Mamici de iulie-august 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

Andicu esti o graviduta foarte cute

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Andicu si Anto multumesc pt sfat am sa incerc sa obtin o ecografie.

Andicu esti o gravida fosrte frumoasa iar cele 6 kg s-au pus probabil doar pe burtica altfel esti o gravidutza sexi.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 13 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Va multumesc fetelor,, daca voi ziceti....si al meu sot ii tot trage ca sunt f sexi, dar eu nu ma vad nicicum sexi! macar burtica acum incepe sa se vada si asta e mandria mea, ca in rest, ma sperii cand ma gandesc ce fund am facut!

Astept sa vad si eu poze cu voi si burticile voastre! ca tare mult imi place sa privesc poze!

Lachi, bafta la eco! abia astept sa ne spui daca ai aflat ce sex au bebeii!

Andicu 18+
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Alina.a, multa sanatate si stai in pat cat poti de mult! de acum tre' sa fii cuminitzica si sa ascultzi de sfaturile dr.

Andicu, am vazut pozele tale si esti dragutza foc! sa stii ca acum am rasuflat linistita ca mia sunt fete cu burtica mai mare. eu o am ceva mai micutza, dar sunt in 16 saptamani abia. oricum eram stresata ca toti ma intrebau cat mai am si apoi incepeau: "vai dar mai ai, si asa de mare te-ai facut pana acum!?!?!? si cat mai ai pana nasti..." eu nu am pus decat 1 kg maxim pana acum ( si cred ca asta s-a intamplat pt ca a crescut copilul, dar burta creste vuizibil in fiecare saptamana, mai ales dupa injectiile cu Gravibinon.

Dintre mamicile care fac Gravibinon, mai e cineva carei sa ii creasca butik vazand cu ochii?

Luna, CarlaV or sa treaca si gretzurile...la un moment dat...ca si pe mine ma mai iau din cand in cand desi si la mine amiscat bb....sa speram ca momentul ala este aproape

Pupici la burtici!

Andra
16+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Referitor la durerile de spate va dau cateva sugestii aflate la gimnastica medicala (si eu am dureri de spate de cativa ani, fara o cauza bine definita. De fapt am momente cand ma doare, nu intotdeauna):
- cand stati intinse pe spate tineti genunchii indoiti - talpa lipita pe pat - in felul acesta reduceti presiunea pe coloana. Macar aveti grija sa aveti picioarele indoite si nu intinse complet.
- daca dormiti pe burta (cine mai poate ) puneti o pernuta sub pelvis - pe mine ma ajuta mult.
Cateva exercitii de intindere ajuta la fel de mult. Culcata pe o parte cu piciorul pe partea care stai intinsa iar celalalt indoit astfel incat sa atingeti cu genunchiul patul, va rasuciti trunchiul cat puteti fara a forta astfel ca umarul (corespunzator genunchiului indoit) sa atinga patul(ajungeti cu fata la tavan). Genunchiul indoit nu tb sa se deslipeasca de pat.Sper ca m-ati inteles.

11+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_andreea spune:

Buna fetelor1 Sunt Andreea si sunt insarcinata in luna a treia.Probleme me este ca nu am luat acid folic pana acum ...asta pt ca nu mi-a spus nimeni despre asta... Am auzit saptamana asta de la cineva ca trebuia sa iau din prima luna de sarcina.credeti ca e vreo problema ca nu am luat pana acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumesc dragele mele de incurajari(mai ales lui nana care tot timpul ne vegheaza si e cu o vorba buna si aici pe la noi)
triplul test a fost interpretat de toata jena parerea mea,adica numai riscul de sdr Down,restul ei nu fac....si sunt cei mai renumiti din vestul tarii....si binenteles ca nu am incredere,este risc de 1/1224 la un prag de decizie de 1/250. acum ei scriu ca nu apartin unui grup de risc crescut de trisomie 21,dar cum am citit si alte cazuri de 1/10000 sau 1/16000 mie mi se pare aiurea...oricum azi am o zi de cacao,si de la dureri si de la starea de gravida probabil ca-mi vine sa plang mereu numai cand ma uit la un deget....
dar macar am o veste buna saracu' doctor m-a chemat dimineata la 8 la szeged si tot el isi cerea scuze daca va trebui sa astept dupa el...poate vin si eu cu inima mai inpacata...nu mai am rugaciuni sa ma rog la DD sa fie bine la sfarsit macar.nu stiu ce sa mai fac in afara sa zac ca o leguma zi dupa zi in pat...si sambata e nunta celei mai bune prietene ale mele la care in ritmul asta nici nu stiu daca o sa pot merge o ora...si cat am planificat amandoua nunta asta...
imi cer scuze ca am "explodat" aici...

alina 16+ de sarcina cu o la purtator...

Mergi la inceput

Alinutza nu te mai stresa iubita, eu cand am facut testul de SD si mi-a dat rezultatele am intrebat, vazand ca sunt asa bune, daca asta inseamna ca e sigur ca bebele meu nu va avea nicio problema, si mi-a zis ca nimeni nu-mi poate garanta asta, niciodata dar ca ei iau in considerare varsta mamei, valorile pliului nucal si analiza sangelui si fac practic un fel de statistica ce sanse ai avea. Practic a zis ca pana nu se naste nimeni pe pamant nu-mi va putea spune ca e 100% sanatos. Deci... Dar pentru linistea ta il poti face iar.

Referitor la nunta nu ai cum sa stii, poate pana in weekend te vei simti mai bine si vei putea merge chiar daca nu vei putea topai.

Hai capul sus, nu mai fi suparata ca se supara si minunea aia de fetita pe tine.

Andicu si mie imi zice sotul ca m-am facut mai sexoasa de cand sunt gravida iar eu cand ma vad in oglinda imi vine sa fug. Cred ca in general nici o gravidutza nu se poate uita la corpul ei deformat si sa fie fericita sa se vada sexi insa sunt sigura ca din afara parem mult mai frumoase cu aura de mamici in jurul nostru. Eu asa te vad pe tine si pe alte fete pe aici insa cand ma uit la mine nu vad nimic frumos.

Samadhi pe unde esti?
Nikole?
Karligutza?
Amameda?
Jadi?
Jeni?

Pe unde umblati fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

alina.a uite un . te cred ca iti este foarte greu, mai ales sentimentul de neputinta. dar incearca sa fii tare pentru bebelush. cand simti ca nu mai poti gandeste-te la rezultat... te pup si ma rog sa te simti bine si sa iti ridici moralul.

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by v_andreea

Buna fetelor1 Sunt Andreea si sunt insarcinata in luna a treia.Probleme me este ca nu am luat acid folic pana acum ...asta pt ca nu mi-a spus nimeni despre asta... Am auzit saptamana asta de la cineva ca trebuia sa iau din prima luna de sarcina.credeti ca e vreo problema ca nu am luat pana acum?

Andreea bine ai venit printre noi. Scrie repede 10 mesaje ca sa nu mai fi moderata, asa vedem si noi mesajele in timp real (primele 10 trebuiesc aprobate mai intai de moderatori).

Referitor la acidul folic era bine sa fi luat insa nu e tragedie daca nu ai luat, probabil bebe s-a hranit cu rezervele tale de acid folic.

AndraZ Si eu am burta mare stai linistita.

Taedi daca gasesti vreo reteta anti-somn sa-mi trimiti si mie ca si eu sunt rupta.

Mergi la inceput