Mamici de martie-aprilie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 13
Aurasa spune:
Neatza' fetelor!@!!!
La multi ani tuturor celor care si-au serbat ziua de nastere!!!! Sanatate, nastere usoara, bebei sanatosi si mancaciosi!
Raport scurt: cezariana va avea loc intre 12-14 martie, mai sigur pe 12 martie.
Analizele la glicemia prvocata au iesit foarte bune ca si celelalte (hemograma, sumar si ce mai era pe acolo).
Azi am facut coagulograma, transaminaze, sumar, culturi de col, hemograma. Marti iau rezultatele.
Kg in plus - extrem de putine(5.5 kg), asa a zis dr., dar daca bb e bine, sa nu ma ingrijorez. Vorba mamei:Mama, doar burtica si tzatza ai, in rest te-ai ascutit definitiv. (Si cand nu eram insarcinata am tinut la cure de slabire degeaba, puneam si apa pe mine)
Peste 2 saptamani ma duc la echo de 36 de sapt sa vedem cum se prezinta bebelinul (la 32 avea 1750 g).
De citit am citit pe diagonala, asa ca nu mai stiu care e tema de actualitate.
Acum ma duc la Catalin ca e in curs de trezre si ma striga de zor.
Pupici si o zi frumoasa
Aurasa 
Alexandru 33+ si
Catalin (3.06.2005)
Catalin la 18 luni http://pg.photos.yahoo.com/ph/bibimircescu/album?.dir=10dbre2
Lumi_Nag spune:

La multi multi ani Ralualexandrei!!!! Sa fii sanatoasa si orice vis sa nu ramana vis 

Neata fetelor...cat mai este din ea.
Eu am
a 3 a oara in sarcina acum juma de ora
.Banuiesc ca de la fier. Mie oare de ce mi-a dat dr sa fac hemoleucograma a doua oara intr-o luna??? A vazut rezultatele la prima si mi-a zis sa iau Ferogradumet si acum si-a adus aminte si a zis sa repet.
Ma rog...o sa o fac inca o data desi imi este foarte greu sa mai ies din casa.
Sa aveti o zi frumoasa fara peripetii 
36+
It's easy living with eyes closed
roxanici spune:
La Multi Ani, Andra!
sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume.
GabysiLucy bine ai revenit, chiar ma intrebam cum ai ajuns; sa imi zici cu m ti se pare acolo, sunt curioasa ptr ca ptr mine a fost oarece soc sa stau chiar si in vacanta acolo.
Uite azi sunt prezenta si io la ceiutul sau lapticul ce ati pregatit de dimineata...
roxana
33+
diana_jors spune:
Ralualexandrei
La multi ani! Si sa ti se implineasca ce-ti doresti!
Venim si noi la raport, sunt mai bine azi, imi tin si capul sus dupa un masaj serios la gat si umeri facut ieri seara ![]()
Intre timp am constatat de ce nu am burtica asa mare cum se asteapta toata lumea (nu imi da nimeni mai mult de 5 luni!): nu mai am talie... deci de la forma de viespe am ajuns la forma (si mers) de pinguin
Asa ca acuma nu ma mai stresez intrebandu-ma unde are loc bebeul meu care la ecografiile facute pana acuma era oricum marisor...
Noi mergem la o tura de cumparaturi maine prin Carrefour, sa vedem ce mai luam pentru mine si pentru juniorul nostru... daca gasesc ceva interesant va spun ![]()
Acuma va
, si aveti grija de voi!
Diana
29+ cu
... probabil Alexandru
elyanne spune:
La multi ani, Andra! 
Eliana
&
(33 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
LuizaS spune:

LA MULTI ANI ANDRA!!!
sa iti dea Dumnezeu un bebel frumos si sanatos si sa va bucurati de el
Uite si un buchetel de la noi 

32+3 
phili spune:
LA MULTI ANI !!!!Ralualexandrei,multa multa sanatate,fericire,o nastere usoara si copii sanatosi!!!

dragele mele vin si eu la raport dupa aproape o saptamana de pauza ,deocamdata suntem bine,referitor la tensiune,doar cu unele mici neplaceri...arsuri la stomac ,insomnii,respiratie mai grea...
dar vor trece toate,si vom uita cand ne vom vedea bebelusii.
intreba cine pentru sani,eu cand pateam asa ma dadeam cu crema de galbenele si in cateva zile imi trecea..dar inainte de a da cu crema trebuie sa fie pielea curata si uscata.
am fost la supermarket sa vad de niste lucrusore pt copii,efectiv m-am pierdut ,80% din produsele pentru bebe nu stiam la ce se foloseste...de exemplu era ceva ca si o jucarie,am crezut ca e jucarie dar era sapun plutitor cu glicerina...
oricum de pe vremea mea s-au schimbat multe....mi-am luat doar pampers si cam atat deocamdata,sper sa ma descurc cand o veni bebe pe lume,pe care de abia il astept!!!
fetelor am si eu o intrebare,cele care face-ti scutece din finet la ce dimensiune le face-ti?
mamicilor tinere,bun venit in odisee!!fetele toate sunt niste dragute!!
monica ne vom ruga pentru tine saptamana asta,sa iasa totul bine!!

+29

carla_lia spune:
La multi ani ANDRA!!
Am intrat sa vad ce mai e pe forum, ca ieri am fost foarte plimbareata. Ma doare spatele de nu mai pot sa stau pe scaun... Am citit din urma si acu' ma duc sa ma intind.
Va pup!
Lia
32+
Cand vine Iepurasul