Mamici de martie-aprilie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 27
Camitu spune:
Buna fetelor,
Am intrat sa vad ce mai faceti.Tin pumnii stransi pentru cele care mai au un pic si isi vor tine bebelusii in brate.Eu fac parte din cele care vor naste printre ultimele.Data probabila este 20 aprilie.
Dar pana atunic va fac galerie celor care mai aveti un pic.
Sa intrati sa ne spuneti experintele voastre.
Aoleu ce emotii m-au cuprins.
As vrea daca poate Aurasa sa-mi scrie si mie ce mai face ca vad ca s-a programat la
cezariana mai devreme.Parca nastea cu Corina Grigoriu la Sp Municipal.
Asa ai vrut tu sau numai asa poti naste?
Iti tin pumnii si tie sa ai o nastere usoara si bebe sa fie sanatos.
Asa ca ...fetelor 

Nu uitati ca saptamana asta e saptamana indragostitilor.Sotii nostri sa nu uite.
.

pentru Monica.Sa iasa asa cum vrei tu maine.
Asteptam vesti de la tine.
Cami 30w+2d
Ana Maria
ellamiss spune:
Buna gravidutelor! Am intrat sa vad ce ati mai scris.Am pus niste poze cu burtica mea si cu cateva lucrusoare ale lui Eduard.Sa-mi spuneti daca nu se vad.va pupicesc si noapte buna.
ELLA
30
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705
aiia spune:
Buna seara
-telor.
Intradevar nu am mai intrat de foarte milt timppe DC probleme cu internetul si imi cer miiiiiiii de scuze.
Ghiubuadina da intradevar sunt din medgidia dar sunt pacienta distinsei Doamne doctor Belcin Anca, aceasta fiind si in Constanta la Provita. Si eu voi merge miercuri la control dar seara sa ma programeze pentru cezariana si sa vad poate imi scoate firul de la cerclaj.
Data la care voi naste o voi anunta poate miecuri seara.
Am si eu o rugaminte pentru
din brasov: am o verisoara care are data nasterii pe 25 feb. si o intereseaza daca stiti cumva preturile de la maternitatea privata.
Despre mine ce pot sa spun ma confrunt cu aceleasi probleme ca toata lumea dar abea asteptam momentul culminant.Cand am vazut ca au inceput startul nasterii m-am apucat sa-mi fac bagajul si acum e la usa gata de plecare.
M-am intins ca o placinta scuze si multa bafta Monica maine la control.
va
pe toata lumea
36+ Fabiana
gore78 spune:
Buna seara fetelor,
In primul rand felicitam si noi prima mamica din gasca noastra
sa va traiasca bb, sa fiti sanatosi si fericiti!

Casa de piatra Mada rozz, si tot ce va doriti de la viata!
Monica, suntem cu gandul la tine si sa fie cum e mai bine pentru toti trei 
Noi am avut ieri examen, bb a fost agitat intruna, mai aveam si arsuri si ne era si somn, dar am dat examen
. Azi ne`am mai relaxat, ne`am plimbarit, iar de maine ne pregatim pentru urmatorul ex. Bb e din ce in ce mai activ, rad cateodata singura, alteori cu ta`su, cand vad ce poate sa faca cu burta mea.
Marti mergem la analize, cele de la medicul de familie.
Fetelor, sunt singura pe care o apuca de zugravit in casa inainte de a naste??
nu stiu cum am sa ma descurc, dar stiu ca trebuie s`o fac si pe asta. Toata lumea imi spune ca nu sunt sanatoasa, ca de ce vreau sa zugravesc, ca e curat (de 3 ani n`a fost facut)stiu doar ca dupa ce vine bb va fi mai greu.
Fetelor va pup, si incerc sa intru zilnic, ca altfel raman in urma rau lool
cris 31+
Sabin-Andrei
Sori1980 spune:
Haideti Vani si Monica 

Ghibuadina, contractiile mele nu sunt dureroase, or fi Braxton HIcks, dar dr. m-a intrebat daca dureaza mai putin de un minut, si cand i-am zis ca de fapt dureaza mai mult, intre 1 si 5 min. a strambat din nas si m-a programat la eco. sa imi masoare colul. Se intareste burta si simt o presiune mare in tot uterul si ma tine asa pana la 5 minute. La noi nu exista No-Spa, deci nu am cu ce sa le calmez.
Andreea_20, daca ti s-au desfundat canalele ai grija, tine sanii f. curati, eventual foloseste tampoane de alea de alaptat. Mie mi s-au desfundat de la 5 luni de sarcina, am mult colostru si am facut mastita, care mi-a trecut numai cu antibiotice. Medicul mi-a spus sa folosesc tampoanele astea, pt. ca protejeaza zona si ajuta sa nu intre bacterii.
Sori
30+ cu 
elyanne spune:
Am reusit sa vad in mare parte documentarul cu sarcina multipla... mi s-au parut maricei bb-ii pt. cate saptamani aveau la nastere ![]()
Andra ce mai stii de Ana si bb Alexandru?
Ella se vad pozele... esti o graviduta f. mandra de burtica
... nu ca n-am fi toate...
gore78... nu-i nimic neobisnuit... Atunci cand am fost gravida cu mandra aveam mai multe sapt. decat ai tu acum (vreo 35-36)... Am zugravit doar camera aia... dar tot a durat vreo 2-3 sapt. Si am terminat cu cateva zile inainte sa nasc.
Acum ne-am apucat sa zugravim toata casa cand aveam 30 de sapt. si cu problemele care le am... toata lumea spunea ca nu suntem zdraveni... dar uite ca eu n-am nascut, am terminat de zugravit... mai sunt maruntisuri de facut... dar nu e asta o problema.
Asa ca stai linistita nu esti nici singura care face asta (cum spunea o prietena... asta cu zugravitul e nebunia femeii gravide
... pe majoritatea ne apuca inainte sa nastem) si nu esti nici nebuna ca te apuci acum.
Eliana
&
(33 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
ElenaGiulia spune:

Hai VANI si MONICA_B va tin pumni stransi sa dea d-zeu sa nasteti repede fara dureri si sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi

MONICA_B Iti dorim refacere grabnica stiu ca nu e usor sa treci printr-o cezariana,sant alaturi de tine!!!

Venim si noi la raport santem cat de cat bine ieri am fost la plimbarica in alt oras cam departe de unde locuiesc eu si m-am obosit cam mult nu am putut dormii deloc m-au chinuit arsurile si durerile de picioare,bb e super activ ca intodeauna se tot bataie prin burtica nu sta potolit deloc.Va las acum ma duc sa mananc ca mi-e o foame de lup,va pup sa aveti o saptamana super buna fara contractii si dureri !!!!
31+
wolf elena
Vani spune:
Merci fetelor de incurajari!
Azi am fost la spital,mi-a cazut dopul gelatinos.Dr. a controlat colul,e inchis,deci mai dureaza un pic,nu mi-au spus cat.
Ma astept din clipa in clipa.....
Va doresc numai bine!
Monica bafta!
vani 37+