Mamici de martie-aprilie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 26
roxygeo spune:
ANA - Felicitari pentru bb cel fruumos, sa va dea D-zeu sanatate si tot ce va doriti!

MADA - Casa de piatra si multa fericire!

si acum ma inscriu si io la majorete

...pentru Monica si Vani

despre mine ce sa va spun???? ieri n-am iesit din casa, n-am avut chef de nimik
...si aseara am avut musafiri...m-am culcat pe la 1.30, iar la 4.00 eram drepti, ba vroiam la baie, ba avam arsuri....de abia pe la 6 am adormit la loc si la 7 suna ceasu` sa-mi i-au bulina...am atipit si m-am trezit ca ma dureau coastele....de am zis ca ma dezintegrez ![]()
Va pupic

Roxygeo
29+
kmi78 spune:
Mai fetelor asa da, atatea vesti bune;
deci FELICITARI ANA NUMAI BUCURII SA VA ADUCA ALEXANDRU !!!
MADA SA FITI FARICITI SI SA VA IUBITI MULT !!!
CURAJ MULT SI SA NE DATI NUMAI VESTI BUNE MONICA SI VANI 
GABDYD nasoale conditii , brrr, cand vor ajunge si spitalele de la noi sa aibe conditii sa-ti fie mai mare dragul sa stai ; si eu sunt o fire mai scarboasa si cand am citit ce ai scris
...
ANDREEA SE PARE CA, canalele tale sunt desfundate daca deja curge laptic eu zic ca e de bine ,eu ma tot dau si nimmic... in schimb am observat ca ma mananca; pe tine nu?
eu sper ca bb-ca mea sa mai stea la caldurica pt ca mai am inca vreo doua sapt treabaaaa, plus ca nu a venit mobila, asteptam patutul, caruciorul si atatea....
mersi fetele care mi-ati dat detalii despre carut pana la urma am vorbit cu cineva direct in Italia si il vom lua de acolo direct de la mama lui, e si putin mai ieftin ;
HAIDETI FETELE CU CAT MAI MULTE VESTI BUNE !!!!
37 +4 cu 
monica_b spune:
Multam de galerie, fetelor! Ia sa bag si eu niste majorete sa salte pt. Vani, dar si pt. celelalte fete aflate pe ultima suta de metri: Suzy, Paula, Kmi

Asa! Ca eu miine ma duc la control si cine stie daca ma mai intorc tot miine. Dr. vrea sa ma amine cit mai mult, pina vineri daca e loc, dar poate ii vine ideea sa ma tina acolo, la indemina.
Trebuie sa recunosc ca am deja morcoviorul bine insurubat. Noroc cu Ana, ca a deschis ea cu dreptul listuta de mamici. M-a si emotionat, dar mi-a dat si curaj.
Merci, Absoluta. Stau cu ochii pe NG ca pe butelie sa vad documentarul ala. Chiar tineam sa-l vad inainte sa nasc, ca sa am temele facute cind ajung la spital. ![]()
Adina intrebai de contractii dureroase: eu am avut de citeva ori, f. rar, contractii ca alea Braxton, dar simultan simteam o durere destul de intensa, ca la ciclu: si in partea de jos a burtii, si in spate. Banuiesc ca astea sint cele dureroase.
Monica
35+

Mihaelaaa spune:
Monica_b,daca ramai maine la spital...pun si eu majoretele la treaba pt tine...daca nu..mai punem si mai incolo,ca astea-s neobosite
!

Curaj si nu ne lasa prea mult sa asteptam dupa un rezultat...asteptam vesti!
Mihaela
33+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
elyanne spune:
Monica tinem pumnii sa mai sta un pic pinguinii... pana vineri daca se poate
Asteptam vesti de la tine... personal sau nu
, nu conteaza... numa' sa ne dai de veste... sa nu ne tii in suspans...
Hai, curaj... lasa morcovu'... totul va fi bine 
Chiar azi ma gandeam... cand am aflat ca o sa fie documentarul cu sarcina gemelara si ne doream sa apucam sa-l vedem cu bb-ii la purator... se pare ca au tinut cu noi si nu ne lasa sa plecam la spital cu lectia neinvatata, cum spuneai tu...
Eliana
&
(33 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
Mihaelaaa spune:
Monica_b,am uitat...la ce ora mergi maine la dr?
...sa stiu ...deja sunt nerabdatoare!
Mihaela
33+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
diana_jors spune:
Salut din nou,
tocmai m-a mai lovit prin cap o idee si nu-mi da pace nicicum...
Deci, intrebare pentru fetele care s-au casatorit in ultimele saptamani/luni de sarcina, si n-au mai umblat (din diverse motive, de exemplu timp sau efort) sa-si schimbe buletinele:
Daca ma casatoresc si imi schimb numele si adresa, si nu apuc sa imi schimb buletinul, ce nume se va trece pe certificatul de nastere al bebeului? cel de pe buletin (vechi), sau cel pe care il iau conform certificatul de casatorie (nou)? ![]()
Daca cel vechi, o sa am de facut ceva plimbari cu trenuletul prin tara (pe ruta Bucuresti-Oradea) si numai de de-astea nu-mi arde... ![]()
Mersi,
Diana
29+ cu
... probabil Alexandru
cria_bv spune:
Monica iti tin pumnii maine la control sa fie totul bine si sa mai stea pinguinii pana vineri.
GABDYD groaznic ce se intampla prin maternitatea din orasul vostru. Ne intoarcem in evul mediu in loc sa evoluam.
Noi azi ne-am plimbat de numa, ma doare noada si abia mai stau in fund.
Noapte buna.
Cria
29+ cu
Vlad
elpower spune:
Diana, cred ca numai in spital o sa inregistreze bebele pe numele tau din buletin. Ia la starea civila se duce taticul si declara bebelul pe numele lui. Cred ca asa se procedeaza, mai ales ca o sa aveti si certificatul de casatorie sa demonstreze ca sunteti casatoriti.Nu stiu cum se procedeaza acum, dar pe vechiul buletin se mentiona parca numele dupa casatorie, dar pe cartea de identitate nu cred ca au unde.
Ela
in 34s cu
Thea Ioana 
mada_rozz spune:
Va multumesc,fetelor pentru urari!A fost foarte frumos,ne-am distrat super.
Ana,sa iti traiasca bebelinul.

Diana,mie la primarie ieri mi-au capsat buletinul,deci nu mai e valabil.Mi-au spus obligatoriu sa imi schimb buletinul pentru ca cel vechi nu il mai pot folosi.Oricum se plateste o taxa de urgenta si e gata in cateva zile.La tine e mai greu ca trebuie sa te deplasezi in alt oras.
Monica,bafta maine,ai grija ce faci.
Pupici,
Mada
36+ 5z
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg