Info despre Thassos

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia-mihaela spune:

quote:
Originally posted by melina34

lucia, n-am primit email!

dev xero ellinika...

melina da-mi, te rog, adresa ta de e-mail pe pm, daca poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Dragele mele,

Si eu am fost anul trecut in Thassos si m-am indragostit de aceasta insula! Dintre toate locurile unde am fost aici mi-a placut cel mai mult! La momentul respectiv am deschis un topic, pe care daca nu l-ati citit, puteti sa-l studiati acum....poate va ajuta infomatiile:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66692&whichpage=1&SearchTerms=thassos

De asemenea am pus si niste poze la urmatoarea adresa: http://community.webshots.com/user/MeOlivette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

Olivette, am vazut albumul tau acum, sint vrajita si de Thassos, mi se cronicizeaza boala!!!

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Ba da, ba da, draga Olivette, am citit subiectul si tare bine mi-a prins

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

as vrea si eu cateva informatii ca m-ati cam convins si pe mine:
- sunt arici in alyki?
- se poate ajunge cu avionul cat mai aproape si pe urma cu ferry? noi avem bb care o sa aiba cam un anisor cand vrem noi sa mergem si ar fi obositor pt el cu autocarul sau masina.
- la casutzele de piatra din alyki cum putem face rezervari? exista agentzii care lucreaza si cu cei care le inchiriaza sau trebuie sa mergem direct la fata locului?

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Dariana, te ajut si eu cu ce stiu: arici de mare sunt in Aliki, dar numai in partea stanga, in margine unde sunt multe pietre si unde oricum nu poti intra in apa. Daca te uiti pe pozele mele, o sa vezi ca am unele facute de sus de pe munte si se vad aricii pe margine.
Insa, in portiunea de plaja apa este foate limpede, fara arici si fara pietre, iar nisipul este super fin.... Mie mi s-a parut locul ideal pentru copilasi, mai ales ca apa se adanceste treptat, si pot sta in voie sa se joace pe mal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Olivette, deci tu dintre toate plajele imi recomanzi Aliki? Ma uit imediat pe poze, le vazusem, dar nu am remarcat aricii.
am intzeles ca aici sunt 5 restaurante si un mini market, dar banuiesc ca avem un oras aproape, nu? sau cum? Potos e chiar langa?

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Mie Aliki mi-a placut cel mai mult. Plaja este mica. Cand am ajuns noi, pe la 8.30 dimineata nu era nimeni si ne-a placut la nebunie. Cu timpul insa s-a aglomerat destul de mult (noi am fost pe la mijlocul lui iunie). Noi din Potos am venit cu un autobuz (1.9 euro), si cred ca am facut cam 20 de minute pe serpentine. Sincer, nu cred ca poti ajunge pe jos... Ne-a lasat autobuzul in mijlocul drumului si de acolo am coborat spre plaja. Sincer nu am remarcat localitatea Aliki...am vazut doar cateva vilute in stanga plajei. Nu stiu daca mai erau si altele in afara alora. Oricum, localitatile pe insula sunt extrem de mici. Mie mi-a placut si faptul ca puteai sa urci putin pe munte si privelistea de sus era fenomenala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Thassos, pare un loc super ... eu sunt in cautare de locatie pentru la vara si mai vreau info daca ma poate ajuta cineva.
Dariana eu am studiat problema si cu avionul se poate pana la Tessaloniki sau Kavala ... uite aici detalii http://www.thassos-island.com/tourism/journey

Pe mine ma intereseaza daca gasesc la vreo agentie care sa ofere transport cu avionul, cu ceva masina intre aeroport si ferry si cazare??? Sau trebuie sa iau separat bilete de avion si cazare si sa ma descur acolo cu transportul de la aeroport???

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

fetele care a-ti fost cu masina personala, la ce ora a-ti trecut granita, si la ce ora a-ti ajuns la trecerea cu feribotul, aproximativ, pina la ce ora putem trece pe insula,
si alta intrebare, cazare se gaseste loco sau mai bine caut prin agentie din tara?
nicol

Mergi la inceput