Mamici de iulie-august 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

Andreea bine ai venit si sarcina usoara! nu e nici o problema daca nu ai luat pana acum acid folic. sa iei de acum inainte ce iti recomanda medicul.

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor o moasa din Israel va raspunde aici pe site la toate intrebarile despre sarcina nastere, etc. O gasiti aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93982

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 13 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_andreea spune:

Multumesc Luna pt sfaturi si pt incurajare ! Sunt f speriata si nu prea stiu ce trebuie facut ...asta pt ca sunt la prima sarcina.Ma ajuta orice fel de sfat aveti sa imi dati.Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

Buna burtici,

LuciaZ - slabe sanse sa nu te gandesti la bebe toata ziua cand esti la munca. Eu nu am stat nicio zi acasa de cand am aflat ca sunt insarcinata (am aflat in Ajunul Craciunului) si toata ziua nu fac altceva decat sa citesc pe forum-uri si sa vorbesc cu bebele meu. Asa ca .... acasa sau la munca tot bebita e pe primul loc

Anya20 - sa dea Domnul sa ai un baietel la fel de cumite si frumos ca Anya

Alina - capul sus si fii optimista ca asta e tot ce conteaza acum. Si mie mi-a fost descoperita o problema cand bebelul meu avea 9 saptamani, problema care din pacate inca mai exista (dr meu a descoperit o herniere ombilicala fiziologica de aprox 7mm) dar sincer nici nu vreu sa ma gandesc la ea. Asa ca nici tu nu te mai gandi si fii optimista. Cat despre nunta prietenei tale .... sunt sigura ca vei merge... eu spre exemplu la 8 luni cunun. Succes!

Va pup pe toate

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_andreea spune:

Multumesc Simo! problema mea e ca medicul meu de familie nu mi-a recomandat nimic pana acum.Si mai e o problema.... Eu sunt din tg jiu ,iar acolo nu am auzit nimic in legatura cu triplu test....probabil ca acolo nu e nimeni in masura sa il faca. Acum sunt in bucuresti de cateva saptamani...si intamplator am auzit de acest test. Nu stiu insa cum trebuie sa procedez. Nu cunosc pe nimeni aici si nu stiu cu cine as putea sa iau legatura ca sa pot sa il fac si eu.Nu stiu sigur nici ce importanta are acest triplu test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

Fetelor am reusit si eu sa imi creez un album foto pe Yahoo Nu stiu de ce de acasa nu merge asa ca am facut unul in graba de la servici cu cateva poze care le aveam eu salvate pe calculator Asta asa ca sa ne cunoastem mai bine O sa fac si poze recente si o sa le adaug in album

http://new.photos.yahoo.com/anculici2007/

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

Nici eu nu am luat acid folic Nu pt ca nu am stiut ci pt ca asa mi-a recomandat doctorita mea Mi-a spus ca nu este nevoie atat timp cat manaci fructe, legume si ai o alimentatie cat mai variata Abia din luna a 4 a zis ca o sa incep sa iau multivitamine

quote:
Originally posted by v_andreea

Buna fetelor1 Sunt Andreea si sunt insarcinata in luna a treia.Probleme me este ca nu am luat acid folic pana acum ...asta pt ca nu mi-a spus nimeni despre asta... Am auzit saptamana asta de la cineva ca trebuia sa iau din prima luna de sarcina.credeti ca e vreo problema ca nu am luat pana acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Samadhi pe unde esti?
Nikole?
Karligutza?
Amameda?
Jadi?
Jeni?

Pe unde umblati fetelor?

Alina (Luna1) eu am umblat azi pe la coafor si m-am facut si mai frumoasa .. lol oricum, fetelor, nu aveti termen de comparatie insa aveti clar o dovada a lipsei mele de modestie ; poate reusesc sa postez intr-o zi o fotografie sau doua cu mine ca sa ma cunoasteti si voi pe mine, dar nu promit acum-acum ca mi-e un pik si somn si dau o fugutza in pat. Mai pe seara sper sa postez poza(-ele) pe adresa noastra. Dar de altfel, eu am aparut si ieri pe forum, deci nu ma penalizati si pentru cateva ore lipsa de pe forum ! am promis ca voi incerca sa nu mai treaca zi fara sa tintesc in DC-ul nostru drag ...

pupici pe burtici
karligutza, sapt.19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Karligutza hai bine, azi te trec prezent, numai daca promiti sa pui poze insa sa nu se mai intample.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 13 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna fetelor, astazi am zis gata: am prins gripa!!! De ceva vreme ma trezesc putin cu capul infundat, pt asta folosesc creioane nazale mentolate. Credeti ca are vreun efect negativ asupra sarcinii? Am citit ca se foloseste apa de mare, unde o gasesc? Voi ce remedii folositi?
M-i s-a acrit de atat ceai cu lamaie, dar nu am ce face.

eu

Mergi la inceput