Mamici de iulie-august 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 24
madabout2003 spune:
Luna iti tin pumni pentru diseara la doctor sa nu fie nimi grav! Ai grija de tine si de bebelus!

MADA
9+
Noi doi+1
simo_al_jaafari spune:
burtici, daca o tinem in ritmul asta cu raceala o sa trebuiasca Jadi sa ne schimbe denumirea din "mamici de iulie-august 2007" in "gravidutze racite cobza" 

jadi spune:
Multa sanatate Luna si sa treaca repede!
Eu zic ca tot racim si de la vremea asta schimbatoare dar eu tot nu imi explic de unde m-am captusit de data asta! Ma doare si un ochi dar ma gandesc ca nu a avut unde sa ma traga curentul!
Brazuca, eu zic ca sunt ok rezultatele de la tt!
Lucia, eu sunt programata la 22 de saptamani la morfologica si stiu ca e ok intre 20-24, herghelegiu nici nu primeste gravide mai mici de 20 de saptamani pentru eco asta! programeaza-te ca poti avea surpriza sa nu mai gasesti locuri, mai ales la herghelegiu!
Deni &
Vlad & bb2
Eles spune:
Buna burtici,
Cu toate ca va citesc mai mereu, nu am reusit sa va scriu. Eu am facut pana acum mai multe ecografii, dar de fiecare data bebe ne-a tratat cu spatele si nu am reusit sa vad ce este. Dupa forma burtici mele, toate cunostintele imi spun ca este baiat, inca nu am reusit sa-mi fac o poza cu burtica. Mai este cineva la spitalul Polizu?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/elena_brezeanu/my_photos
Eles
17 +
Anya20 spune:
ca tot vorbeati despre forma burtii...am auzit multe variante in folclor, dar n-au nici un substrat real. ca exemplu eu am burta exact la fel ca la prima sarcina.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
Anya20 spune:
]Anto, se dizolva granulele de oscilo in putina apa si se dau cu canita. nu trebuie sa se manance/bea cu o jumatate de ora inainte si dupa.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
X-ray spune:
salutare burtici harnicutze care ati scris 8 pagini de citesc de o jumatate de ora!![]()
uite ca am ajuns in sfarsit dupa ce am am facut cam tot ce se putea face analize si examene la szeged.cand am ajuns acolo tocmai "ouam " o ditamai pata maro,sa lesin si eu si sotul care era langa mine(ex ginec se face cu sotul langa mamica,deci al meu sot poarta si el sarcina cu brio pana acum).la ex ginecologic col normal inchis,polipul nu sangereaza scurgerea maronie vine din cavitatea uterina...sa mor nu alta,mai zice dr "nu-i bine,sa vedem eco si tocografia" imi ia ex pt secretie,il trimite pe sot la laborator cu el si ma duc la tocografie,adica un aparat care inregistreaza contractiile uterine,sa nu am de pe acum,in cazul ala ma interna pe loc.rezulatatul dupa o jumatate de ora cat stau acolo nimic,nici o contractie.dar pe mine tot ma durea burta,chiar si atunci.vine si sotul si hai la eco.si acolo surpriza: placenta mea previa centrala este deja marginala! probabil toate durerile le am de la migratia ei si dr s-a mirat cum in 4 saptamani e deja marginala,la el era un caz bun sa fie partiala.probabil deaia sangerez ca se insera si ea cum poate
.oricum toate celelalte cauze au fost excluse.bb e f bine,activ,in standarde normale ale varstei,simetric.nu l-am mai intrebat de sex ca eu eram in al noualea cer! m-a felicitat ca am stat cuminte in pat si am avut grija si iata ca s-a intamplat minunea!
ideea e ca ce am facut pana acum trebuie sa fac si mai incolo,la pat si sus cu placenta!
si ma lasa sa ma duc la nunta prietenei mele numai sa nu dansez.si sa vedeti ce poze sexoase cu o gravida super fericita va trimit eu luni pe email....![]()
si uite ca am revenit printre pamanteni si eu si sotu',am cam vazut cat ne va costa si nasterea(nu-i tocmai ieftina,numai azi am lasat 200 de euro si 50 la dr ca a fost prea dragutz,dar va dati seama ca nu ne pare rau).si tin sa va spun ca exact de ce va plangeati voi cu dr de la noi eu am avut exact contrariul azi,de la asistente care vorbesc engleza si carora nu le dai nimic,doar pt faptul ca aduci bani spitalului lor se poarta cu tine exemplar!
in alta ordine de idei:
bine ati venit noilor mamici le urez din inima!
multumesc ca m-ati suportat si m-ati sprijinit si sa ne ajute DD sa venim numai cu vesti bune!
luna mergi cat de repede la medic,ma ingrijorezi...iti tin pumnii si tie de vesti bune.
valen din cauza placentei previa centrale ma gandeam ca poate o sa fiu prima care naste dar se pare ca tot tu ramai prima
!multa sanatate si tie si micutei!
simo eu cand am racit la 8 saptamani,cu tuse si tot tacamul, cu homeopate am scapat,nu am luat nici macar un paracetamol.si acum iau oscilo,preventiv...
fetelor erau atatia romani acolo incat vorbeam pe coridoare romaneste...pacat... .si noi avem medici atat de buni dar sistemul asta sanitar ingroapa tot...si speranta...
apropo de cafea mie mi-a zis sa cresc la doua pe zi (eu am tensiunea 70 cu 50 seara dupa ce am baut cafea dimineata,beton asa-i?) si neaparat 2 litri de lichide pe zi
.recunosc aici e buba la mine....dar cum am inchizitia acasa=sotul sa vedeti cate o sa beau de acum incolo....
va
din inima pe toate si sunteti cel mai tare grup de pe DC!
alina
16+ de sarcina cu o
la purtator...
lorinaoo1 spune:
Alina 

ma bucur foarte mult pt tine. Chiar ca e o veste buna. Petrecere frumoasa la nunta si ai grija de tine in continuare.
Luna trebuie neaparat sa faci ceva. Ai incercat o urocultura? Eu aveam aceleasi simptome de la o nenorocita de infectie cu E-coli. Daca iti simti mai pregnant rinichii, sa nu fie vreo infectie a rinichilor, pielonefrita sau ceva. Bebe se poate misca mult pt ca te simte pe tine mai agitata. Urina o simti ca te arde de la o inflamatie undeva. Sanatate multa! 
Madabout distractie multa in Venezuela. Eu nu cred ca esti panicoasa. Daca iti spun ce obiceiuri am eu, ai sa razi de mine. Eu imi iau trusa cu medicamente chiar si la 200 km de casa. Mi s-a intamplat sa ma doara o masea sau sa racesc si sa nu gasesc medicamente.
nasica de moflea
burtica
17+
Happiness_4_us spune:
Alina, ma bucur din suflet pentru tine, ca totul e bine si placenta s-a pozitionat asa cum trebuie. Multa sanatate si ai grija de tine in continuare!
Luna, mie imi place la nebunie cartea, m-am indragostit de ea cum am vazut-o, drept ptr care, am cumparat una cadou de mos si ptr cumnata mea din Ro care lucreaza la operatiunea bebe si a fost tare incantata de ea.
Iti tin pumnii sa te faci bine si ma gandesc la tine. Multa, multa sanatate!
Nana,
8+In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!