Mamici de martie-aprilie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 12
Rebiana27 spune:
M-am trezit repede-repede ca mi-am propus multa treaba pentru azi. Poate si reusesc sa termin tot.
In primul rand:
LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI ANDRA (RALUALEXANDREI)! SA TE BUCURI ALATURI DE CEI DRAGI DE NOUL MEMBRU AL FAMILIEI VOASTRE!!! 
Tzuna am citit ce ai scris despre curs. Chiar vroiam s-o intreb pe dr daca se practica epiziotomia de rutina in spital dar deja ai raspuns tu la asta. Asta e! Cum ti s-a parut personalul medical (ca stiu ca sunt asistente si moase cele care predau cursul)?
Intru si mai tarziu sa vad ce mai faceti. Pana atunci... pupici!
Rebiana
32+ 
cria_bv spune:
Neata fetelor,
V-am pregatit micul dejun, hai sa sporovaim.
Roxii si tu iti faci camera bebelului in verde, ce fain!
Vad ca sunt multe fete care au DNP 28.04, deci perioada de conceptie 3-5 august, sa fii fost vreo sarbatoare atunci, la mine stiu ce a fost ziua lui soacramea![]()
Sutien- eu stiu ca e bine sa il purtam ca sa nu se lase sanii ca acum sunt mai grei, eu oricum cum merg la servici nu pot sa apar pe aici fara si vad ca inca il suport.
Am si eu vreo doua cunostinte care au nascut la 8 luni, cam multe nasteri in ultima vreme la 8 luni. Bine persoanele respective au si mers la lucru pana in ultimul moment, cea ce ma pune pe ganduri sa intru si eu din martie in prenatal.
Clisma, din cate stiu eu exista si varianta uleiului de ricin da acum cum o fii norocul.
Hai ca m-am intins, o zi buna.
Cria
28+ cu 
cria_bv spune:
LA MULTI ANI ANDRA
sanatate, bucurii si sa te bucuri de familia ta frumoasa.
Cria
28+ cu 
suzy78 spune:
LA MULTI ANI RALUALEXANDREI
nastere usoara si o viata plina de realizxari alaturi de cei dragi tie
Fetelor raportez si eu o noapte nedormita.....cu mers la toaleta de 20 ori.....nu-mi mai gasesc locul in pat...nici macar perna intre picioare nu ma mai ajuta.....sapt aceasta mi-a crescut ff mult biurta....se pare ca bebe recupereaza.....au revenit arsurile la stomac noaptea.....
Azi sunt la job in locul unei colege....asa ca va las si revin mai tarziu..
Suzy78
37+
Mihai Nicolas
ralualexandrei spune:
Va multumesc din suflet fetelor ptr urari.
Eu m-am trezit ca nu mai puteam de foame si de altfel dimineatza o pun pe cea mica la oala ca am renuntat la pampers,asa ca mi-a fugit somnul repede si dupa ce am mancat am intrat sa vad ce si cum mai faceti.
Astazi sunt tare fericita chiar daca n-ar trebui ca doar am mai imbatranit cu un an.M-am trezit cu un cadou pe perna ,din partea sotului ,si nu mi-a venit sa cred ca dupa 13 ani a devenit si el romantic.
Cam atat de la mine deocamdata si
la burtici.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
33+
album no1 album no2 albumul no3
RaisaFudulu spune:
La multi ani ! Ralualexandrei

sa te bucuri din plin da frumoasa ta familie si de noul pitic ce va aparea in curand

Diana
30+ 
karra80 spune:

ANDRA......sa fii sanatoasa si sa te poti bucura multi ani fericita alaturi de puiutii tai......nastere usoara si un bebelush cuminte, sanatos si mancacios.....
Karra
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
RaisaFudulu spune:
BiancaM super dragut filmuletul...nu stiu daca faza cu bebele care da scutecul la cerere e adevarata dar pe celelalte le cred adevarate.......fiind la prima sarcina eu chiar imi faceam probleme ce o sa fac cand face caca
....sunt cam siloasa din fire si nu stiu cum o sa ma descurc
....dar am auzit ca fiind bebele meu ma voi schimba si va mitosi a flori de primavara
Apropos de sutien....eu nu port eu aveam tzitzi mici si inainte iar acum au mai crescut si am zis ce rost are sa-mi cumpar sutien ca sigur revin la forma normala.....si nu ma simt deloc bine cu el pe mine.....iar de lasat la mine nu prea are ce sa se lase
Diana
30+ 
RaisaFudulu spune:
Gabysilucy bine ai revenit printre noi
.....intradevar la tine s-a produs o schimbare in adevaratul sens al cuvantului.....ma bucur ca v-ati acomodat si tu si bebelina .......maini si picioare umflate datorita sarcinii in primul rand....ai zis ca analizele ti-au iesit bine...si cele la urina?...recomandarea ar fi sa mananci cat poti de putin sarat si sa nu exagereze cu statul in picioare sau statul pe scaun trimp indelungat fara pauza
In legatura cu kg nu pune la suflet ca suntem mai multe ca tine(si eu am vreo 18 pana acum)....pe mine deja nu ma mai deranjeaza desi multe voci rautacioase nu rateaza sa-mi aminteasca vai ce umflata esti la fata....si cat de mult te-ai ingrasat.....nu ma intereseaza atata timp cat bebelina mea e bine kg le rezolv eu ncumva dupa ce nasc

Poti sa dai mai multe date despre tine ca sa fie compleatate in listuta
Sper ca ti-am fost de folos
Diana
30+ 
RaisaFudulu spune:
Fetelor cate o cana de ceai , o cescuta de cafeluta sau putin laptic...va asteapta pe toate la intrare...nu va grabiti ca avem pentru toate
Noi raportam o noapte bunicica...cu treziri la baie dar fara insomnii
...va dati seama record....cred ca de-aia m-am trezit asa de dimineata
Eu plec azi la mama(adina promit sa-ti aduc putin aer de Slatina la pachet)...cred ca va fi ultima oara cand ma duc pe acolo.....o sa vina ei pe la mine de aici in colo....o sa-mi lipsiti mult dar nu stau decat trei zile....sa aveti mare grija de voi, sa va odihniti 
pupici multi si sa ne reauzim cu bine

Diana
30+