Mamici de ianuarie - februarie 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 6
marinar spune:
am fost si noi la plimbarici si din fericire a dormit si afara si in patut apoi. acum papam.
Catalina cum ai coborat carutul 3 etaje? si eu am nervi ca abea incape carutul in lift (stau la et 9) dar tot am de urcat/coborat cateva scari cand ies din bloc si e naspa tare.
da chiar mai fetelor: bebeii vostri dorm dupa baita? a mea nu vrea si pace. dar nici potolita nu sta.
si eu ii dau sa pape tot la cerere, dar asta inseamna tot 3 ore +/- ziua. noaptea chiar 4 ore.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
megbeng spune:
da, exact, e\ dr. secara este fosta chiroiu
...iti dai seama ce bine imi pica ce zici tu acuma..e bine sa auzi vorbe bune despre dr pe mana caruia mergi..ia sa facem noi un schimb de nr de tel, pe PM, sa ne anuntam intre noi cand nastem, poate ne nimerim in zona, ca bine zici!!!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

mirandolina spune:
Nush ce sa zic cu cafeaua
... Mama a baut cite o cafea mica pe zi toata sarcina, a baut si cind m-a alaptat timp de sase luni, iar mie nu-mi-a placut niciodata cafeaua, pina acum vreo doi ani cind ma trezeam zilnic la 4 (brrrr) si nu faceam fatza fara cofeina. Dar pot bea cafea si la 8 seara si sa dorm la o ora dupa
Acu nu va luati dupa mine, fiecare organism reactioneaza cum vrea muschii lui. Eu am baut cite o cafelutza pe perioada sarcinii, m-am interesat si am voie, mai ales ca am tensiunea mica. Acum kiar m-am dezobisnuit, mai ales ca dorm de rup pamintul si nu ma mai keama nimeni la serviciu...
Mirandolina
36+

belle_vue spune:
Fiecare bb isi face programul sau cu timpul -- care program poa' sa fie mai bun sau mai rau pt parinti. De crescut insa, toti cresc si pe masura ce cresc lucrurile se mai simplifica (apar insa alte complicatii, nici o grija).
Eu ma tot uit la problemele voastre si imi dau seama ca sunt destul de nepregatita intr-un fel, fiindca Theodor a fost un copil asa linistit, bine dispus si sanatos, cu program excelent de masa si somn de la bun inceput -- incat daca fii-mea o sa fie genul "dificil" va trebui sa invat tot de la capat.
Am incredere in instinctul de mama si in faptul ca bb te invata ce are nevoie. Plus ca bb1 e topit dupa bblusi, asa ca sper sa-mi fie si el de ajutor.
Ivona, nr tau de tel e corect in lista? Te tin la curent la momentul cu pricina -- dar probabil ca o sa te sun, fiindca am un mobil pe care nu prea l-am folosit pt sms si nu-l stiu "conduce" prea bine si mi-e lehamite sa stau 7 ani sa scriu un prapadit de mesaj... Iti trimit nr meu pe PM.
Succes si toate bune wannajo pt maine!
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
criss68 spune:
Daconst, le-am facut publice, desi le-am facut si data trecuta, insa nu stiu de ce a ramas doar una.
criss68 spune:
Daconst, le-am facut publice, desi le-am facut si data trecuta, insa nu stiu de ce a ramas doar una.
Pupici
criss & Ligia Elena
Salina spune:
Mama-mama, ce activitate intensa!!!!!! Aveti spor, nu gluma. Am tot zis ca-mi fac si eu un program de juma de ora de net pe zi, dar mereu apare cate ceva si nu mai apuc sa scriu. Reusesc sa va citesc cand papa bebe. Bine ca macar atat ...
Mirandolina, da, tot doamna Silvia este asistenta sefa, e super draguta!!!!
Catalina- ce-o fi mama draga cu noi, ca si eu am o foame ceva de speriat! Cat am alaptat am dat vina pe asta dar oricat am mancat tot n-am avut parte de o productie mai bogata :-(. De dat jos am dat vreo 8 (din 10) numai ca pe mine m-a prins sarcina asta gata grasa (sau, ma rog, plinuta,dar urasc acest cuvant)
Am citit ca si voi aveti probleme bubuloase cu puiutii. A mea a avut 'n' feluri de bubuite, acum arata ca o spuzeala pe fata si sub barbie si pe ceafa. Am incercat ceaiuri, creme de ma doare capu'...acum tre' sa luam Mustella, care nu costa decat 700 000 dar, deh, obrazul subtire cu cheltuiala se tine. Ma amuz ca pitica mea de mica se arunca la chestii scumpe. Nu-i bai ca o fata are mama :-)
Nu stiu cum va chinuiti voi cu carucioarele, ca eu am ditamai magaoaia de landou si l-am bagat in toate lifturile (in vreo 3 tipuri diferite). Sunt ale voastre mai mari decat monstrul meu sau lifturile sunt mai mici?
Ah, sa va povestesc, azi, la plimbare, David a fost cat pe ce sa rastoarne landoul cu bebe. A luat o groapa mititelul...Asa ne-am speriat, si eu si el...ca don'soara a dormit linistita ![]()
Fetele, o sa incerc sa fiu si eu mai activa cu scrisul, uffff, mereu imi propun asta dar nu e usor cu 2 puiuti si cu toate treburile din casa. Ajutor nu am, si nici nu simt nevoia deocamdata. Doar daca s-ar putea lungi ziua cu cateva ore ![]()

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
Ivona1977 spune:
Belle Vue numarul e bun in listuta, multumesc pentru PM, receptionat!
Nu ai voie sa folosesti mobilul in spital, ca au ei telefoanele lor la paturi, (care costa o mana si un picior, dupa cum zic ei, in traducere libera) dar eu m-am dat dupa colturi si am mai sunat...La o adica ce pot sa iti faca...Bafta, fii barbata!
Bafta Wanna si tie!
Ivona si Ella 12 ian 07
mirandolina spune:
Megbeng, ni s-a implinit dorintza
Dna Silvia e tot sefa la Municipal, ne-a luminat Salina. Merci!
Mirandolina
36+

cleopiciu spune:
Am reusit sa citesc si eu un pic....
Astazi am fost la dr. la controlul de 6 saptamani....,asa de bine ma brodat de ma facut fata mare ....,acum ca ne-a dat lier la utza -utza ,nu imi mai vine sa mai fac nimic ,cred ca o sa ma doara mai tare ca prima data....
Daria acum se foieste ,cred ca o doare un pic burica ,de citeva zile a c-am vomitat ,minca c-am lacom se auzea de pacra inghitia pietre ,ieri i-am cumparat un biberon care parca curge mai incet lapticul si sper sa fie bine......
ANIS ,dr. nu mi-a dat sa-i dau nimic pt. constipatie ,mi-a spus doar sa-i pun supozitor, o sa ii cumpar si eu Lass baby sau DEBRIDAT,CARE CREZI CA E MAI BUn?
Si eu am probleme cu constipatia ,in fiecare dimineata maninc iaurt amestecat cu tarite si asa reusesc sa fac moale ,problema mea nu era constipatia mai mult frica de a face ,pt. ca la inceput m-am constipat si m-am chinuit sa fac de am crezut ca s-a rupt cu totul epizotomia....
AM FUGIT CA S-A TREZIT