Mamici de martie-aprilie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 25
RaisaFudulu spune:
Fetelor m-ati dat gata...dau la soricei si de abia reusesc sa mai tastez
Ancris
felicitari si refacere usoara, pun si eu majoretele pentru asta.....bebe
Eduard Alexandru sa fii sanatos si mancacios....

Deci maratonul nostru a inceput....dupa cum am vazut mai toate isi verifica bagajul de spital si eu nici nu m-am apucat...cred ca ar fi cazul ca nu se stie niciodata.....
Mada_Roz casa de piatra si sa va bucurati sanatosi de bebe
[red]Diana
30+ 
diana_jors spune:
Salut,
Vani 

Monica_b 

Eu probabil ca o sa pun majorete la treaba pentru majoritatea din grup, pentru ca am DPN la sfarsitul lui aprilie...
si parca inceputul sezonului de bebei ma face si mai nerabdatoare sa ajung la momentul zero...
Nasteri cat mai usoare fetelor, si bebei cat mai cuminti!
Eu iar am dormit stramb probabil noaptea asta, ca ma doare spatele in jumatatea stanga... deci probabil iar o sa am zi de uitat la tv stand intinsa... ![]()
Va 
Diana
29+ cu
... probabil Alexandru
Andreea20 spune:

bafta Monica in caz ca ca maine vin bebeii

Vani, si pt tine isi fac treaba majoretele

Andreea
36 sapt 
Andreea20 spune:

Mai fetelor....eu m-am dat de cateva ori cu garmastan pe sani si acum imi curge laptic....am si patat cateva bluze,
nu stiu ce sa fac....sa ma mai dau in continuare??
Andreea
36 sapt 
Lumi_Nag spune:
Sa fie sanatos
si mancacios. Nu imi vine sa cred cat de putin mai este 

pentru Vani si Monica_b 

Am vazut pe bebe Eduard Alexandru si e un frumos si un grasun 
36+
It's easy living with eyes closed
ghibuadina spune:
BUNA FETELOR,
EU sunt inca in refacere pt ca aseara am fost la un botez si m-am zbantuit asa tare de ma miram si eu.Sotul a fost si el in verva, a tot solicitat la dans pe fetele lui.
In fine mi s-au cam umflat mainile si picioarele azinoapte, mi-am dat seama ca e de la oboseala si miscare cam multa.Acum e mai bine, desi cd m-am trezit, m-am simtit super ciomagita....bine ca nu m-a durut burtica deloc.
FETELOR CARE EXPERIMENTATI CONTRACTII, SPUNETI-MI, VA ROG, SUNT CONTRACTII DUREROASE SAU DIN ALEA BRAXTON-HICKS, NORMALE DE CARE SI EU M-AM SATURAT.DACA SUNT DUREROASE, EXPLICATI CUM SE MANIFESTA!!!!!!
AIIA, n-ai mai intrat demult, am vazut ca esti din Medgidia, spune-mi la ce medic mergi?Eu sunt din c-ta desi o sa nasc in medgidia cu dc Balasa.TU cum nasti si cand?Noi mergem miercuri la control sa mai vedem ce si cum!!!
V-am pupat pe toate, va doresc un week-end placut, atat cat a mai ramas din el si PENTRU FETELE CARE SUNTETI PE ULTIMA SUTA, MULTA BAFTA SI CURAJ SI BBI SANATOSI SA VA DEA DUMNEZEU!!!!
adina
32
ALEXIA
gabdyd spune:
oooo, sa pun si eu niste majorete,

va tin pumnii la toate sa aveti nasteri usoare si bbei sanatosi,
am fost si eu doua zile in spital,
am facut imunoglobulina d pentru rh,
si alte analize asa de vazul lumii si al fisei,
Mai precis?
La internare doar mi s-a luat tensiunea, si apar in fisa mea tot felul de date "din burta":temperatura, aia cum mi-o fi luat-o???? dupa figura?
puls, ca m-ar fi ascultat la plamani si totul e bine,... aiurea, nici nu s-au deranjat si eu eram racita cobza, BATAILE CORDULUI FETAL!!!! aici era sa iau foc, cum pot sa puna atatea mnciuni in fisa, nu mi-a ascultat nimeni burtica! si multe altele,
analize, hm, mi-au iesit bine toate dar cate incredere pot sa am in reactivii lor?
Ecograful, cateva minute la un aparat atat de primitiv incat nu i se putea intoarce ecranul intr-o parte sau alta.
Si asta era partea buna, ca de fiecare data am cotizat, altfel, nici macar atat nu se uitau la tine.
Cel mai tare m-a scos din sarite faptul ca dimineata cand ne-a urcat pe toate pe "capra", asistenta, nu medicul, pentru a ne lua analiza la secretie, de parca era nevoie..., nici macar nu s-a sinchisit sa schimbe servetul ala dupa fiecare!!! si eu eram asa de obosita si de batuta de soarta incat nu am zis nimic, mi-e foarte ciuda pe mine.
macar acum stiu la ce sa ma astept si cu ce sa ma pregatesc pentru cand oi naste desi mi-e cam groaza sa ma duc inapoi acolo sa nasc.
Mai mult, se dormea cate doua in pat, pai la ce mai fac nene atatea internari???? Sa plecam mai bolnave decat ne/am dus?
Si o invazie de gandaci.....
Si o gramada de vizitatori pe la toata lumea desi pe usi scria mare accesul interzis in spital... hahaha
Si pentru astea, desi eu as fi dormit singura in pat, am tulit-o acasa seara si ma intorceam dimineata. Chiar m-am simtit aiurea, de ce sa fi ocupat un pat cand erau altele mai cu probleme decat mine?
Teoretic sunt inca internata, ca nu venise rezultatul la toate analizele, dar m-a lasat dr sa plec in weekend.
Foarte buna masina care ma astepta cuminte in parcare, de am putut pleca in capot si papuci, nu stiu ce m-as fi facut fara ea.
Obositor program ala din spital, nu te lasa nimeni sa dormi, te trezesc la toate orele de medicatie, greu sa te misti in paturile alea care miros infiorator, de dusuri nici nu m-am apropiat daca tot am plecat acasa seara.
Ma rog, o adevarata aventura, m-am jurat ca nu ma mai duc pana nu am dureri infioratoare sa nasc, nu ma prinde pe mine nimeni in spital inainte de momentul potrivit, si am sa ma duc pregatita cu toate cele, inclusiv clor pentru dezinfectarea toaletei, spirt, servetele sa mi le pun singura pe masa aia cand m-or chema la consultatii, tot tot.
Sunt dezamagita, in afara unor termopane care mai rau fac, ca s-a umplutut spitaul de igrasie, e mai rau decat acum trei ani cand am nascut printesa...
Sunt curioasa cine ii tine in brate atata, ca multe s-au intamplat si pe aici dar le-au musamalizat repede pe toate.
Doamne ajuta sa fie bine, ca in conditiile astea, cred ca mai bine stau acasa si nasc.
Va pup, merg sa citesc din urma si revin,
Diana
28 + si Julie
14.11.2003
cde