Mamici de ianuarie - februarie 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Anis - sant de acord cu tine cu o singura exceptie - una mica asa de tot - eu nu alaptez..... nu are mama laptic la tite, asa ca noi santem la laptic artificial, asi vrea si eu sa fi avut si sa-i fi dat macar 3 luni, daca nu mai mult insa nu a fost sa fie asa ca eu nu am de marit productia, ca la noi productia se cumpara!
Si cu toate astea chiar nu vrea sa manance intre mese, de ce sa-i dau cu putinul cand pot sa-i dau odata ca lumea si se satura si doarme. In spital a zis clar - daca vreti sa nu aveti dureri de burta in plus sau capatate din prostie - dupa ce mananca - nu ii da-ti de mancare minim 2 ore. 2 ore se prelucreaza ce este in stomacel. si daca peste el se pune altul - incepe fermentatia si borfaiala, si durerea si planset!

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Buna fetele! Feliciari celor care ati nascut,Monikk, Pitilache, si pentru viitoarele mamici (Megbeng!)!

Noi suntem bine, ne luptam cu bubitele deocamdata si cu vomitatul ocazional.

Belle Vue eu i-am dat Infacol Ellei la sfatul moasei si intr-adevar o linisteste. Insa nu ii dau acum decat foarte rar, cand mi se pare ca se chinuie pea tare. Cu toate ca pe sticluta scrie ca bebe poate sa bea toata sticla o data si nu pateste nimic, eu am impresia ca prea adanc doarme dupa ce isi ia picatura. Asa ca evit cat pot chimicalele respective. Pentru kk ii dadeam musetel, acum ii dau numai apa si folosesc musetelul doar pentru uz extern. Pentru dermatita de scutec ii trece cel mai bine cu Sudocrem, e mai buna decat crema de galbenele de 10 ori.

Ieri Ella a implinit 5 kg si jumatate, e o dolofana si abia o pot cara prin casa. Fac muschi, tati zice ca nu ii ma trebuie mers la sala...

Lili si a mea cere papa la 2 ore, ma dispera, sunt chioara de somn. Noroc cu tati ca ne ma ajuta, dormim cu randul. Credeam ca dupa baie copiii ar tebui sa se linisteasca s sa doarma, ti-ai gasit! atunci vrea lapte si apoi zghihuiala. Mi-am cumparat cea mai tare cafea ca sa nu adorm cu fata in brate...

Shine eu merg pe principiul 'ce tie nu iti place, la bebe nu face'. Pai tie ti-ar placea sa te scoale cineva noaptea din somn si sa iti bage mancare pe gura? De aia nici nu mananca cat ar trebui. Vezi ce mai zic si celelalte fete, dar da-i de mancare doar cand cere, parerea mea...

Levi bine ati revenit!

Catalina, tu atepti sa se ofere vecinii sa te ajute? Eu as avea tupeu, nu va suparati, ma ajutati si pe mine cu acest carucior? Doar nu o sa te refuze omul, asa mamica tanara si neajutorata...

Alinuk la fel fac si eu pentru ragait si pentru colici. A mea nu mai plange daca o tin pe picior, cu stomacul pe picior adica, cu funduletul in sus, e singura pozitie care o calmeaza.

S-a trezit. Va pup,

Ivona si Ella Marie 12 ian 07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Shine,eu zic sa nu trezesti bb sa pape.Acum sunt doua principii de alimentatie la bb...depinde pe care vrei sa-l adopti.
Cel vechi spune ca trebuie alaptat la 3 sau 4 ore si atunci ai de luptat pina-i faci program si mai e cel mai nou si care se practica si afara si anume alaptatul la cerere.
Eu merg pe principiul sa pape bb cind si cit vrea,dar asta e mai obositor si daca nu ai destul lapte poate sa fie mai complicat si cu sticla de completare.
Daca mergi pe varianta cu la cerere,atunci isi va regla el singur mesele cind va considera el ca e cazul.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Criss,nu se vad pozele tale...cred ca nu le-ai facut publice.
Ma loghez imediat s-o vad si pe Aelita cu printesa Sofia.

Mergi la inceput

Mama,Aelito,dar ce fata mare ai!!!
E o frumoasa si tu esti sexoasa rau mami.Bravo voua fete frumoase,cred ca e tare mandru tati de voi!

Mergi la inceput

bai vad ca eu sant fericitul variant (sa nu fie deochi) care pot sa ma bazez pe un program, adica la mine domnisoara doarme sau vegheaza sau face ce vrea ea dar nu cere de mancare asa de des. azi de exemplu a mancat la 9 dimineata apoi o ora s-a foit pana a adormit mai strans, si a dormit pana la 1 ziua dupa care a mai stat desfasata o juma de ora timp in care a mai dormit, a mai tipat, a mai dat din craci,cacacit, de toate... apoi schimbata, spalata, masata (un pic asa - un 5 min. pe picioare ca uneori sta) si pe la 2 a ajuns-o si pe ea foamea in cat a mancat. ... pai explicati-mi si mie cum sa fac? o trezesc sa-i dau mai devreme? Nu, ca nu vrea scuipa! chiar daca a depasit normal ora la care ar fi trebuit sa manance dar nu face a foame... mai bine o las sa oboseasca, inflamanzeasca si apoi mananca si doarme strans. Nu o tin la ora... insa asta este programul organismului ei, asa cere ea! Imi convine mai ales noaptea! Numai ca noaptea nu mereu vrea si ea sa doarma si cai ales ca de la o vreme nu mai adoarme asa repede dupa mancare si se foieste o ora...

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

ma voua cate kile v-a ramas?
eu mai am 3 si ajung la forma initiala.
aaa si inca ceva... linia neagra de pe burta oare cand dispare... da ce neagra s-a facut... mai ales acum cand e pielea stansa adica fara burta in fata... oare dispare? cred ca da ca altfel raman ca tiganca la burta..

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Megbeng, noi avem acelasi DPN si nastem in Municipal :) dar daca simti nevoia sa nasti vineri, iti tinem pumnii! Hai sa punem majoretele la treaba!
BAGA MARE MEGBENG!!!

Mirandolina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

ivona

tu bei cafea??? mamica, pai daca alapezi nu crezi ca trece si la bb cofeina???

si te mai miri ca face figuri la somnic...!?

sau ii dai formula...!? nu se intelege din postarea anterioara, sorry daca fac vreo confuzie...

Io mi-am luat cafea decofeinizata... ca asa dor imi era de gust. In timpul sarcinii in fiecare zi beam cate o cescutza cu laptik

Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Subiectele zilei....
Papatul...eu sunt pe varianta mancat la cerere..cu toate astea pe timpul zilei si-a reglat singura organismul si cere cam la 3 ore( +/- juma de ora)
Somnul..mandra mea de la 2 saptamani a hotarat ca nu mai vrea sa manance noaptea si eu nu pot decat sa ma bucurUltima masa e la 23,prima in jur de 8.M-am speriat putin in prima noapte ca nu ma asteptam sa renunte la trezitul noaptea asa repede dar atata timp cat ziua mananca bine nu vad nici o problema.
Ragaitul..eu o tin pe umar dar nu asa de sus..sta cu nasul la mine pe umar.Si ori ragaie in primul minut,ori nu mai ragaie deloc

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput