Mamici de iulie-august 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Luna, cum te mai simti azi, iubita?
Te-a mai lasat durerea de rinichi?
Da un semn sa stiu ca esti ok.
Pupici.

Nana, 8+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Salutare fetelor!
Bun venit noilor gravidute!!
Eu nu mai pot sa beau cafea!! Pana in saptamana 14 ma sufoca si mirosul de cafea, nici nu puteam s-o vad. Acum mai pofticiosa mai gust de la sotu dar de fiecare data mi se face greata instantaneu, asa ca nu ma mai tenteaza...O sa-mi revin eu dupa.
In schimb trebuie sa gust din bere. Inainte nu eram cine stie ce fana.
In general salivez dupa orice vad ca se poate manca; dar ma pot abtine daca stiu ca-mi face rau ( rau in sensul ca ma baloneaza sau chiar le vomit).
Fumul de tigara inca ma deranjeaza, asa ca de fumat nici vorba.
In primele saptamani recunosc ca am fost stresata din cauza unei sarcini pierdute in trecut. Acum ca totul este ok, ma bucur de starea mea dar nu prea pot sa fac tot ce vreau...

Poze

Mioara 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Uff, ca am terminat de trebaluit. Gata, ma relaxez si eu si va scriu. Chiar ca sunt azi intr-o verva de ati zice ca e ziua mea.
Multumesc fetelor pt urari Adevarul e ca am un sot de milioane. Cred ca si voi spuneti la fel, he he
Am facut tortul dar am uitat sa cumpar lumanari, dar poate mai cobor azi un pic.
Ralucapio, Carmena uitati aici neste tort virtual improvizat. E al doilea tort pe care il fac in viata mea. Pt cine vrea pe bune sa sune la usa. Va dau si adresa Pofticiosii sa nu se uite!

Jadi insanatosire grabnica. Fetelor trebuie sa facem front comun racelii si gripei. Poate facem o spirala de aia ca la yoghini si rugam cosmosul sa ne scuteasca de "taxe" de astea

nasica de moflea burtica
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Anya, mersi de urari, si eu sper sa gasesc un doctor cu care sa ma inteleg, altfel cred ca nasc acasa in cada . Stiu ca ti se par mari pretentiile mele, dar oricum ar fi experienta nasterii nu cred ca mi le voi schimba. Cum zicea si Lorina, nu vreau decat un doctor care sa-mi spuna ce, de ce si cum imi face. Inteleg ca sunt femei care se lasa pe mana doctorului si nu le intereseaza detalii, dar macar sa mi se raspunda la intrebari in cazul in care ma vede interesata. Suna absurd?

Lorina, si eu astept sa ne treaca la amandoua si greturile si durerile, hai ca poate mai e putin... Sa-ti traiasca sotul, tortul arata delicios si vad ca nici n-a durat mult sa-l faci, e super.

Ralucapio, ma bucur ca ai avut noroc de doctor. Cola poti sa bei daca simti ca iti face bine, eu am baut numai Pepsi vreo 2 luni cand eram cu greturile la maxim, de unde pana atunci nu puteam inghiti sucurile din comert. A trebuit sa beau ceva ca sa nu ma deshidratez si sa nu ajung la perfuzii. O prietena doctorita din SUA mi-a zis ca e OK atata timp cat nu am baut inainte si probabil nu voi bea decat cateva luni. Acum iar nu mai pot sa-l vad, am trecut pe apa plata, deci e OK.

Nici eu n-a trebuit sa renunt la lucruri pe care le faceam inainte, fiindca nu beau cafea, de fumat nu suport nici fumul, berea nu-mi place, junk-food nici atat... Acum mi-e pofta din cand in cand de lichior de ciocolata sau de piure de castane cu mult rom, dar gust doar de pofta. E adevarat ca am renuntat la exercitii de intretinere, drept pentru care acum mi s-au micsorat muschii. Oare cand am voie sa le reiau? Banuiesc ca nu poate fi vorba de abdomene pana nasc, dar macar niste flotari sau exercitii pentru fundulet am voie?

Carla, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

Lorina001 - se vede ca ai muncit nu gluma la tort .... arata super si banuiesc ca este si gustos, atat de gustos incat am trimis un coleg sa-mi cumpere o prajitura cu frisca de pofta. Inca o data distractie placuta si sa nu faceti prea multe prostioare.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

bun venit viitoarelor mamicutze
otim,nu vreau sa te necajesc dar sora mea a fumat toata sarcina si a baut cafea...rezultatul:un copil foarte nervos si hiperactiv,eu cred ca incet incet poti reduce...succes!
Fetelor si pe mine ma doare capul tare,azi era sa lesin ,si mi-am dat seama ca imi scade tensiunea,eu nu pot bea cafea,nici cioc calda si nu-mi place ciocol..asaca am servit un mic pahar de vin rosu cu miere si a fost ok,dar nu vreau sa fac in fiecare zi acelasi lucru.imi mai trece capul si de la bere.
Fetele,de ce faceti voi atatea eco si diferite examene?credeti ca e ceva in neregula,sau se mai poate face ceva,daca bebe are probleme.Eu nu vreau sa fac,doar eco normal...am auzit ca la 3D si 4D,mai pot fi erori,si nu vreau sa stau stresata ca ar fi ceva...
Nu mai stiu cine a zis ca vrea sa faca amnio,dar eu personal cred ca e riscant,e recomandat doar daca mamica a avut probleme la bebele anterior....
Pe mine ma doare tare spatele,voi cum stati?
Va doresc o dupa amiaza placuta!!
Apropo,cum va descurcati mamicilor care mai aveti un copilas acasa?ca mie cate odata imi vine sa plec,mai ales acum ca mititelul meu e bolnav...si e mofturossssssssssssss.
pe toate.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 13+

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Jadi, multa sanatate, te captusesti cam des, naspa. Incearca si tu intre doua raceli un tratam de imunizare cum zicea Alina, poate ajuta sa le mai raresti.

Alina, tu cum ii dai oscilococcinum lui Anya, din lingurita, dizolvat in ceva? Intotdeauna m-am intrebat cum se da la copiii mici.

Carmena, mersi. Oricum am decis sa stau linistita si la vizita urmatoare sa-l rog pe dr sa-mi explice mai bine buletinul de analize.

Oanaa, eu eram cea cu amniocenteza, nu vreau s-o fac din principiu ci pt ca una din analize e cam naspa. Dar cum ziceam mai sus o sa vorbesc cu dr si cel mai probabil va ramane cum a zis el prima data, adica nu o s-o fac. In rest pt ecografii si analize, aici depinde la fiecare de doctor, antecedente medicale, varsta, mersul sarcinii, etc.

Roxy, cu burtica vroiam sa-ti spun acelasi lucru ca Simo; dar sunt sigura ca e folclor, eu am vazut toate formele pt ambele sexe.

Lorina, arata foarte bine tortul, pofta mare.

Anto 18 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Am luat rezultatul la TT. Logic ca nu se intelege mare lucru din el. Mi-a zis dr de acolo ca a iesit bine, si ca nu e nevoie de alte investigatii, dar ca asta hotaraste dr mea. Scrie asa:
risc calculat dupa varsta mamei: 1:1339
risc calculat dupa testarea serologica: 1: 2551

free b-hcg0 29,9
uE3- 3,12
AFP 24,90

Limbi straine pt mine. M-am linistit oricum pana vb cu dr, adik maine. Intelegeti ceva din cifrele alea??

16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Buna fetelor1
M-am intors de la dr. si sunt si mai plina de intrebari decat cand am plecat. Bebe e foarte bine si se pare ca e mai mare cu o sapt. pt ca avem 12,5 sapt. Despre triplul test mi-a spus ca o sa-l fac intre 16-18 sapt si tot cam in aceeasi perioada si eco detaliata. Tot atunci masoara si pliul nucal .Asa ca la 16 sapt ma duc din nou la ea sa-mi faca echo si pe urma ma trimite la analizele pt triplu test. Mi-a spus ca echomorfofetala tb facuta intre sapt 20-24. Voi ce ziceti dr. Iosub sau herghelegiu? Aveti alte pareri? ; sa ma programez din timp!!
De bebic ce sa va spun ...cand am ajuns cred ca dormea . Nici n-a apucat dr sa masoare bataile inimii ca s-a trezit si s-a pus pe niste tumbe de nu mai potolea. Un scumpic agitat.Cred ca seamana cu taica sau.

11+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abajan2003 spune:

Buna ziua fetelor si multumesc pentru urarile de bun venit!
Din pacate eu lucrez inca intr-un program infernal si nu prea am timp sa urmaresc forumul.

Am citit cu interes despre recomandarile de cezariana in cazul mamicilor cu dioptrii mari! Am si eu dioptrii ...multe... -3.75 si -4.25 ...dar nu vreau cezariana! Ma vad cu dr. ofta saptamana viitoare si il intreb.

Intrebare: mie nu-mi place cafeaua- miros, gust, aroma, toate imi dau greata , dar beau o cafea-instant( ness-ul nostru cel de toate zilele) mai lunga dimineata ca altfel mi se scurg ochii la cana sotului si o beau pe toata... E ceva grav?

A, multumesc pentru includerea in lista de burtici! UM: 04.11.2006

O zi buna si incerc sa fiu mai des pe forum!

Gabriela

Mergi la inceput