Mamici de martie-aprilie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 10
adinutza77 spune:
Am uitat sa va mai intreb ceva
Eu nu mai pot sa port sutien de ceva timp,precizeze ca nu am sanii mari si vroiam sa va intreb ce stiti in legatura cu chestia asta .Este musai,o sa patesc ceva la sani daca nu port.
Adina
Rebiana27 spune:
Adinutza bine ai venit in grup! Sarcina usoara, cat a mai ramas de dus si nastere la fel! Despre purtat sutien... eu nu mai port de prin luna a 5-a sau a 6-a si nici mie nu mi s-au marit sanii excesiv, dar pur si simplu nu l-am mai suportat. Eu dupa ce port sutien am probleme cu cine stie ce iritatie sau mancarimi. Cand nu port ma simt foarte bine. Nu stiu daca e sau nu necesar sa purtam si, sincer, nici daca ar trebui n-as purta pt ca mi-e mai bine fara!
Rebiana
31+ 
Rebiana27 spune:
Fetelor dar despre Mari-lu mai stie cineva ceva sau despre Dana7asi. Stiu ca aveau unele probleme si nu au mai intrat cu noi pe forum, iar Mari_lu are DPN-ul la inceputul lui martie. Sper ca sunt bine amandoua. De fapt, verificand listuta de la inceput, am observat ca multe fete nu au mai intrat de mult. Sper ca toate sunt bine si nu au probleme!
Rebiana
31+ 
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
ROXIGEO, sau parca tu intrebai de prenatal.Mergi la medicul de familie si te lamureste el.O sa-ti dea medical care se plateste cu 85 la suta.Eu asa stiu, am avut o multime de prietene gravidute pe lg mine.
Fetelor,...astazi am aflat ca o colega de-a mea care trebuia sa nasca la sf lui febr, a nascut cu 3 sapt mai devreme.Avea 8 luni si o sat.E totul ok, bebita ei are 2, 700kg.Insa nu stie ce s-a intamplat, iar dc i-a zis ca se mai intampla, poate ca nici data nu i-a fost calculata cum trebuie.S-a trezit dim cu apa rupta, la 9 era la dc si la 11 a nascut.A fost destul de bine, insa totusi....dc mergeti la dc cereti sa va controleze colul, ca numai asa putem stii ce si cum, sa nu ne ia....prin surprindere.
Fetelor, vedeti ca DOULA a deschis un nou capitol, il puteti vedea in pag 2, ca nu facea fata cu intrebarile.
Adresati-va acolo pt nelamuriri!!!
Dar chiar c-a fost telepatie cu musacaua asta.Mentionez ca eu am facut acum cateva zile si recunosc ca este a 2-a oara cd prepar mancarea asta.......
Va pup!!!!
Bun venit
noi!!!!
adina
32
ALEXIA
Lumi_Nag spune:
In legatura cu clisma...la noi cica nu ar fi chiar obligatoriu,dar am o alta idee...daca am lua un laxativ usor inainte de a naste??Sunt la prima nastere dar din cate am auzit nu nasti in juma de ora deci ar fi timp de cand iti dai seama ca tre sa nasti sa iei un laxativ usor pentru a evita clisma![]()
Despre greutatea bebe dr mi-a zis ca al meu la 36 sapt ar avea in jur de 2500 g,desi eu am burta maricica 110 cm
Dar din cate am citit eu pe net greutatea aproximata de dr dupa masuratori ar fi +, - 300 g.
Va las acum, poate mai intru ceva mai tarziu.
36+
It's easy living with eyes closed
roxygeo spune:
buna seara la burtici!
...am revenit...am fost la plimbarici azi...dupa cum va anuntam de dimineata...si acum sunt cam obosita...am reusit sa calc si vreo 2 bluze ..da` mai am ...si chef nu...![]()
Va multumesc mult pentru raspunsuri

...am priceput deci din sapt.32....intr-un fel la mine e mai simplu pentru ca medicul de familie isi are cabinetul la locul meu de munca...ca asa-i la noi la serviciu - avem doi dr. de familie pentru toti angajatii, cu cabinet la locu` faptei....in contrapartida va astept maine la musaca
va pupic

roxygeo
29+
diana_jors spune:
Salutare
,
Fetelor, m-ati omorat cu musacaua...
Eu sunt ardeleanca, si nu prea am avut tangenta cu mancarea asta, si chiar si cand as fi avut posibilitatea sa mananc am evitat (nu stiu de ce
)
Dar acuma, dupa ce m-am uitat cum se face - nu pare greu - promit ca o sa fac si eu cand o sa ma simt in stare sa gatesc
Mai ales ca bietul Cristi cred ca s-a cam saturat de cat a intrat in bucatarie de musai ca de voie buna in ultima vreme ![]()
Deci multumesc de sugestia de mancare,
Va 
Diana
29+ cu
... probabil Alexandru
carmen94 spune:
fetili!snitelele sunt gata!
care doreste?care pofteste?!
adinutza77.................bine ai venit!eu daca nu port sutien transpir sub ,,balcoane,,ca le am mari si ma irit.
roxygeo......si tu cu musaca?!?!?deci sigur e ceva prin aer!ttrebuie sa pun mana sa fac si eu.deci tabarati pe snitele sa le terminam si sa ma apuc si eu de musaca.
Carmen
30+cu
aliana spune:
stiu ca nu m-am trecut pe lista, dar v-am urmarit de cate ori am avut ocazia.Am si eu o problema care ma framanta. Medicul meu pleca in concediu de pe 2 martie, iar eu fac 40 de sapt pe 11 martie; Mi-a propus (daca mai vreau sa nasc cu ea) sa imi provoace nasterea pana pleaca ea. Abia maine (la 3D) aflu daca bebe e in pozitia normala pt nastere, sapt trecuta era in poz transversala. si in functie de asta imi taie sapt viitoare firul de la cerclaj (in sapt 36, desi eu stiam ca se face in sapt 37) sau cezariana inainte de plecarea ei. Eu stiu ca la 36 de sapt nasterea e normala si nu prematura, dar ma gandesc eu ca ar fi asa daca vrea bebe sa iasa, nu sa il scot eu cu forta numai pt ca vrea dna doctor sa plece in concediu. Ce sa fac? sa imi caut un medic de siguranta(dar cine ma mai primeste) sau sa fac ce zice ea. Sa nasc provocat. Bineinteles ca acum ma rog sa nasc natural pana pleca ea, sa nu fiu nevoita sa nasc cine stie cu cine..Voi ce parere aveti?
tzuna spune:
Buna fetelor!
Am fost la cursul prenatal. Destul de interesant si infricosator in acelasi timp. Adica azi ne-a vorbit putin despre sarcina si apoi despre inceputul travaliului. Plus epiziotomia... care intr-adevar se face mai in toate cazurile. Cred ca eu oricum as fi avut nevoie dar poate sunt unele care nu au si de ce sa taie asa tot?
Din pacate nu am vazut-o pe DIANIANA acolo. De fapt cred ca era dar nu am stiut cum sa ne recunoastem. Poate rezolvam data viitoare.
Va urez o seara buna si somn dulce.
35+