Mamici de iulie-august 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 11
abajan2003 spune:
Buna, sunt si eu o burtica de 13 sapt si 4 zile , adica voi fi o mamica de august DPN 11.08.2007. Sunt prima data pe forum si sper ca totul sa fie OK. Azi am fost la eco si l-am vazut pe puiul meu cum da din manute si picioruse...dar n-a vrut sa stea cu nici un chip decat cu spatele la dl. dr.
Apropo', ce puteti sa-mi spuneti de dl. dr. Ghe Mihailescu de la Policlinica Batistei? Mai merge cineva la el? Mie mi s-a parut OK!
simo_al_jaafari spune:
quote:
Originally posted by Anculici
Nici eu nu am luat acid folic Nu pt ca nu am stiut ci pt ca asa mi-a recomandat doctorita mea Mi-a spus ca nu este nevoie atat timp cat manaci fructe, legume si ai o alimentatie cat mai variata Abia din luna a 4 a zis ca o sa incep sa iau multivitamine
principala sursa de acid folic si vitamine din complexul B este CARNEA.
PRIVILEGE
13+
Mara/Mateipoze
jadi spune:
Fetelor, eu va citesc dar am o lene pe mine, nici sa scriu nu imi vine! In plus m-am trezit de la 6.30 ca sa plece fimiu la servici
.
andicu arati foarte bine in poze, nu te mai vedea asa cum nu esti! Eu la prima sarcina ma credeam cea mai frumoasa, nu conta ca nu eram asa
.
alina.a multa bafta maine si nu te mai stressa desi stiu ca s-a umplut paharul si a dat si pe dinafara dar trebuie sa te gandesti ca toata suferinta asta duce la ceva mirific, ai sa vezi
.
si eu am luat circa 5 kile dar nici vitamine nu vreau sa iau, ca atunci mai pun rapid inca 5 kile!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
abajan2003 spune:
quote:
Originally posted by nicooleta27
Buna fetelor, astazi am zis gata: am prins gripa!!! De ceva vreme ma trezesc putin cu capul infundat, pt asta folosesc creioane nazale mentolate. Credeti ca are vreun efect negativ asupra sarcinii? Am citit ca se foloseste apa de mare, unde o gasesc? Voi ce remedii folositi?
M-i s-a acrit de atat ceai cu lamaie, dar nu am ce face.
eu
Nicoleta27, apa de mare se numeste Nazomer forte , poate fi cu echinaceea sau simplu si nu da dependenta ca Bixtonimul sau Rinofugul.
jadi spune:
Bine ati venit v_andreea si abajan si sarcini usoare! Andreea sa ne dai datele sa le trecem in listuta!
Felicit pe aceasta cale noile mamici care au adaugat carucioare si le urez bafta multa fetelor care fac eco!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
simo_al_jaafari spune:
abajan2003 bine ai venit la noi!
vad ca nu inmultim. ![]()
PRIVILEGE
13+
Mara/Matei
poze
nicooleta27 spune:
quote:
Originally posted by abajan2003quote:
Originally posted by nicooleta27
Buna fetelor, astazi am zis gata: am prins gripa!!! De ceva vreme ma trezesc putin cu capul infundat, pt asta folosesc creioane nazale mentolate. Credeti ca are vreun efect negativ asupra sarcinii? Am citit ca se foloseste apa de mare, unde o gasesc? Voi ce remedii folositi?
M-i s-a acrit de atat ceai cu lamaie, dar nu am ce face.
eu
Nicoleta27, apa de mare se numeste Nazomer forte , poate fi cu echinaceea sau simplu si nu da dependenta ca Bixtonimul sau Rinofugul.
Multumesc mult, dar este indicata la sarcina? Oricum o sa-i cumpar sotului meu, el este dependent de rinxil, are o rinita mai urata si de ceva ani se chinuie.
eu
nicooleta27 spune:
quote:
Originally posted by abajan2003
Buna, sunt si eu o burtica de 13 sapt si 4 zile , adica voi fi o mamica de august DPN 11.08.2007. Sunt prima data pe forum si sper ca totul sa fie OK. Azi am fost la eco si l-am vazut pe puiul meu cum da din manute si picioruse...dar n-a vrut sa stea cu nici un chip decat cu spatele la dl. dr.
Apropo', ce puteti sa-mi spuneti de dl. dr. Ghe Mihailescu de la Policlinica Batistei? Mai merge cineva la el? Mie mi s-a parut OK!
Bine ai venit in, bb
tau este mai mare cu o saptamana decat al meu
Sarcina usoara si asteptam sa vedem simesajele tale
eu
LuciaZ spune:
Fetelor am timis pe mail-ul comun cateva poze cu mine la nunta. Binenteles si cu mirele ca fara el nu se poate. Deocamdata nu m-am dumirit cum sa pun poze pe forum. Nici nu am incercat poate maine.
11+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
jeni71 spune:
Buna seara !
LuciaZ, bafta la eco !
JouJou ce frumos ai povestit cum il dragaleste sotul tau pe bebe in burtica..........ce frumos !
v_andreea si abajan bine ati venit si sarcina usoara !
Luna 1 eu scriu mai mult dupa maasa, ca ziua sunt la servici si acolo nu am net din pacate.
Ioana75 ce faci?
Ma enerveaza ca ma tot doare capul non stop aproape de ceva vreme. Nu am mai avut de mult asa dureri de cap, si nu vreau sa iau nimic, stau si rabd, ca mi-e frica sa iau ceva si nici nu am voie nimic.
Jeni
13+ 

, bb