnic apoi si trezire la 2.30 pt papa, apoi iar la 5-6 si apoi la 10 dimineata. E cat de cat ok, dar astept sa faca 2 luni, cand am inteles ca o sa doarma noaptea intreaga. Ne mai chinuim cu colicii, ii dau Espumisan dar doar cand o apuca crizele.
Am vazut ca puneti iar de o intalnire...lasa lasa ca ne facem noi mari si o sa aveti alti concurenti la pizza aia :))
Pana una alta, azi avem 3 saptamani si o zi, iar joia viitoare (cand facem o luna) ne punem in carucior si mergem la pediatru (la Suciu Maria mergem noi).
Hai sa va spun ceva haios: tot incerc de doua zile sa o scot la geam, dar cum ii pun caciulita si o invelesc in paturica se pune pe un urlat....wow....cum o dezbrac se potoleste imediat. Concluzia e ca nu-i place infofolita...dar ce o sa ma fac, cum o sa o scot afara atunci?
Va pupam pe toate si abia asteptam sa ne cunoastem!
Maria si Mara
POZE
Melania 14 spune:
Maria e o frumusica Mara .Are poza cu taticul la fel ca si Mel cu taticul ei , de pe vremea aceea.Apropo de taticul Marei , mi se pare foarte cunoscot.
Cat despre scos in fata geamului , tot ce e posibil sa nu-i placa.Oricum stiu ca nici Melaniei nu i-a placut in fata geamului dar la 1 luna jumate cand am scos-o afara nu a avut nici o problema ( asta in ideea ca s-au nascut aproape in aceiasi perioada).
Aaaa... cu programul de dormit noaptea , nu vreau sa te descurajez dar nu cred ca ti se va indeplini visul de a dormi noaptea atat de repede.
Miha cei 20l reprezinta laptele muls de mine si pus la congelator ,in cele 4 luni de apaptat.I-am aruncat pe toti pt ca nu i-a baut Mel, nu i-a placut.
Melania (14.01.2005) si mama Carmen
poze
maria_rubi spune:
Melania, pe sotul meu il cunosti de cand batea nu stiu ce bar pe la Intim... Cu cine crezi ca seamana Mara?
Flavia,chiar daca nu am scris pana acum, v-am citit aproape zilnic. Si vroiam sa-ti spun ca faza aia cu "bufnitatul" m-a distrat tare. Acum am cam intrat si eu in perioada de bufnitare, nu mai am somn de la 3 noaptea cand se trezeste Mara...
Fetelor, de ieri ma doare un san de mor...dar ideea e ca papa bebe din el si il si mulg, iese lapticul. Ma doare sfarcul si jumatate de san, nu tot. Nu stiti care ar fii cauza? Ca medicul meu de familie nu a binevoit sa-mi dea nr de mobil, nu-i place sa fie deranjata...
Pupici
POZE
claudia_maria spune:
Buna fetelor
In primul rand va multumesc pentru urari,vad ca nu ne-ati uitat chiar daca eu dau tot mai rar pe aici,dar chiar sunt foarte ocupata,am vazut ca va intilniti si eu as vrea sa ne mai intilnim am vazut pozele voatre de la intilniri bebelasi sunt tot mai mari si mai dragalasi.
In rest noi suntem bine,o sa incerc sa pun niste poze de la ziua lui Ana-Maria,inca doarme sper sa reusesc pina nu se trezeste.
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Ieri seara am intrat, v-am citit si n-am mai postat ca mi-a fost prea somn...
Maria_rubi te-ai palpat la sanul dureros?Nu e nici o zona intarita?Nici un nodul?
Si eu am dureri nasoale de san, fara nici o explicatie logica, dar numai dupa ce alaptez si se goleste sanul...si asta dupa ce am avut canalele infundate o zi....apoi bb le-a desfundat iar eu am ramas cu durerea...
Miha e fain la casa noua, ne-am acomodat bine, Alesio s-a trezit de 2 ori la inceput, in primele nopti plangand ca vrea sa mergem la nenea Doru....dar acum deja vad ca s-a linistit si nu mai are treaba....
O sa va arat si poze, dar inca nu avem mobila de dormitor(sapt care vine ne-o aduce)...si ne mai lipseste una-alta, dar in general e ok
Noa v-am -at, ne pregatim sa tragem o fuga pana la Craiva....
Eu
alinamoro spune:
Intru repede sa va salut. Noi ne-am hotarat sa mergem la Bihor si stam pana maine ca e vremea asta asa frumoasa.
Merg sa fac bagajele, va pupez!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
gabitzica spune:
Ah ce ma enerveaza taburile astea de la mozilla. am scris u mesaj si am inchis fereastra din greseala..
Alina si Ioana drum bun sa aveti
Maria am vazut pozele cu mara , e tare scumpa.
Claudia veniti la intalnire , nu? Am vazut pozele de la aniversare. e tare draguta Anamaria. Ce te-ai imblozit!
Flavia sti ca am facut si eu clatite aseara?
Poze