Mamici de martie-aprilie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 21
paula75 spune:
WOwwwwwwwwwwwwww
Am lipsit 1 sapt. de acasa intrucat a trebuit sa stau la ai mei sotul meu meu find plecat si cand intru pe dc deja primul bebe nascut...
Felicitari Ana sa fie intr-un ceas bun!!
Suzy LA MULTI ANI !cu intarziere!!
...sa fii fericita iubita si sa ai un bebe sanatos si norocos!
Fetelor nu stiu cum mai dormiti voi dar eu sunt la a 3 a noapte nedormita, bebelina mea e lungutza si maricica si nu mai are loc..ma dor toate, ficat stern oase..vai de mine...in fine nu mai e mult.
Eu pe 21 februrarie sunt programata la cezariana..ca vad o listutza cu programari de cezariene.
Hai ca m-am lungit cam mult!
Pupici
Paula 37+ cu
Eliana Ioana
arissa spune:
Neata! Aseara m-am emotionat iar acum plang de-a binelea. Mai ales ca toata noaptea am visat ca ma apuca travaliul si ma pregateam sa merg la spital.
Parca nu vine sa cred ca s-a deschis sezonul la bebei.
Ana, felicitari, sa-ti traiasca puiutul, sa fie sanatos!
Mada_rozz, casa de piatra! Sa ne pui si noua poze sa te vedem.
35 fix 
Mihaelaaa spune:

...pt mamica Ancris 
....va doresc numai bucurii si impliniri alaturi de
Alexandru Eduard,
Refacere rapida..si mai asteptam vesti...
Tot eram eu curioasa cand o sa inceapa si la noi "balamucul" si cine o sa fie prima mamica....eu una eram convinsa ca ar fi Monica_b,dar se pare ca Ancris a fost mult mai grabita
....
Acum -serios- dar si mie imi vine sa-mi fac bagajul de spital...ca nu se stie...si acum sunt si mai nerabdatoare sa-mi tin si eu bebele in brate
...
Am vazut si pozica cu Eduard Alexandru...ce sa mai...m-am indragostit
,super baietel!
Inca putin si vi-l arat si pe al meu
...
Mihaela
33+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
suzy78 spune:
Buna
-utelor,
Lipseste omul putin si ma emotionesz de cum intru pe forum.
CASA DE PIATRA pt. MADA_ROZ....sa aveti o viata minunata imreuna si numai bucuri alaturi de BEBE_ROZ.
Felicitari pt. ANA abia asteptam s ate intorci acasa sa ne impartasesti experienta ta.....suntem alaturi de tine si de micutul Alexandru Eduard....care este un maricel.
Suzy78 {gravi} 37+
Nicolas Mihai
phili spune:
FELICITARI ANA!!!!sa-i dea D-zeu sanatate si noroc atat lui cat si la mamica lui!!
mada_roz casa de piatra si tot ce-ti doresti tu!!!
madmat pe unde esti?ce mai faci?
+29
diana_jors spune:
'Neatza.
M-am inmuiat toata... ![]()
Felicitari Ancris, sanatate amandurora, si Eduard-Alexandru sa creasca cumintel si sa iti aduca numai bucurii! 
Mada_rozz:
casa de piatra, si sa va iubiti din ce in ce mai mult, unul pe altul, si pe cei mici care vor veni ![]()
Va
, ca altceva deocamdata nu-s in stare sa scriu ![]()
Diana
29+ cu
... probabil Alexandru
cria_bv spune:
Salut,
Mai nu intru jumas de zi pe DC si v-ati apucat sa nasteti. M-am emotionat toata.
Felicitari 

Ancris 

sanatate multa pt amandoi, sa iti revii repede. Sa fie Alexandru un bvebe papacios si cuminte.
Mada_rozz CASA DE PIATRA
si sa fie intr-un ceas bun. 
Cria
28+ cu 
lauramar spune:
FELICITARI ANA PT. BAIETEL 
Sa-ti traiasca si sa reveniti cat mai repede sanatosi acasa!!!
laura
31
arianna
cria_bv spune:
LA MULTI ANI Juliana76 sanatate si nastere usoara.
Inca nu imi revin, Ancris avea DPN 08.03.07, deci ar fii cazul sa ma apuc si eu sa-mi fac bagajul sa nu ma ia prin surprindere.
Cria
29+ cu 
monica_b spune:
FELICITARI PRIMEI MAMICI DE MARTIE-APRILIE! 
Ana, sa-ti traiasca prichindelul, sa va bucurati de el, sa fie sanatos, cumintel si mincacios!
pt. bebe Alex si pt. mamica lui.
Mada_roz casa de piatra! Sa nu dansati prea mult, ca parca vad miine listuta de mamici lungita! ![]()
Monica
35+