Mamici de martie-aprilie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Eliana, Monica_b maine seara pe National G. uitati-va este "In pantec" (fascinanta lume intrauterina a gemenilor), la ora 22.00.
Cred ca si pentru noi celalalte o sa fie interesant de privit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Anunt deschisa sesiunea de barfe din week-end-ul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vani spune:

Felicitari ANA!!!!!!!!sa-ti traiasca baietelul si sa fie mancacios.
Recuperare grabnica!!!!!!!!!!!!!

MADA casa de piatra!!!!!!!!

Eu sunt pe ultima suta de metri. Dr. a zis ca pot naste oricand.Mi-e fricaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
O sa vad ce o sa se intample,incerc sa nasc natural cu epidurala.
Nici nu pot sa spun prea multe,ascult si eu de cele mai experimentate.
Aveti grija de voi !!!!
Vani 37 w + 1 d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

buna seara gravidutze mama da harnicute mai sunteti la scris
ANACRIS: felicitari pt. bb sa fiti sanatosi.
GHIBUADINA:si eu am avut dureri aseara de la contractii iar doctorul mi-a dat sa iau Gynipral cica e pt. contractii si ca sa poti tine sarcina pana la capat.
Azi am fost la control si am aflat ca bebik mea nu vrea sa iasa pe 6 martie cum trebuia acum iese pe 22 mai sta putin la caldurica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

VANI si eu vreau sa nasc cu epidurala cica e o super inventie sper sa am noroc pt. ca la spitalul nostru nu este decat o anestezista care se pricepe la epidurala si acea anestezista face de garda si la materna si la spital cum e posibil asa ceva? doctorul m-a linistit spunandu-mi ca vorbeste el cu ea ,dar daca ma apuca noaptea inainte de termen si ea e de garda ce fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Vani,eu incep galeria pt tine....asta ca sa nu ne iei prin surprindere.....

HAI VANI!!!!

Si...CURAJ....gandeste-te ca o sa-ti ti bebelul foarte curand in brate!Si mai hai cu vesti...

Mihaela33+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Ancris, sa-ti traiasca comoara Alexandru-Eduard si sa fiti o familie cat mai fericita!
Am dat apa la soricei, in special cand am vazut poza lui Alexandru si sotul imi stergea lacrimile. E asa de emotionant!

Acum sa incepem galeria pt urmatoarea, nu-i asa?

Hai Vani!

Ela in 34s cu Thea Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Wow, ce de vesti emotionante!

In primul rand, bun benit pe lume bebelului Alexandru-Eduard si felicitari tie, ANA, prima noastra mamica! Sa fiti sanatosi amandoi si totul sa mearga bine! Refacere rapida si laptic mult pentru copilas! Asteptam cu interes mai multe detalii si pozici, cand va fi posibil.

Cu putina intarziere, vreau sa iti urez si tie, Mada_rozz, casa de piatra , sa fie intr-un ceas bun si multa fericire in.. trei !

Vani, si vestea ta e emotionanta, acum ca stii ca se poate intampla oricand (ceea ce devine valabil azi-maine pentru fiecare dintre noi). Iti tinem pumnii sa ai parte de nastere usoara!

Eu nu prea am vesti, luni o sa aflu mai multe dupa vizita de 36 saptamani, recunosc ca am emotii caci probabil o sa aflu si eu date f concrete despre pozitia bebelusiei si reestimarea datei nasterii. Azi am avut turul maternitatii si sunt foarte impresionata, conditiile sunt excelente si camerele arata super. Azi noapte s-au nascut multi bebelusi si i-am vazut pe cei care erau la "nursery" (daca mama vrea sa se odihneasca sau a avut cezariana, bebelusii sunt adusi in camera asta speciala). Erau asa micuti si frumosi, ca mi-au dat lacrimile. Abia astept sa imi tin si eu fetitza in brate...

Va las acum cu bine, sa aveti un week-end linistit si sa ne auzim numai cu vesti bune pe saptamana viitoare!

Cristina35+, cu

Bebelusa
Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiia spune:

Ana sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va bucurati de cea mai mare bucurie care i se poate intampla omului in viata. Sa fie sanatos si mancacios. Ne-ai facut sa plangem atunci cand ti-am vazut minunea atat pe mine cat si pe sotul meu. e un dulce.
Mada_rozz casa de piatra si tot ce va doriti alaturi de minunea care v-a venii..
Parca astept mai cu nerabdare sa vina ziua in care sa-mi pot tine printesa in brate.
Va si sa aveti sarcine cat mai usoare si o sa uitam de toate durerile atunci cand ne vom tine in brate.
Noapte buna si sper ca voi putea dormii si eu
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

WOW, lipseste omul o saptamana si cate evenimente se intampla la noi pe forum!!!

FELICITARI Ana, sa va traiasca baietelul, sa va bucurati de el si recuperare rapida pt. tine.

CASA DE PIATRA Mada_Rozz, sa aveti o viata fericita impreuna si multe impliniri!

Eu ma gandeam ca Monica naste prima, dar uite ca Ancris a luat-o inainte. Monica_b ai aflat cand nasti saptamana asta? Inca n-am reusit sa citesc tot din urma, nu stiu daca te-a programat deja, dar ultima data ziceai ca saptamana asta care vine ... Nastere usoara, si pinguini sanatosi si frumosi iti doresc.

Lilidana, zici de contractii, si eu am, in unele zile cam 2-3 pe ora. Dr. imi face investigatii, dar a zis ca atata timp cat nu sunt scurgeri de mucus sau sange, ar trebui sa fie ok. Oricum, m-a trimis la eco. sapt. viitoare sa imi masoare colul si sa estimeze greutatea bebitei, care e de o saptamana intoarsa cu capul in jos si ma cam preseaza.

Eu am cezariana programata pe 12 aprilie, dar nu stiu daca rezist pana atunci, daca acum la 30 de saptamani am contractii asa. Sa vedem. Am emotii din ce in ce mai mari.

Azi am fost la eco. 3D, si i-am vazut fatzuca la fetita, si picioruse si manute. A fost foarte cuminte, a dormit mai mult in timpul ecografiei, dar la un moment dat s-a trezit putin si a inceput sa se joace cu talpile, a deschis gura mare si si-a bagat un piciorus in gura... hihihi. Acum dezbatem daca seamana cu mami sau cu tati am pus si cateva poze in album.

Va pup si va urez weekend placut in continuare, mi-au dat lacrimile cand am auzit ca a nascut deja o mamica de pe forum! Wow, chiar a inceput!

Sori in 30+ cu Alexia Sara

Mergi la inceput