Mamici de iulie-august 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

Anyatocmai de aia te si intrebam, ca astia mici au muulte boli, iar tu ca medic intri in contact direct cu ei.
foarte interesant cu oscilococcinum. notat! si asta numai pe perioada de iarna, da? si merge si la adulti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Mama cate litere mananc sau inversez...Graba strica treaba..

Lorinna sa ne pastrezi si noua putin tort virtual! La multi ani pentru sotiorul tau!

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Lorinna pentru sotul tau , spor la treaba tie si distractie placuta pe mai tarziu
mychydutza ca sa te linistesti in pun pe site urmatorul citat :
" Consumul de alcool in sarcina

Rec : Excesul de alcool are efecte adverse asupra fatului, de aceea se recomanda ca femeile sa-si limiteze consumul de alcool la nu mai mult de o unitate standard/ zi o unitate standard reprezinta : o masura de alcool/zi, 1 pahar mic de vin, ½ pint (250 ml) de bere/ zi (bere obisnuita sau cidru) "
deci nu cred ca trebuie sa-ti faci griji pentru

otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by simo_al_jaafari

tocmai de aia te si intrebam, ca astia mici au muulte boli, iar tu ca medic intri in contact direct cu ei.
foarte interesant cu oscilococcinum. notat! si asta numai pe perioada de iarna, da? si merge si la adulti?

Simona 14+ Mara/Matei

poze

merge si la adulti si la copii de orice varsta. si in sarcina. nu are contraindicatii sau reactii adverse. daca il iei cand deja ai racit, nu prea mai are efect. tocmai de aia e bine sa fie luat preventiv.eu sunt impotriva vaccinarilor in masa, asa ca nu imi fac in general antigripalul.de aia incerc sa am o imunitate cat mai buna.
prietena mea este infectionista la pediatrie si e gravida in 32 sapt. inca lucreaza, pana de curand a facut garzi si nu a racit deloc. asa ca se poate.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Anya de informatie, tocamai ai devenit "my number 1" hehehe. mai ales pentru faza cu vaccinul .
eu eram tare nelamurita cu medicamentul asta, pentru ca l-am mai luat si mi se parea ca e cam degeaba (sunt fan Humex). dar daca zici ca pentru imunitate e mana cereasca.... dupa ce imi trece raceala, pot sa incep sa iau cate unul pe saptamana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna burtici.

Lorina, La multi ani pt sot si petrecere frumoasa!
V_andreea, abajan2003 si Lia, bun venit printre burtici si numai bine voua si bebelusilor din burtica!
Olguttza, ce burtica frumoasa ai, sa-ti traiasca!
Karligutza, esti o scumpa! asteptam poze si cu burtik!
LuciaZ, alta fata frumoasa!

Concluzia : suntem o gashca de burtici frumoase, tocmai bune de pus afis !
Cu alte cuvinte, multumesc pt complimente !
Si intru si eu in gasca cu Valen si Jadi(carora le urez multa sanatate si- rapid!), caci am racit! la fel ca Jadi, rosu in gat si curge nasu'! ii trag cu Oscillococcinum si Homeogene (tot homeopat pt dureri de gat,laringite si raguseala)- mi l-a dat de la farmacie, cica e ok in sarcina. Si-au facut efectul ca deocamdata nu mai am decat capul mai greu.

Cu restrictiile, nici eu nu sunt perfecta, desi fac eforturi: nu fumez de fel, dar o cafeluta ( o ceasca ) beau aproape zilnic, cateodata alternez cu decofeinizata; 2 degete de bere in pahar nu rezist o data pe saptamana ( mie imi placea berea la nebunie si daca mergem undeva si se bea bere.. ), desi familia ma indeamna sa beau, ca cica e buna in sarcina ( asta cred ca face parte tot din categoria babisme, ca doar tot alcool e, ce naiba!); mai beau si eu bere fara alcool, dar nu prea imi place gustul! si cola sau pepsi, dar tot asa, 1/2 de pahar ca sare sotul meu ca vulturul si mi-l ia din mana!

Andicu 18+
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by andicu
Olguttza, ce burtica frumoasa ai, sa-ti traiasca!

Mercic la fel! Si-a ta e sexoasa rau! Numa ca poza mea e de la 10 sapt....acu e de doo ori p-atat! Poate o s-apuc si io sa-mi fac niste poze de actualitate.... Nu'sh cand!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

17+

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Norocul meu ca nu sunt multe lucruri la care ar trebui sa renunt: de fumat n-am fumat niciodata (pur si simplu nu s-au lipit tigarile de mine, desi toata familia mea e una de fumatori profesionisti), berea nu-mi place, cat despre cafea, am fara cofeina pentru moftul de dimineata. Cat despre griji, cred ca pentru mine e exact invers decat povestea jadi. La prima sarcina (care s-a oprit in evolutie in ciuda tratamentului de sustinere pe care-l faceam) nici nu-mi puteam imagina ca ceva ar putea merge rau. Pluteam toata ziua si credeam ca toata lumea e la fel de fericita ca si mine. Acum sunt mult mai atenta si mai prudenta. Incerc sa nu dau importanta chiar fiecarei intepaturi, fiecarei senzatii ca ceva nu e in regula dar e clar ca nu mai sunt asa sigura pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna fetelor, nu am mai scris demult dar va citesc in fiecare zi.As vrea sa va intreb asa de curiozitate, burticile sunt la fel, adica cele care au fete sunt la fel cu cele care au baieti?Ca eu am auzit ca ar fi diferite formele, (folclor evident), dar pana o sa-mi spuna mie la eco ce e in a mea, ma cam roade curiozitatea .Luati-o ca pe un divertisment, dar daca vreti spuneti-mi cum e o burta cu fetita si cum e una cu baietel...nu radeti va rog.

Roxy

12 saptamani

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

roxy "folclorul" spune ca la fetite e rotunda si mai jos, iar la baietei e mai ascutita si mai sus. eu una nu cred. depinde de musculatura.

mamici care mai au puiuti acasa. va inteleg perfect punctul de vedere, ca noi, astea noutze, suntem un pic paranoia. e jucaria noua. probabil pe urmatoarea o vom trata si noi altfel. pana una alta, avem tendinta sa suflam si in iaurt.

Mergi la inceput