Mamici de iulie-august 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 25
lorinaoo1 spune:
La tort nu am muncit mai mult de o ora. Cate trei minute pt crema si frisca, tot atata sa dezlipesc foile de blat
, mai mult mi-a luat ornatul si spalatul vaselor
Multumesc de aprecieri.
Oricum sarbatorim cam singurei dar promit sa nu facem prostioare
, zice de colo cineva (adik io) care nu nici nu mai stie cum se mai fac de la atata asceza ![]()
nasica de moflea
burtica
17+
jeni71 spune:
Buna seara dragi burtici !
Apropo de fumat si baut cafea sau bere. Eu la prima sarcina pana pe la 2 luni jumate cand m-am internat in spital ca aveam hemoragie, nu am fumat. Ma luptam cu constipatia, care insa in spital s-a acutizat din cauza conditiilor de spital. Asta era acum 11 ani in Filantropia. I-am spus doctoritei de constipatie, si mi-a spus ca decat sa ma screm sau sa ma rup in 2 cand reusesc sa am scaun la 3-4-5 zile mai bine sa-mi aduca sotul tigari. Si asa am facut , si am fumat toata sarcina cate 1 tigara pe zi, sau niciuna, depinde daca eram singura acasa sau primeam in vizita cate o prietena. Copilul s-a nascut ok 4.650 kg si 61 cm si pana la 3 ani cand a mer la gradi nu am stiut ce e aia raceala cu febra. Si culmea am o finutza care atata a ferit-o maica-sa de microbi, fum, orice mizerie, si degeaba, e racita non stop si inca nu merge la gradi. Asa ca..............nu depinde de fumat imunitatea copilului.
Cum bine a zis cineva pe aici, doar se naste (eventual) mai mic ca greutate la nastere-atat, desi nici asta nu e o regula.
Acum pana la Craciun la fel nu am fumat, insa la Craciun efectiv am poftit , si de atunci cand am chef mai fumez cate o tigara si mai fur cate o guritza de cafea de la sotul din cana. Iar duminca si sambata la pranz cand mancam cu totii, imi pun cate un sfet dintr-o bere de 500 grame si asa-mi tihneste..............Totul e sa nu facem exces de cafea, bere sau tigari. Nu incurajez pe nimeni sa bea cafea, bere sau sa fumeze, dar nu e o crima.
Jeni
13+ 
BBPuck spune:
In legatura cu miopia si cezariana, dragele mele taedi, alinutzaa, jadi, abajan, eu am la ochiul drept -12, iar la stangul -10! Si inca de pe cand aveam -4 (eh, ce vremuri:)), medicul meu oftalmolog imi tot zicea ca o sa nasc prin cezariana. Parerea lui era ca, decat sa risc sa ma duca pe mine copilul de mana si nu eu pe el, mai bine o taietura mica si gata. Si exact asta am sa fac. Poate ca nu se va intampla nimic rau, dar chiar nu vreau sa risc. Mi-e teama, normal, ca e o operatie, dar alternativa ma sperie de o mie de ori mai tare.
Lucia, eu m-am programat la eco morfologica la Herghelegiu la Medsana de acum doua saptamani si deja nu prea mai erau locuri in martie...
Copilul meu se misca de cateva zile de ma sperie, si sotul meu isi pune problema daca nu cumva il deranjeaza ceva... Azi, de exemplu, s-a agitat destul de tare dupa ce, din greseala, am inghitit cateva picaturi de apa de gura. Sau banuiesc ca de-asta se ambala asa, ca alte motive de stres n-are. Nu tu facturi de platit, nu tu condus prin Bucuresti, de ce n-ar fi calm si linistit?:)
BBPuck
15+
Anya20 spune:
Alina, ma bucur f mult pentru tine. Iata ca minunea s-a implinit
Asteptam sa ne scrii sa ne spui cum a fost.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
Anya20 spune:
BBpuck, nu-ti face griji ca bb se misca prea mult. Dimpotriva, este foarte bine. mai rau ar fi sa nu-l simti.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
jeni71 spune:
Salutare gagici cu burtici !
M-am fatait dupa masa prin oras dupa ceva pantaloni de gravidutza, dar nu am gasit nimic sa imi placa, pt ca tot ce am gasit era gros. Si mi-am adus aminte ca cineva si-a luat blugi de la TARA FASHION. tin bine minte, sau aberez ? Ca asa imi plac hainele de la ei............Daca si-a cumparat cineva blugi de la tara Fashion, imi spune ce si cum, ca as avea ceva intrebari.
Pupici !
Jeni
13+

samadhi spune:
Hallo fetelor !
Imi cer scuze pentru ca nu am mai ajuns pe site si sa va scriu, recunosc ca am rams pentru prima data in urma cu un capitol la citit....... voi scrieti si foarte mult in fosrte scurt timp asa ca se aduna foarte repede....... voi incerca sa recuperez.... paginile necitite.
Azi am fost la eco, bebe e bine sanatos, 4,5cm marime e okay pentru a 11 a sapt. +2 zile, cum l-am vazut pe ecran a ridicat mana dreapta si m-a salutat apoi ce pe stanga parca vroia sa-mi atraga atentia si sa zica HALLO SUNT AICI ! A fost foarte dragut ! Nu stiu ce e...... dr a zis ca nu se vede dar mie mi se paruse ca ar fi baiat, dar 100% nu sunt sigura asa ca mai asteptam, nu puneti nimic la mine, nici o culoare de carucior ca nu stiu ce e !
Asa ca...... daca l-am pozat pe bebe trebuia sa-mi fac si eu niste poze ca amintire, cine vrea poate sa vada pe site-ul nostru pozele facute azi.
Le gasiti la www.oviart.com la GALERY unde sunt 19 foto noi !
Asa arat eu azi, asa de fericita sunt cum vedeti in poze.......
Mai mult nu va pot spune decat ca va doresc toata fericirea si sanatatea din lume, si sa aveti parte doar de zile placute in continuare.
O mamica fericita !
11+
LuciaZ spune:
Multumesc fetelor pentru raspusuri. Maine ma ocup de programarea pentru echo morfofetala. [black][red]Alina felicitari si sa auzim numai de bine.
Insanatosire grabnica burticutzelor mucioase
si nu utiati de fructul numit kiwi - unul pe zi si va dopati cu vitamina C. Mi-a spus-a azi si dr. stomatolog.
Apropo de dinti - azi am fost la stomato din cauza unei cariute. Tanti dr nu a vrut sa umble la toata maseaua pt ca tb anestezic si a zis ca nu merita riscul, asa ca a curatat cat a putut pe viu, fara sa ma doara si mi-a pus o plomba temporara. Mi-a cerut sa ma duc la ea sa mi-o replombeze de fiecare data cand cade.
Un lucru important - m-a atentionat cu privire la importanta spalarii sintilor foarte bine deoarece in aceasta perioda riscam sa avem pb mari pe care nu le poti rezolva datorita interdictiilor la radiografii si anestezice. M-a pus sa-i promit ca voi manca lactate cat mai multe. Aveti grija ca nu e de glumit.
11+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
jeni71 spune:
Salut din nou!
Samadhi esti foarte frumoasa, si se vede ca radiezi de fericire. Felicitari pt eco de azi sa fiti fericiti alaturi de bebe !
LuciaZ eu de cativa ani ma spal zilnic cu Sensodyne ca sa nu am probleme. Si eu si fetita mea. La sot nu mai e cazul ca are lucrari si pe plastic/portelan nu conteaza ca e Cristal sau Sensodyne. De la stomatolog stiu asta cu Sensodyne, aia verde ca are mult fluor si e bun pt dinti. Si da, lactatele sunt super.
Eu ce am observat sunt unghiile care mi se exfoliaza si mi se rup ceva fantastic. Dar nu ma plans, nu conteaza, bebe sa fie sanatos.
Jeni
13+

. felicitari pentru show!