Mamici de ianuarie - februarie 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 5
alinuk spune:
curs de initiere pentru mamici si tatici:
cu mentiunea ca este recomandat a nu se vorbi in diminutive cu copiii si nici cu ...plosteala
Poezioală desple sex
(constatale)
Făcui fălă să vleau o constatale
La glădinită ieli, când am picat,
(Cu toate că-s de-un an în glupa male)
Să mol dacă glumesc, pe omoplat ;
Ne-a esplicat doamna educatoale
Amănuntit, chial ne-a si desenat,
Cum am ajuns să ezigstăm sub soale,
Cum fiecale a fost plocleat,
Elam ochi si ulechi de culios
Să aflu cum pe lume am venit,
Si chipes si istet, da' si flumos,
Da' nu te mint, mai mult m-a plictisit,
C-al fi o balză, cale-n nopticică,
Ne-aduce-n pliscu' ei, împachetati,
Când scapă si mămica de bultică
Făcută de la ouă si câlnati,
Cum zboală balza asta-ncet, agale,
Vleo nouă luni, să iasă luclu bun
Si cum agiungem în pătut si-n toale
Pe cosul casei, ca si Mos Clăciun....
Să vezi măi flate, ce educatoale (!)
Fălă misto, chial m-a lăsat pelplex,
La vâlsta ei, (ce pept si ce picioale !)
Să nu stie nimica desple sex !?
Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
Catalina spune:
Liuda, nu te mai lauda fata ca ce bine arati ca ne faci in ciuda rau. Maaama, 3 kile!!! Boierie! Eu cred ca mai am aproape 10. Si ma caznesc sa nu mananc atata cat imi e de foame. Cred ca mi s-a largit stomacul si acuma as manca intr-una. Cat despre linia de pe burta, sa stii ca asta-vara la mare am vazut o tipa cu un copilas cam de vreo 6,7 luni, daca nu chiar mai mult ca dadea sa mearga in picioare si tot avea linia aia. Asa ca ... .
Bagabontu' asta micu' a mancat o varza la 3, 60 de ml (adica mai putin de jumate din cat manca el de obicei la o masa). Si a adormit. Parca vad ca peste o ora se trezeste tipand ca din gura de sarpe. Si va dati seama ca nu pot sa ii dau ... . Ca faza cu laptele digerat sub ala proaspat. Offf ce ti-e si cu programele astea, cand zici ca le-ai facut, se face harcea parcea tot orarul.
Adinush, alta cu lauda. Auzi, se scoala copilu la 8. Alta boierie! Ce i-ai facut nene, zi-ne si noua sa stim ca tare dulce e somnul ala de la 3,4 ... .
mica0307 spune:
Buna fetelor,
Sunt o mamica de mai-iunie 2007 si am intrat sa va felicit pe cale care deja v-ati tinut puiutii in brate si sa le incurajez pe cele care urmeaza.
Vreau sa o incurajez in mod special pe Wannajo - stiu ca maine esti programata la cezariana. Am fost colege de facultate (daca te uiti pe pozele mele o sa-ti dai seama). Bafta multa maine se asteptam poze cu puiutul tau.
Mica 25+ Maya Alexandra
Poze
megbeng spune:
mirandolina, daca zici ca avem acelasi DPn inseamna ca nu ti-ai actualizat semantura!! ca acolo zice 36+, si eu am 38+..la ce dr esti?
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
mirandolina spune:
megbeng, mi-am actualizat semnatura, 36+ e corect, doar ca daca nu stau non-stop la orizontala si nu ma abtin de la , nasc si miine Asa ca am trecut DPN de 38 de saptamini, ca aia e tinta pe care trebuie s-o atingem, eu si bebelina care ma loveste in coaste din ce in ce mai tare si pe termen cit mai lung... Dra mea e Corina Grigoriu, iar pe doctorita ta s-ar putea sa o cunosc de acum citiva ani, cind am intilnit-o in conditii mai putin fericite.
alinuk, haioasa foc poezia sper sa nu te superi, dar am preluat-o si pentru Mamicile de martie - aprilie
Va pup pe toate!
Mirandolina 36+
megbeng spune:
aoleu, sper ca dr mea nu a contribuit la nefericirea ta, mirandolina! ..am inteles si faza cu semnatura, mersi de lamurire!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
mirandolina spune:
Megbeng, doamne fereste! :)) Nu, doctorita ta - daca s-a chemat vreodata chiroiu si acum are numele post-casatorie - e o tipa grijulie, atenta si dragutza, si imi pare oarecum rau ca nu mi-am adus aminte de ea mai devreme. Deh, asa stiam dinainte exact cum e. Dar imi place mult doctorita mea, chiar daca ne-am cunoscut mai greu Am remarcat ca si elena_mvl naste tot cu ea, dar are DPN 20 februarie. Ne inghesuim pe acolo :)) Cu tot cu bebei, am inteles
Si apropo de cunostinte in spital, sunt curioasa daca asistenta sefa la ginecologie este tot dna Silvia Babuci. Aveti idee?
Mirandolina 36+
gio spune:
Ne-am intors si noi de afara - am stat vreo ora, boierie!!!
Dar ma dispera ca o data ajunse acasa, nu mai vrea sa doarma...ma dispera. Adica ii dau sa manance, o pun in pat si dupa juma' de ora tipete. Nu de foame. Nici de sete. Colici..hmmm. Azi i-am luat si apa de colici, i-am dat dar nu pare sa aiba vreun efect special.
Despre productie - daca alaptez si ma mulg scot vreo 20 ml. In concluzie oricum asa da-o mai mult de 50 nu am. Ar trebui sa aiba vreo 10 mese pe zi sa scoata un 500 ml. Oricum ea vrea mult o data ca altfel urlaaaaaaaaaaaaaaa. Nu stiu cum scoateti voi 100 ml la un muls ca eu asa da orice sa ating performanta asta. Cred ca sunt handi rau de tot; asta e.
Adinush, Taisia avea un program asemanator cu al vostru; boierie!!!
Si chiar n-avem deloc voie cafea? Ca innebunesc. Azi am manca o salta verde cu castraveti yammy!!! Dr mi-a zis ca am voie dar de cafea nu am intrebat .Intreb data viitoare, daca mai am laptic.
Pupici
Mamix2 cu Taisia&Toria