Mamici de martie-aprilie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 11
paxela spune:
waw pe pagina 2? nu imi vine sa cred
azi am fost si la echo sa vedem cum stam in urma contractiilor avute, si cica in privinta colului stam bine, doar ca avem 1600 +- 200 gr la 34 sapt, dr a zis ca e bine , dar mie mi se pare putinnnnn
a zis ca de acum va lua 250 gr pe sapt, ceea ce ar insemna la 40 sapt 2800, fata de 3500 care le-a avut fimiu........
si totul e sa stea pana atunci desi nu prea vad cum, dar cu dumnezeu inainte
in rest e lunga cica, toate organele ok, si stam cumnti sa stea cat mai mult la caldura
Alexa
34+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
kmi78 spune:
liniste si pace se pare...
am mai pus si eu o poza din sapt 36 , de azi sunt in 37 de sapt care se considera luna a noua; in rest sunt bine sunt asa curioasa cate gr va avea bebe; cat va mai sta in burtica; in orice moment de acum se poate intampla sa iasa la lumina...
mi_am comandat batista bebelusului care am auzit ca e f utila, aspirator nazal de care binenteles ca am luat am inteles ca ar fi o porcarie ca nu-si face treaba; carucior tot nu avem ; la cluj nu il mai aveau pe cel cu trei roti sport,landou,scaun auto; oare in Timisoara este? Karra daca cumva e in drumul tau mag Chicco intra te rog si vezi; ni s-a spus ca nu mai e in tara si comanda dureaza cam o luna...
cine a dat reteta de musaca ca eu nu am gasit-o, nici eu nu am facut si cred ca nici mancat pana acum; poate ma apuca bucatareala...
37 fiiiiix
diana_jors spune:
kmi78: eu am cautat pe google (www.google.ro -> Musaca -> Cauta) si am gasit chiar mai multe retete... o sa o fac pe cea care imi va trage cu ochiul mai tare ![]()
Diana
29+ cu
... probabil Alexandru
roxanici spune:
Seara buna, vin si eu la raportul de seara ca la cafelutza de dimineata nu mai ajung.
Bun venit noilor mamici, sa va simtiti ca intr-o mare familie printre noi.
Cu mare intarziere, spun si eu La Multi Ani, Suzy! sa ai parte de un bebe asa cum ti-ai dorit si de o nastere usoara
Noi tot asa, activitate toata ziua si nimic rau sub soare![]()
Sunt f nerabdatoare sa fac si eu camera de bebe...tot verde o fac....o sa va arat cand o fi gata.
roxana
33+
zozela spune:

Scuze ca intervin..
..Nu stiu daca ati aflat:Duminica 11 Februarie,pe National Geographic Channel,ora 22.00-"In pantec:Sarcina multipla"
Sarcini usoare si bebei grasunei!!
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
BiancaM spune:
Sara buna!
Venim si noi cu vesti bune
. Tocmai m-a sunat doctorita si mi-a zis ca analiza de la glicemie provocata a iesit bine
. Mi-am luat o piatra de pe inima. Bebelina mea a fost cam cuminte zilele astea. Abia daca o mai simt asa, cand si cand.
Am observat ca noaptea incep sa simt ceva dureri la burtica cand dorm cu fata in sus. Nu stiu ce ar putea fi. Ma chinui si eu sa stau mai mult pe stanga, asta e. Ieri am cumparat primele hainute pentru bebe, o bluzita si o salopetica.
In rest nimic nou. A, bine ati venit pentru noile mamici!!
Somnic usor si odihnitor de la noi!!
32+
Bebica al nostru e 
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
BiancaM spune:
Tocmai ce am gasit chestia urmatoare. Nu stiu cat e de adevarata sau nu,dar mie mi s-a parut super fun. Am ras cu lacrimi.
http://www.resursadefun.ro/babies-and-fathers.htm
Editez ca sa rog pe cine se pricepe sa inchida celelalte subiecte de martie-aprilie.Am gasit vreo doua sub mai vechi unde postau mamici noi, care nu sunt in lista noastra. Daca sunt inchise sub vechi, o sa ne gaseasca la subiectul curent.
32+
Bebica al nostru e 
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
elyanne spune:
Numai moderatorii pot inchide subiectele vechi. ![]()
Eliana
&
(33 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
ElenaGiulia spune:
Nu dormiti la ora asta fetelor ai sa bem un laptic cu ciocolata
eu sant treaza de la 4 de dimineata acum e 8 nu stiu de ce dar mandra mea nu a mai vrut sa doarma si mie mi-e somn de morrrr,ma duc sa vad daca deusesc s-o scot din fata desenelor sa mai tragem un puiut de somn revin mai tarziuuuu,va pup!!Bine ati venit,noile mamici!!
30+
wolf elena
gabysilucy spune:
buna fetelor, nici nu mai tin minte de cand nu am intrat pe forum, sunt din arad, iar acum 3 luni am ajuns in noua zeelanda... avem 31 de saptamani, suntem binisor, teoretic vom avea o fetita pe care o va chema alexandra-sarah (in cazul in care vom avea baiat... nici nu stim ce nume ii vom pune)
. lucrurile in nz stau un pic mai altfel decat in romania, nu se prea fac ecografii, de exemplu ieri am fost la un control, medicul m-a apasat pe burtica si a constatat ca alexandra s-a asezat deja cu caputul in jos, si pe baza batailor inimii a constatat ca e foarte bine. saptamana trecuta am facut analize de sange si urina, rezultatele sunt foarte bune si ii multumesc lui Dumnezeu, deoarece, dupa un drum asa de lung si cu socul schimbarilor... ma asteptam la cine stie ce lipsuri.
cu somnicul nu am treaba (inca..)dorm binisor, doar ca ma trezesc o data, de doua ori pe noapte pentru a merge la toaleta, arsurile la stomac... sunt si ele prezente, dar depinde ce anume mananc. apropo... lipsa mancarurilor din romania ma da gata!!! nu au afumaturi deloc!!!
e teribil,totusi e bine ca nu m-au apucat poftele, ca nu stiu unde fugea dragul meu sot dupa mancarea dorita...
problemele mele sunt altele, mainile si picioarele se umfla teribil, am niste picioare de elefant, de miscat ma misc ca o ratusca, asta nu ar fii o problema, dar nu mai am nici o pereche de slapi in care sa-mi incapa piciorul (slapi, pt ca aici, acum este vara)iar mainile... dimineata cand ma trezesc nu-mi pot strange pumnul...
in 31 de saptamani m-am ingrasat 18 kg, lumea din jurul meu se distreaza de felul in care arat si-mi spun ca e mult...
, (pe langa faptul ca doar eu stiu cum merg si cum ma simt, doar criticile imi mai lipsesc!!!) puteti sa-mi spuneti, va rog cam cat v-ati ingrasat, cum ati reusit sa slabiti dupa sarcina... cum dispar umflaturile de maini si picioare, si cam cate kg se pierd la nastere... apropo.. voi naste natural... si mi-e teama...!!! noroc ca aici sotul este rugat sa asiste... macar de incurajare, poate el va lesina de vreo 5 ori pana va iesi alexandra la lumina![]()
va pup fetelor, scuzati-ma daca v-am plictisit!!!