Mamici de iulie-august 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna fetelor, astazi am fost ca o curca biata, nici acum cand va scriu nu ma simt prea bine. Nu am chef de viata, mancarea nu mai are gust, nu stiu ce sa fac. Noroc ca acasa sunt inteleasa dar la servici nu prea. Medical nu-mi pot lua deoarece nimeni nu este ca sa ma inlocuiasca, mai am de asteptat pana in iunie. Voi cum procedati cu asemenea stari? Incerc cu o ciocolata calda

eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Carla eu am facut gimnastica pentru gravide incepand cu saptamana 20 si pana in saptamana 37 (cand am nascut).

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Salutare fetelor. Vaz ca vorbiti de interdictii. La prima sarcina mai pipam cate o tigara ca nu am reusit sa ma las si doc mi-a zis ca decat sa ma stresez mai bine max 5 pe zi. Fiu-miu s-a nascut cu 3600g de m-a rupt intern deci faza cu afectatul greutatii nu e 100%. Normal ca nu e bine sa fumezi insa fiecare isi cunoaste organismul si isi asuma riscul. La prima sarcina am avut depresii enorme deci daca m-as fi lasat si de fumat de tot ma aruncam de la geam.

Acum m-am lasat de fumat de un an si atunci am lasat si cafeaua ca nu mai avea niciun gust fara tigara. Insa in cartea cartilor a mea (asa ii spun eu, e o carte gen mama si copilul insa numai pt sarcina) scrie ca avem voie pana la 300 ml cafea pe zi. Deci cam doua-trei cafelute in fct de marimea lor.

Alcool tot in cartea cartilor scrie ca avem voie cam trei unitati pe sapt (binenteles ca ideal e deloc) unde o unitate este un paharel de vin, jumatate de bere sau 25ml tarie. EU mai sorb bere de la barbatu-miu dar rar, sau vin. Insa si al meu bea rar deci...

Cola beau si eu din momentul in care m-am lasat de cafea, o cutie pe zi (nu zilnic insa, mai mult cand imi e rau) pe principiul ca are cofeina si ajuta tensiunea, iar de cand cu gretzurile beau doar acidulat.

Lorina la multi ani sotului sa fie fericit alaturi de tine.

Karligutza esti o frumoasa, adica amandoi sunteti doi frumosi.

Acum sa va spun despre mine: sunt super nashpa, au inceput sa ma doara ambii rinichi , in plus aseara am facut febra mare si dardaiam (frisoane) si am crezut ca am gripa. Am luat paracetamol, am stat in pat insa am realizat ca nu tusesc, nu am nimic altceva care sa ma duca cu gandul la gripa deci ma intreb daca nu e ceva legat de rinichi. In plus dimineatza m-am trezit si mai rau, iar frisoane, iar rau, iar lesin iar rinichii sunt varza. Nu ma pot misca deloc. In plus aseara am vomat tot ce am mancat.

Iar azi dimineatza ne-am trezit cu zapada de vreo 20cm plus ca ningea incontinuu, lucru rar aici, deci s-au inchis scolile si fiu-miu e acasa, m-a terminat deja, l-am scos afara la 8,30 (va dati seama in ce stare eram eu) ca vroia la zapada si am zis ca nu e vina lui saracul ca eu sunt asa. Acum e afara cu un vecin de varsta lui si cred ca e ud leoarca iar eu va citesc, mai rad, mai plang de durere...

In pauza de pranz a venit sotul i-a dat sa manance baiatului si am hotarat sa mergem la urgenta diseara ca nu mai tine.

Nana te pup iubita, mersi ca imi esti alaturi.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 13 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

LuciaZ vezi ca pliul nucal se masoara intre sapt 11 si 14 deci daca vrei neaparat sa-l faci nu ai cum la 16 sapt.

Fetelor va pup pe toate mult ca tare imi sunteti drage.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

luna imi pare rau sa aud ca te tot chinuie rinichii...
am vazut la tv ca e zapada la voi...cred ca ala mic e in extaz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Off, Luna, ma gandesc la tine sa te faci bine!
Aici umbla un zvon cum ca la voi este nu stiu ce viroza ca in Romania, si sunt disperati islandezii sa nu vina careva cu ea sa o aduca pe insula. Au scris astia chiar si in ziare si ne-a zis si prof la scoala. Sper sa nu fi facut si tu ceva de genul asta.
Cartea cartilor de care spui se numeste cumva Pregnancy week by week, si e scrisa de o femeie ginecolog? Are un bebelus super frumos pe ea si e cu mami a lui. Eu pe asta mi-am luat-o de aici si am vazut ca este scrisa de o dr din UK, f buna in domaniu. Este explicat de-a fir a par.
Cartea Mama si copilul scrisa de sotii Capraru, o am si eu, dar aia e mai mult pentru dupa ce se naste bebe.

Pupici si sa te faci bine!

Nana, 8+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luna, imi pare tare rau ca nu-ti trec rinichii, din ce povestesti arata a fi o infectie mai puternica, bine ca te duci la urgenta, poate iti schimba antibioticul. Ti-au facut antibiograma inainte de a ti-l recomanda? Te pup si tine-ne la curent please

Carla, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna burticilor!
Bun venit noilor gravidute, sarcini usoare si bebei sanatosi!
Ma alatur si eu grupului de gravidute racite, infundate, cu duresi si rosu in gat ... Eu pana acum nu am luat pastile dar poate marti cand merg la medic o sa ii cer vate ceva!
Apropo de asta! Cum m_am mai tot laudat noi sambata viitoare o sa plecam in vacanta in Venezuela pentru 3 saptamani.. M-am gandit sa ii cer medicului de aici niste pastile pentru diferite probleme ce pot aparea acolo: ex constipatie, si vice-versa, pentru racela, febra, diferite dureri...Sotul meu zice ca prea sunt panicoasa, ca nu mergem in jungla (mergem sa ii vizitam pe ai lui!!) dar mie mie teama pentru ca nu de alta dar o sa fiu la 8000 de kilometri de medicul meu, si plusa ca e prima oara cand schimb continentul, acolo e o alta clime, nu stiu... Voua vi se pare ca sunt exagerata?? Si daca nu ce credeti ca ar mai fi nevoie sa il intreb pe medic inainte sa plec sau ce sa imi mai iau de aici?
V-am pus si eu niste poze recente cu burtica mea de 2 luni si cu ecografia care m_a facut visez cu ochi deschisi...si de la care nici nu m_am trezit!!! nu_ia asa ca beb seamana cu mine???

MADA 9+

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

Sanatate multa Luna dar cred ca cel mai bine ar fi sa mergi totusi la doctor. Am vazut pe forum ca ai aceasta problema de ceva vreme si nu cred ca e bine s-o ignori.
Cat despre zapada trimite-ne si noua la pachet ca in Bucuresti nu prea am vazut.
Sanatate multa si iti tinem pumnii

11+

Mergi la inceput

fetelor multumesc ca sunteti alaturi de mine.

Nana nu am auzit nimic de viroza inca am sa intru pe bbc acum sa vad. Sper totusi sa nu fie la fel ca aia din Romania ca fiu-miu e cam mucios si mi-e frica. Aici stirea zilei e gripa aviara. Esti sigura ca nu de asta e vorba? Cartea este exact aia de zici tu, foarta buna, nu? Mama si copilul o am in Romania si Dr Spock trebuie sa mi le aduc.

Carla nu mi-a facut antibiograma ca era vineri si rezultatele ar fi venit luni iar eu aveam nevoie de ceva urgent.

Fetelor acum nu mai am febra dar cand fac pipi ma arde urina, adica o simt mult mai calda (chiar fierbinte) decat in mod normal. Mi-e teama pt bebe ca stiu ca nu-i face bine temperatura ridicata, mai ales ca azi noapte s-a miscat foarte evident (pana acum eram in dubii daca e el) si azi la fel. Oare e semn de suferinta fetala?

Nu ma duc la doc acum ca tb sa merg la cel de fam si nu au ecograf acolo sau altceva deci astept sa treaca programul si merg la urgenta. Altfel nu te primeste la urgenta daca esti pe picioare, adica fara rani deschise sau mai stiu eu ce.

Of, of, of

Mergi la inceput