Mamici de martie-aprilie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

eliana ....am incercat pana acuma 2 zile cu crema de galbenele si nu a functionat, parca nu ma dadeam cu nimic, de aia am recurs la crema mentolata, cautasem initial alcool mentolat dar nu aveau si a zis farmacista ca e mai buna crema ( mai este si pudra mentolata).
acum 2 nopti m-am trezit din somn ca ma usturau bubitele alea mici si am constatat ca eram cu pijamaua ridicata si ma scarpinam de zor in somn.

ma enerveaza asa imi trebuie daca nu port tzatzardar nu ma simt bine cu el era mai lejer cu maieu, acuma vreau nu vreau port, dar e cam tarziu.

daca as putea sa dau jos tzatzele sa le pun deoparte ar fii perfect.

in rest suntem ok, bb edy ma cotonogeste intruna , ca cate un cot, cateun genunchi sau calcai prin fiere, ficati, rinichi, coaste si toate cele de pe acolo, cu bucile sta in varful burtii si da din ele cateodata de zici ca danseaza lambada sau samba

am obs o chestie ciudata...eu care pana acuma mancam fructe cu kilele nu conta dimineta sau seara, acuma daca mananc de ex portocala pe stomacul gol( mor de pofta) dupa vreo jumate de ora mi se face greata, sotu a zis :"s-a saturat si bb de atatea fructe mai are nevoie si de altceva!"

durerile sunt tot acolo, asa ca nu mai intru in detalii, in rest am o LENE de ma doare, ma invart prin casa ca un nebun la sanatoriu si nu imi gaseesc locul, la TV nu e nik interesant, de stat in pat m-am saturat, mai vb cu voi, mi lene si sa ies din casa sa ma duc sa ma plimb macar, am vrut sa dau cu aspiratorul( lucru care il face sotu, dar e la servici pana maine) si ma amenintat sotu ca sa "nu te prind", ATUNCI CE SA FAC?

VA PUP

34 FIX cu bb eduard darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Salutari din Banat!

Am reaparut si eu. Vestea cea mai buna pe ziua de azi e ca am terminat cu examenele!!!!!! Mai am de aflat o nota si pot spune ca am scapat cu bine de sesiune. Sa vedem ce va fi la vara, cand bebe nu o sa mai stea asa de cuminte si, mai ales, asa de linistita :)

Intai vreau sa le urez bun-venit noilor fete! Ma bucur ca s-au mai ingrosat randurile noastre.
SI ma bucur ca am inceput sa recuperam cu scrisul. De azi promit sa devin si eu mai activa!

Roxygeo intreba parca de concediul prenatal. Eu am intrat la 32 de saptamani si cred ca puteam sa imi iau si mai repede. Eu iau concediul de la dr. ginecolog, dar trebuie sa merg cu el si la medicul de familie sa mi-l vizeze. Dar cum ii vizitez pe amandoi in fiecare luna, nu ma deranjeaza sa ma plimb pe la fiecare.
La ginecolog voi merge acuma la 2 saptamani; ultima data aveam placenta gr. 2. Presupun ca e ok.
SPunea cineva de nume - nici noi nu ne-am hotarat 100%. Avem cateva nume preferate, dar am zis ca asteptam sa apara d-ra sa vedem care i se potriveste.

Pot sa ma laud ca am facut bagajul lui bebe - i-am luat hainutzele pt spital. Mai trebuie insa sa le spal si sa le calc.
Bagajul pt mine este inca in stand-by. Am fost sfatuita sa cumpar trusa pt clisma (pt ca ce e sigur e sigur). Voi va cumparati si asa ceva?

Cam atata pentru moment.
!!!

AMR pana apare martisorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyonise spune:

laura_oanasi eu m/am iritat deseori din cauza cremelor antivergeturi si am folosit mai multe marci, care mai ieftine, care mai scumpe. Solutia e sa speli locul iritat cu un sapun cu ph neutru si apoi sa aplici crema de galbenele cu propolis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Multumesc pt si . Deja ma simt mai bine. Sper ca diseara cand voi ajunge acasa nu o iau de la capat.

kiss

31+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyonise spune:

Selene eu una m/am sfatuit cu cumnata mea care a nascut anul trecut in privinta bagajului pt spital. Ea mi/a spus ca iti fac clisma obligatoriu inainte de nastere si ma gandesc ca e cam neplacut sa folosesti un obiect utilizat de atatia altii inaintea ta. Ca sa raspund direct la intrebare, eu una o voi lua desi ideea in sine nu ma incanta si am vazut ca exista si alte metode de a rezolva problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Bleaaaaaah, clisma...
Trusa noua de clisma... Totusi, intregul instrumentar este refolosit, nu? In felul asta venim cu intreaga trusa de VBAC / cezariana de acasa. Weird...

Mirandolina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna fetelor!
ROXYGEO eu am intrat de la 1 feb in concediu si stiu urmatoarele: se poate intra de la 32 de sapt sau 7 luni si 10 zile. Am luat scrisoare medicala de la ginecolog in care sa scrie cite sapt am si pe baza ei se merge la med de familie si acesta iti da concediul medical pt toata luna respectiva. Concediul l-am dus (chiar azi de altfel) la servici de unde imi spusesera sa il duc pina pe 15 ale lunii.

Tuturor fetelor care nu mai pot dormi le pling de mila. Am fost in aceasta situatie si e ingrozitor! Dar mi-am revenit tot asa cum ma "dereglasem": de la sine adica. Acum dorm de rup patul sub mine! Adorm pe la 11 sau 12 (asta pentru ca ma fortez sa stau treaza nu cumva sa mai am probleme) si ma trezesc la 7.30 cind pleaca sotul. Dupa ce ii fac lui ceva rapid de mincare si pleaca, adica la 8 sunt inapoi in pat si mai bag un somnic pina pe la 10 sau chiar 11. Si uneori mai atipesc si peste zi o juma' de ora.
Cred ca m-a muscat musca tete. Culmea este ca adorm si daca face bebe tumbe, adica nu am nici o treaba. Peste noapte am vazut ca m-am trezit chiar si la 4 ore sa merg la baie, si apoi la loc: somn.
Asa dormeam si in primele luni de sarcina!

Eu va doresc tuturor sa vi se regelze somnul pentru ca tare rau e sa nu dormi si e mai mult enervant decit obositor.

Va sarut pe toate si va doresc sa aveti nopti cu cit mai multe ore de somn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Laura,eu cred ca sunt campioana la mancarimi,am scris despre asta cateva pagini in urma. Pe scurt,am incercat diverse leacuri,dar pana n-am ajuns la m-am chinuit degeaba.Acum am o crema preparata la farmacie si pilule antialergice si de azi-noapte sunt mai bine .Bubitele s-au retras si reprizele de mancarimi s-au rarit.

Roxigeo,eu mi-am pastrat o portie de musaca si pentru azi ,abia astept pranzul!

Mai aveti cafea?Vreau si eu una fara cofeina,la noi e 9 dimineata .

lilidana cu David-Gabriel 32w5d

"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

buna dimineata si de la mine!ce sa fac daca asta e decalajul!!!!!a mai ramas ceiut si ptr.mine?!?!?

Nickol_f .................bine ai venit!

Lumi_Nag........nici aici nu se naste cu medicul care ti-a urmarit sarcina.cand am intrebat doctora unde pot suna in caz ca apar ceva probleme,mi-a dat un nr.de telefon de la un centru de urgenta.cica sun acolo,spun ce problema am si aia o sa ma ajute.mi-a fost si mie greu sa ma adaptez la sistemul de aici,dar nu am ce face.

laura_oana.....tocmai vroiam sa te intreb daca ai incercat cu crema de galbenele.....am vazut ca da,dar nu a dat nici un rezultat.imi pare rau,dar nu am nici o idee cu ce ti-ar putea trece.

Selene.......bine ai ai scapat de examene!!!!

kisstherain999.........capul sus,burta inainte si zambetul pe buze!asa sta bine unei gravidute!

lilidana.......cum?!?!?!?!?ai pastrat doar o portie?!?!?!?si partea mea unde e?!?!?.
sigur e telepatia..........se vede de la faza cu musacaua!!!!!

eu maine am programare la eco 3d!!!! abia astept!!!

va pupic acum si fug la bucatarie ca sotului i se facu de snitele si am o leneeeeeeeeeeeeeeeeeee,facea-ias snitele din creier!!!!.daca mai am timp mai bag un ochi si mai tarziu.

Carmen 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutza77 spune:

Buna buticici!
Sunt si eu mai noua printre voi si ma surprindeti ce harnicute sunteti.Eu nu am mai putut sa scriu pt.ca la serviciu este foarte mare nebunie(curte de conturi si alte controale )si eu mai sunt si pe ultima sua de metri cu predarea lucrarilor iar acasa nu am calculator..........
Am DPN pe 28 aprilie dar la ultimul control aveam placenta cam jos si nu se stie.....urmeaza sa ne lamurim saptamana urmatoare cand merg la control.Pe langa chestia asta mai am probleme si cu tensiunea care de la 13,8 a crescut la 15,8 si ma cam ingrijoreaza.Mai are cineva problema asta?
Ma puteti inscrie si pe mine.Am UM 22,07,2006 iar la eco mi-a spus ca o sa am fetita,deci un carucior rozulet.
Va las acum ca trebuie sa plec dar va urez toate cele bune si sa dea DD ca totul sa fie bine.

Adina,28+

Mergi la inceput