Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Levi sa-ti traiasca gemenutii si sa va bucurati de ei !

Tatiana multumesc de sfat - mi-a trecut mastita, dar e bine de stiut de frunza de varza; am inceput sa am simptomele exact dupa vaccinul lor de la 2 luni: in ziua aceea si inca una dupa au avut febra si mai mult au dormit, iar de mancat au mancat mai putin

Mi-a plecat baiatul azi intr-o excursie (obligatorie) cu scoala si parca e casa goala; se intoarce vineri dupa amiaza; de dimineata parca nu mai voia sa plece la scoala, le-a tot zis surioarelor ca o sa se intoarca vineri

in rest, crestem (de fapt copii cresc, noi imbatranim pe langa ei) si parca in fiecare zi fetele fac cate ceva nou; deja ma gandesc ca mai am numai 10 luni de postnatal si trebuie sa ma duc la munca - parca as vrea sa nu se mai termine - cred ca sunt in pasa asta din cauza baiatului lipsa de acasa...



Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
poze fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyEr spune:

Buna tuturor mamicilor!
Laura multumesc pentru raspuns. Incerc sa stau cat mai cuminte, desi imi este destul de greu sa ma obisnuiesc cu stilul asta de viata: sa stai in pat si sa nu poti sa faci mare lucru. Dar asta este. Sper sa treaca timpul cat mai repede si fetitele sa fie bine.
Felicitari Levi! Am vazut pozele cu cei doi ingerasi. Va doresc multa sanatate, sa creasca mari si voinici!

O sa incerc sa pun si eu niste poze, dar probabil o sa-mi ia putin timp sa ma dumiresc cum se face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Eliane, daca urocultura e negativa inseamna ca totul e in regula in principiu. In afara de flora microbiana prezenta ce mai scria la sumarul e urina?
VSH coagulat inseamna ca aceasta analiza nu s-a putut efectua din cauza ca sangele era coagulat. Nu e nici o problema.
TGO 41 nu inseamna nimic anormal, stai linistita.

Nana, si mersi mult !

Luminita
, frumosi baieti! Mi-au dat lacrimile de emotie cand i-am vazut unul langa altul! Sa-ti traiasca!
Dar am si eu o nelamurire, daca nu au putere sa suga baietii tai cum de-au reusit sa iti faca rani? NU cumva nu le-ai pus mamelonul in gura cum trebuie? Sfatul meu este sa mai incerci sa ii pui la san, cu pompa nu o sa poti sa ii alaptezi prea mult timp si e pacat! Sa vezi ce usor e pentru toata lumea daca inveti sa ii hranesti pe amandoi simultan, dureaza mult mai putin decat cu biberonul!
Succes! Daca ai nevoie de sfaturi privind alaptarea gemenilor, aici sunt!



Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anail spune:

Vin cu vesti.....mai putin bune...azi am fost la eco la spital si dupa ce am ajuns acasa m-a sunat doctorul meu si mi-a zis ca mi-au iesit analizele la ficat tare marite si din cauza asta am mancarinea asta ingrozitoare;asa ca daca lipsesc cateva zile sa nu va speriati nu am patit nimic,dar se pare ca trebuie sa stau cateva zile in spital.Poate nici nu-i asa de grav numai doctorul la care merg este tare precaut....oricum maine aflu mai multe in spital.
Azi la eco a fost totul in ordine.....adica nu s-a schimbat nimic in ceea ce priveste pozitia bb-iilor.....asta se cheama cezariana si la urmatorul control in 2 sapt se va fixa data probabila a nasterii.
Va doresc multa sanatate la toate mamicile,puilor vostrii si viitoarelor mamici!!!

Va scriu cand ma intorc acasa
LIANA 33sapt si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Dragele mele, revin si eu dupa cateva zile de intarziere cu rezultatele mele de la eco! Fetele sunt foarte bine toate trei si sunt tot fete ! Totul e ok ca morfologie a copilasilor si placentele sunt ok si ele, pozitionate lateral si posterior!
Dragutele mele erau la o mica sueta, stateau cap la cap toate trei si cu piciorusele in sus! O sa scanez fotografia si sa ma laud cu ea!

Zilele astea ar trebui sa caut si un medic specialist in diabet care sa-mi recomande un regim personalizat, ca sa-mi tin glicemia in frau! Asta ar fi problema cea mai importanta in acest moment. In rest, contractii nu am si nici colul nu e deschis!

Monica, felicitari! Deci saptamana viitoare o sa-ti tii puii in brate! Ce bine ca au greutate mare, ca sa nu stati foarte mult in spital! Pupici si sa ne tii la curent cu data!

Liana, sper sa poti tine sub control problema cu ficatul si sa nu fii nevoita sa stai prea mult in spital! Dar stai calma, fii pozitiva si gandeste-te ca mai este foarte putin si orice efort e meritat pentru minunile pe care le astepti!

Luminita, sunt superbi baietii tai! Sper ca te simti bine! Ca de fericita sunt convinsa ca esti!

Pupici si salutari tuturor mamicilor de aici,

Mari 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

msemcu ma bucur ca sunteti bine toate

Anail imi pare rau ca nu ai vesti prea bune. Dar poate e o alarma falsa si nu e nimic Tinem pumnii sa fie totul bine. Sa ne spui ce a mai zis dr.

Sheannamp acum am vazut ca esti moderator... Felicitari
De-asta dai mai rar pe la noi
Despre analizele mele... multumesc mult pentru raspuns. La sumar mai scrie asa:
» 02. PH : 5.0
» 04. Proteine : Absenta
» 05. Glucoza : Absenta
» 07. Urobilinogen : Normal
» 06. Corpi cetonici: Absenta
» 08. Pigmen#355;i biliari: Absenta
» 09. Epitelii plate : Rare
» 10. Epitelii rotunde : rare
» 11. Leucocite: Rare
» 12. Hematii: foarte rare
» 15. Mucus : frecvent
» 01. Densitate: 1024
» 16. Flora microbiana : relativ frecventa
» 18. 0xalat de calciu : relativ frecvent
» 03. Nitriti: Absenta

Si inca ceva... tin minte ca la un moment dat ai scris ca ai pastrat laptele muls in pungute sterile speciale.... si le-ai folosit mai tarziu... mai tii minte ce pungute erau, cum se numeau?
Si cum se pastreaza laptele? Eu n-am facut asta cand am alaptat mandra si habar n-am ce si cum... Dar ma gandeam ca acum ar fi bine sa pun la pastrare daca o sa fie mai mult decat papa bb-ii...


MadyEr si eu m-am obisnuit f. greu cu statu' in pat... dar n-avem ce face... Asa ce cel mai bine pentru bb-ei.

LEVI ma bucur ca Daria se intelege bine cu bb-ii... si ca vrea sa te ajute... Sper sa ma inteleg si eu cat de cat cu mandra mea... ramane de vazut.


Eliana & (33 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Elyane, multumesc!
Mie sumarul imi pare normal cu o singura exceptie. faptul ca ai hematurie (adica sange in urina), probabil microscopica (adica nu se vede cu ochiul liber). Nu pare sa ai infectie pentru ca si leucocitele si epiteliile sunt normale, iar in acest caz certitudinea o da urocultura (negativa din cate zici tu).
Nu imi dau seama de la ce poate fi aceea hematurie dar nu pune probleme in contextul actual al sumarului.

Recoltarea laptelui se poate face in orice recipient care are doua calitati: se poate inchide ermetic si poate fi sterilizat inainte de utilizare. Pungile sunt bune, usor de folosit dar scumpe. Da si tu un search ca imediat gasesti farmaciile care comercializeaza asa ceva sau magazine online.
Mai poti sa folosesti biberoane, cutii de stocare sau chiar borcanasele de la mancarea pt copii.
Se pune laptele in recipientul sterilizat (fiert 5 minute) si apoi direct la congelator, durata cam 3-4 luni (daca este compartiment separat, cu usa).


Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Sheannamp multumesc mult pentru raspunsuri
Marti ajung si la dr. pt. consultatie, eco. si sa-i arat analizele... eram curioasa pana ajung la dr. ce si cum... mai ales ca imi spusese dr. de fam. ca trebuie facuta uroculura... Cred ca n-a observat ca era deja facuta...

Eu n-am somn la ora asta... si bantui pe forum... M-au mai lasat durerile de coaste... m-au durut toata ziua in orice pozitie as fi stat... Numai in picioare imi era mai bine... dar ma apucau altele daca stateam asa


Eliana & (33 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyEr spune:

Buna!
Anail, imi pare rau, dar o sa vezi ca totul va fi bine. E mai bine sa fii precaut. Sper sa nu stai prea mult in spital. Te asteptam cu vesti bune!
Daca mi-aduc bine aminte a mai mentionat cineva lucrul acesta mai demult pe forum, dar as vrea sa reamintesc viitoarelor mamici interesate ca duminica la ora 22.00 pe National Geographic este un documentar legat de sarcina multipla. Eu de-abia astept sa-l vad. Sper sa va fie de folos informatia.
Stie cineva daca poti naste natural in cazul in care ai o rana pe col. Eu mi-am facut toate analizele inainte de a incerca sa raman insarcinata, inclusiv colposcopia, si mi s-a spus ca am o rana pe col. Doctorul a zis ca nu e nici o problema, dar nu l-am intrebat si daca pot naste natural (desi sincera sa fiu mi-e cam teama). O sa merg peste o saptamana la doctor, dar pana atunci daca aveti vreo informatie v-as fi foarte recunoscatoare. Sincera sa fiu nici nu stiu ce as prefera : nasterea naturala sau cezariana. Mi-e groaza de amandoua!
Multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

MadyEr eu am avut rana pe col si am nascut natural. Nu e nici o problema. Nu am descoperit rana inainte de a ramane insarcinata si a trebuit sa stau asa pana am nascut. Abia dupa aia a putut sa-mi cauterizeze rana.
Singura problema... ca se mareste rana de-a lungul sarcinii. Dar o cauterizezi dupa ce nasti si o sa fie bine.


Eliana & (33 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea


Mergi la inceput