Mamici de iulie-august 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 16
simo_al_jaafari spune:
mai fete cucuiete, daca tot e sa va doriti ceva, mai bine va doriti sa va treaca la amandoua, nu sa faceti schimb
.
Anya20 spune:
Lorina, bebe se poate misca pe unde si cum doreste, numai sa se miste
. O sa vezi ca in ultimele luni, atunci cand este deja intors si burtica mai "coboara", se va misca jos de tot. Uneori ma lovea asa de tare, ca parca simteam ca scoate o manuta pe acolo.
Carla,scrisesem un mesaj mai detaliat, dar m-am decis sa-l editez
Iti doresc sa gasesti un medic asa cum vrei tu, sa ai o nastere ok si sunt curioasa cate dintre parerile pe care le ai acum vor ramane valabile dupa.
PS: imi pare rau ca ai starile astea groaznice cu greata si arsuri. Dar se uita repede dupa si chiar merita.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
Antoanela23 spune:
Alina,
, salutari la fete si lui bb2.
Carla, da, arata exact ca un kiwi normal, parca e un pic mai deschisa la culoare coaja. Miezul e mai galben si mai dulce.
Andicu, subscriu si eu la parerea generala, esti burtica super-sexy.
Anto
18 si
Victor (8 octombrie 2005)
Anya20 spune:
Anto, n-ai somn?
multumim de salutari. bb2 este incantat ca il saluta o d-na si o d-ra in acelasi timp 
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
Antoanela23 spune:
Alina, nu prea am somn, am asa un program aiurea de cand stau acasa. Adorm numai dupa 2 noaptea, ma trezesc dimineata cat se pregateste Victor de cresa apoi adorm iar pana pe la 11. Si seara, in jur de 7-8 pm atipesc vreun sfert de ora, desi nu vreau dar parca ma loveste in moalele capului.
Sotul a adormit pa canapea langa mine asa ca o sa incerc si eu poate adorm mai devreme in seara asta.
Pupici, somn usor,
Anto
18 si
Victor (8 octombrie 2005)
karligutza spune:
Asa cum am promis: poze karligutza si sotul ......... Luna1 am prezent si o bulina rosie, da?
(pe vremea meaaaaa... cand eram eu la gradi, se puneau buline rosii pe reverul camasutei daca eram copii cuminti... si de alte multe culori daca stiu eu ce mai faceam pe acolo...
...
...
...
...
...
... am si uitat!
)
Andutzy si mie mi-a notat pe fisa de la ecografia din sapt.16+ ca am placenta gr.II si nu mi-a zis doctorul ca ar fi vreo problema, daca era cred ca ma punea si pe mine in garda, nu? pupici si floricele ca sa zambesti mai des! 
... Bafta multa maine cu stomatologul.. sa nu-ti fie frica ca altfel venim sa-l batem
pe nenea sau tantea doctoru' de dintisori ...
pup si eu back CarlaV
karligutza,
sapt.19
karligutza spune:
fetele, am uitat sa va intreb ceva: azi am fost si eu la coafor, si cu asta ma repet, insa nu v-am zis ca mi-am si vopsit parul astfel incat fara sa cer aviz de specialitate am facut sau nu o boacana? voi v-ati intrebat doctorul care va supravegheaza sarcina daca e permisa operatiunea aceasta in sarcina? eu una am sa-l intreb de acum, dar deja am facut prostia! da-i romanului mintea de pe urma 
karligutza,
sapt.19
liadorian spune:
Fetelor, voi ati stat tarziu aseara, eu m-am trezit astazi prea devreme! Cred ca nu mai am somn de pe la 4, asa ca m-am apucat sa mai lucrez ceva si evident sa va citesc.
v_andreea , sper sa avem amandoua bebelasi sanatosi, veseli si mancacioasi! Si o sarcina frumoasa, fara dureri de cap (desi nici eu nu scap de ele), fara greturi, intepaturi sau alte spaime! Ce-ar fi, nu?
Oricum, cred ca trebuie sa fim optimiste. La urma urmei, multe dintre noi o sa trecem prin experienta asta, a sarcinii, doar o singura data in viata, iar daca suntem norocoase, de doua ori. De fiecare data cand apar probleme (si slava Domnului, apar - daca nu mi le imaginez eu, mi le "sugereaza" medicul meu de familie, un tip foarte sufletist de altfel, dar incredibil de prapastios) ma gandesc la asta si incerc sa ma bucur de tot ce se intampla asa cum se intampla.
valen, multa sanatate! Ceai cu lamaie cat incape si citrice in cantitati industriale! Si eu am racit chiar in primele saptamani de sarcina. Norocul meu a fost ca nu am facut febra.
Andutzy, bafta la stomatolog!
Tuturor, o zi buna! Cred ca o meritam, nu? Pupici!
liadorian spune:
karligutza, din ce informatii am gasit eu pe net, se pare ca nu exista dovezi clare care sa demonstreze ca vopsitul parului ar putea influenta negativ sarcina, la fel cum nu exista dovezi nici ca e perfect sigur. Se pare totusi ca nu e recomandat sa te vopsesti in primul trimestru dar cum la tine nu mai e cazul...
Asadar, fiecare decide pentru sine daca isi asuma riscul sau nu! Numai bine tie si bebelusului!
jeni71 spune:
Neata!
Se vede ca eu sunt cea mai matinala, de la 5.30 nu mai dorm..........da, deh cine a dormit aseara de la 6 la 9? Io, asa ca nu e de mirare.
Karligutza, eu m-am vopsit de cand sunt insarcinata, si la coafor mai erau o serie de gravide. Am vorbit cu coafeza si mi-a aratat pe ambalaj ca vopselurile profesionale contin mai putin amoniac decat cele din magazine. Daca ai observat au si alt miros, mai suportabil ca celelalte. Acuma eu suint alba complet in cap, as innebuni sa stau alba pana nasc. Despre vopsitul parului s-a mai povestit pe aici, stai linistita.
Jeni
13+