Info despre Thassos

Info despre Thassos | Autor: melina34

Link direct la acest mesaj

Fetele care ati fost fiti bune si povestiti cum e pe insula Thassos, in ce perioada a anului ati fost, ce anume este de vizitat, preturi cazare si mincare, multumesc!

M.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Si eu, si eu vreau!

Anul trecut am fost in NeiPori, iar anul acesta planuiesc sa mergem in Thassos.

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

http://www.supereva.ro/info.asp?id=869

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia-mihaela spune:

quote:
Initial creeata de melina34

Fetele care ati fost fiti bune si povestiti cum e pe insula Thassos, in ce perioada a anului ati fost, ce anume este de vizitat, preturi cazare si mincare, multumesc!

M.

dev xero ellinika...

buna melina!
uite, eu am fost in Thassos anul trecut in august si tot ce-ti pot spune e ca a fost superb...n-am cuvinte sa descriu... Totul de la cazare, la mancare, la plaja, la oameni e la superlativ. Insula e foarte frumoasa, este toata asezata pe un munte plin de pini si de maslini.Oameni sunt extremi de calzi, vorbareti si foarte prietenosi cu romanii. Noi am mers pe cont propriu, fara mancare (doar ceva pt micul dejun), doar cazare am avut si a fost foarte bine.
Legat de preturi, uite, ce-mi mai aduc eu aminte: o cutie de bere Almsteen parca era 2 eur, cutiile de suc - 1 eur si 25, oricum sucurile si berea pana in 2 eur, inghetata e foarte scumpa, fructele au preturi f bune( nici 1 eur un kg de struguri -foarte buni)si o cina bogata te duce la 6-7eur de persoana si te saturi.... La terase e ceva mai scump, sucurile si cocktailurile intre 4 si 6eur.
De vizitat e cam toata insula, pt ca e plina de lagune, asa ca poti opri oriunde si poti vedea frumusetile insulei...oriunde...(daca o sa vrei iti pot arata si niste poze)
si cam atat...a, am uitat, sa mai lasi niste bani pt duty-free-ul din vama, au parfumuri f bune la preturi ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Si eu vreau sa merg in Thasos anul asta.
Lucia, unde ai stat tu? Ai fost multumita de cazare? Ne poti spune cu ce agentie ai fost , unde ati fost cazati, ce conditii, preturi... Multumesc.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

multumesc lucia_mihaela, as vrea sa vad si niste poze daca esti dragutza;in ce perioada a anului ai fost?cum era apa? vremea?
cunosc Grecia, merg de citiva ani acolo dar pe insule n-am fost, de aici intrebarile mele;

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia-mihaela spune:

quote:
Originally posted by anda141

Si eu vreau sa merg in Thasos anul asta.
Lucia, unde ai stat tu? Ai fost multumita de cazare? Ne poti spune cu ce agentie ai fost , unde ati fost cazati, ce conditii, preturi... Multumesc.

Sa il ajutam pe Alexandru

buna fetele,

anda141, am fost pe cont propriu in Grecia atat cazare cat si transport. am stat in Skala Potamia la o pensiune-motel de 3 stele, extrem de frumoasa, curata, camerele f mari, dotate cu tot ce trebuia.nu mai stiu exact cat am dat pe cazare, cred ca vreo 250 eur-6 zile. N-am avut nici mancare decat pt mic dejun, ceva conserve.Tot ce vreau sa va spun e ca,in total, acest sejur ne-a costat 600eur, 2 persoane. nu stiu daca ma credeti dar eu va spun ca e adevarat.

melina34, ti-am raspuns pe e-mail.

va pup fetelor si daca va mai pot ajuta cu ceva, oricand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

va recomand cu toata caldura insula Thassos, mai ales statiunea POTOS... am stat in per 1-15 sept la vilele Christin - fam. Soteriou -niste greci extrem de caldurosi si am fost si cu copil mic de 1,6 ani. era PLIIIIIINNN de copilashi mici in toata statiunea, seara se plimbau cu ei cu carucioarele pe malul marii pe langa tavernele cu terasa, superb!!! te simti ca intr-o insula a copiilor...de fapt i se mai spune insula familistilor ;).
langa noi chiar au nimerit niste romani fara copii care nesuportand atatia copilashi imprejur s-au mutat comentand cam nasol... dar i-am uitat rpd. oricum sunt f multi romani, veti vedea.
Curtea este absolut SUPERBA, mare, palmieri cu umbra super, gradina trandafiri, 2 foisoare in spate de unde vezi marea, cazarea f buna, curat si liniste (ma rog, cat poate fi cu copilashi :)). plaja f aproape, magazine, farmacia exact vizavi de casa ac familii. Recomand vilele Cristin pt tot!
noi am avut cazare 2 sapt, drum cu masina, si am stat in apt de 2 dormitoare, baie, un mic hol cu bucat inclusa cu tot ce tb, chiar si terasa proprie cu masuta si scaunele, am stat la Parter.. ne-am luat doar cate ceva pt mic dejun caci stiam ca avem frigider, in rest gasiti de TOATE acolo, supermarket, cofetarie, etc, magazine, chiar si macelarie cu carne vitel -i-am facut copilului ciorbica caci e maaaare ciorbar si noi nu-i prea dam de la restaurant deocamdata..

plaja curata si sezlonguri free, dar ar fi frumos dc totusi comanzi ceva de la barul carora le apartin, eu acolo imi beam frappe-ul sau o inghetata etc..
va recomand sa incercati salata greceasca locala si maslinele de la taverna Poseidon... o minunatie, si pesteeeeeeee, faceti o cura de peste -e beton!, fr de mare etc..

preturi:

cazare apt 2 dormitoare cam 55E/zi in per 1-15 sept (asa am fost noi);
apt cu 1 dormitor plus baie, bucat si unele au si un pat suplimentar de 1 pers in holul cu bucataria - cam 40E/zi tot in per 1-15 sept.
toate apt au AC si TV si patut copil la cerere (inclus in pret). noi am avut pliantul de ac si n-am cerut pe al lor.

restul e cam cum s-a spus si mai sus pt mancare si bauturi.
terasele lor sunt BESTIALE pt consumat cocktailuri seara la briza marii, cam 6-7 E/cocktail.

revin cu adresa site-ului vilelor Christin imediat ce-l gasesc...

ah, era sa uit, inca un amanunt imp zic eu: in sept acolo se inmultesc viespile, pe mine m-a muscat una pe malul marii... mi-era frica pt copil dar el n-a patit nimic. ni s-a spus ca sept e sezonul de inmultire si de aceea... asa ca dc m-as mai duce nu as mai alege sept!

vacanta placuta!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Shobo, draga mea, iti multumim si tie pentru informatiile foarte folositoare.Asteptam cu interes adresa vilelor.

O chestie care m-a frapat anul trecut in Nei Pori, a fost ca nu sint parcuri de distractii pentru copliasi.

desi statiunea este noua si splendida, aveau un parcu cu tobogan si 2 leagane ruginite(ca pe timpuri, la noi) si au mai venit unii cu saltele gonflabile.Am fost si la Platamonas in cautare de masinute si nu am gasit decit din alea care bagi 1 euro si te hitina 3 minute si gata.

Am inteles ca la turci este altceva, din acest punct de vedere.

In Thassos cum era?

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

lucia, n-am primit email!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

asta e ce am gasit la repezeala. oricum va faceti o idee din ac 2 site-uri. dc mai gasesc despre ei va mai pun linkurile.

http://www.thassos-island.com/pages/christin/index.htm

http://www.thasos.org/christin/christinGB.htm

Theiuta, tre' sa recunosc ca la leagne si tobogane nici nu m-am gandit, ce-i drept al meu era si micutz anul trecut pt ele, dar nu cred ca am vazut in Thassos.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput