Mamici de martie-aprilie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 22
Andreea20 spune:
FELICITARI ANA!!! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta si bebe sa fie cuminte, mancacios si sanatos![]()
Nu-mi vine sa cred ca s-a spart gheata.....sunt asa emotionata
Mada, CASA DE PIATRA, numai fericre si implinirea tuturor dorintelor alaturi de sotul tau
Andreea
36 sapt 
ghibuadina spune:

ANA multa sanatate tie si lui bebe.Sper ca n-a fost prea greu.Asteptam vesti de la tine.Sa ne pov cum a fost mai ales ca si eu nasc prin cezariana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MADAROZZ CASA DE PIATRA , multa sanatate si un bb sanatos!!!!
ROXYGEO in leg cu moasa, am vazut ca RAISAFUDULU ti-a dat detaliile, vezi ca erau date mai concrete pe form(dar nu mai stiu la ce pag si in ce capitol).In fine, eu sunt olteanca desi acum stau in CTA.Ei bine, astia de pe-aici nu stiau de moase.Eu nu tinream mortis sa pun pe cineva, insa prietena fratelui meu vrea neaparat sa moseasca copilul.Concluzia este dc vrei poti alege o moase , dc nu, nu!!!!
LAURAMAR, eu n-am luat decat TARDYFERON in sarcina.Nu-i musai sa iei un complex de vit>dc medicul tau nu ti-a dat, inseamna ca nu ai nevoie.
DIANA JORS, hai ca m-am distrat cu batista bb.Eu una o sa-i iau o pompita normala, dc nu ma descurc, vad eu.IN gen mi-am facut o listuta utila atat pt spital cat si pt primele zile.
NU vreau sa-i cumpar lui bb anumite chestii dupa carre sa constat ca lui nu-i folosesc.Ganditi-va ca fiecare
e unic in felul lui.Vedem noi apoi ce avem nevoie in mod deosebit!!!!
Si ganditi-va cum ne trageau mamicile noastre mucii?CU ASPIRATORUl!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
adina
32
ALEXIA
ghibuadina spune:
Hai ca am uitat!!!!!!!!!
Am avut aseara o durere de burta , asa ca la menstruatie.Mi-a trecut cu no-spa, dar ma gandesc o fi normal, sau de la ce- fi?PE voi va mai doare burta?
Contractiile alea dureroase cum sunt!!!!!!!!!!!!!!!!1
adina
32
ALEXIA
lilidana spune:
ghibuadina,avem acelasi DPN si,coincidenta sau nu,aseara am avut si eu dureri de burtica
,care au trecut cu no-spa.
Dupa vestea ca Ana a nascut,eu am inteles ca trebuie sa ma grabesc cu bagajul pentru spital
,ca nu se stie...
Ana,felicitari!Sa-ti traiasca baietelul,sa fie sanatos si sa va bucurati de el 

lilidana cu
David-Gabriel 33wfix
"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"
Aurasa spune:
Anacris - felicitari pentru Alexandru! Sanatate maxima amandorura si mult noroc!!!!!!
Mada-roz - Casa de piatra si nastere usoara !
Aurasa 
Alexandru 33+ si
Catalin (3.06.2005)
Catalin la 18 luni http://pg.photos.yahoo.com/ph/bibimircescu/album?.dir=10dbre2
cria_bv spune:
Adina si pe mine m-a durut burtica dimineata si am luat no-spa. Acum vad ca e mai bine. Eu am avut o noapte mai nasoala nu am dormit prea bine, m-am trezit de cateva ori si am avut si carcel la picior, nu mai vreau carcel
, noroc ca era sotu langa mine si a reactionat rapid ca sa-mi treaca.
Fetelor un week-end placut.
Cria
29+ cu 
kisstherain999 spune:

Pupam pe bb Alexandru, felicitari pentru parinti si sa aveti parte de toata fericirea din lume 

kiss 
31+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
Rebiana27 spune:
Ca tot s-a deschis sezonul la nasteri... desi pana la a mea mai e ceva... azi, colindand prin Carrefour, am luat pampers pt bebel si servetele ca am zis ca nu se stie niciodata cand are loc marele eveniment. Ziceam sa mai astept putin dar azi am decis ca nu e cazul. Am luat si patutul pentru puiutz, tot de acolo. M-a "lovit" in frunte realitatea zicandu-mi: "Ce mai astepti?"... si, intre noi fie vorba, in cazul meu chiar nu am pe cine ma baza sa cumpere toate astea, asa ca sarcina cumpararii lor cade tot pe mine.
Rebiana
32+ 
ellamiss spune:
Ana sa-ti traiasca bebelusul,sa fiti sanatosi amandoi.
Eu nu am mai intrat ,am avut virusat calculatorul si timp de o saptamana mi-a fost foarte greu fara voi.Nu am mai fost la doctor cu durerea mea deoarece mi-a trecut,m-a masat sotul cu fastum gel si gata.Am avut intindere.Nu am avut cand sa va citesc dar o sa o fac acum.pupici si nastere usoara pentru toate gravidutele.
ELLA
30
http://new.photos.yahoo.com/mihaela160705/albums
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png