Mamici de martie-aprilie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

aveti idee de ce nu am optiune de "Add record" la tabelul de date personale pe grupul de yahoo?

Cui sa dau PM sa am si eu datele acolo?

Va doresc noapte buna, eu se pare ca am papat prea tarziu si nu prea am somn

Diana 29+ cu ... probabil Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna seara ,

,am ramas uimita cand pe prima pagina am vazut primul bebel.
Asadar, felicitari Anei si La muti ani lui Alexandru Eduard pentru prima lui zi si de acum s-a deschis sezonul.Vad ca in saptamanile urmatoare urmeaza sa nasca alte mamici.Sa le tinem pumnii si sa le facem galerie.

Felicitari si Madalinei pentru cununia ei si CASA DE PIATRA si un bebel sanatos si voios in curand.

M-au apucat emotiile intradevar chiar daca am 30 sapt .

Va imbratisez cu drag si promit sa intru cat pot de des avand in vedere ca merg la servici cat pot de mult.

Noapte buna ,

Cami 30w+1d Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vani spune:

MERCI PTR. INCURAJARI SI GALERIE!!!
Azi am avut cateva scurgeri maronii,dar m-am incapatanat si nu am mers la spital. Vreau sa vad ce se mai intampla pana maine.Bebe a coborat f. mult si ma apasa,abia ma mai misc.Am stat de vorba cu el si i-am spus sa mai stea la caldurica ,ca aici e tare frig -16 brrrrrrrrr.
Aveti grija de voi!
Vani 37W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Vani, scurgeri maronii????
Oare chiar vine momentul si la tine????
Sa ne ti la curent cu toate simtomele,da?

Mihaela33+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

'Neata!

Cred ca v-ati emotionat toate si ati fugit la listuta de spital sa vedeti ce mai e de pregatit. Si eu am avut acelasi impuls. De acum, sa o tot avem bebei pe lista.

Eu am dormit ceva mai bine, insa de cateva zile nu mi se mai dezumfla picioarele deloc. Am incercat tot ce s-a putut, picioarele sus, am luat furosemid, am baut si putin ceai diuretic, am mancat fara sare...ieri s-au dezumflat putin dar dupa o ora petrecuta la calculator, au revenit la forma de butucei. Asa ca nu stiu ce sa mai fac; am tensiometru acasa si vad ma mentin la 13, deci nu intru in panica. Sper sa pot rezista sa stau cat mai mult intinsa si cu picioarele ridicate, desi mi se pare un chin, nu stiu cum ati rezistat voi, fetelor care ati avut probleme.

Pregatim pentru Vani.

Pup fetele! Astept sa intrati si voi, poate intrati sa-mi dati si mie o idee de mancare, dar nu musaca , pentru ca asta am facut saptamana trecuta, inainte sa inceapa nebunia pe aici.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Hai Vani

Diana, tb sa te loginezi cu userul comun pe yahoo groups(doar el are drepturi de add fiind moderator).

roxana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Felicitari ANA si multa sanatate tie si lui Alexandru-Eduard !

Asteptam numai vesti bune !
Pupici!

Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Vin si eu cu intarziere cu urari si majorete pentru fetele care urmeaza sa nasca.
Hai VANI!!
Hai MONICA_B!!

Felicitari !!!!ANCRIS si sa va bucurati de Alexandru Eduard

Foarte emotionant... Abia acum realizez cat de repede se apropie momentul cand o s-o am in brate si eu pe a mea bebita.

Lia 33 Cand vine Iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Curaj Vani in curand iti vei vedea comoara din burtica.

Cria29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Vani

Mult curaj si sanatate !

Magda

Mergi la inceput