Mamici de ianuarie - februarie 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

megbeng la mine nu a tinut faza cu deschisul capitolului, ca n-am nascut atunci si daca era dupa fi-mea cine stie cand nasteam- o aveam in burta si acum. dar poate am fost eu exceptia si la tine tine faza...

eu i-am dat micutei suzeta, dar asa de fitze ca nu stie sa traga din ea si nici nu o tine mai mult de 5 minute.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

lore, suna la spital si intreaba cand mai e de garda medicul tau! sau intreaba-l direct pe el!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Levi si a mea fornaia si azi de dimineata am bagat aspiratorul si am scos mucii. i-am pus inainte in nas Nazomer.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

neata fetele, si noi pe langa voi,
Monikk, Pitilache, sa va bucurati de puiutii vostri.

noi va citim cu mare atentie si facem notite, tocmai am poposit si noi de la gimnastica ca poate-poate o vrea sa iasa gagarita dar nu da nici un semn, azi noapte m-a trezit cu niste sututi puternice si cred ca am avut un soi de contractie, in rest suntem bine 2 in 1,dar asteptarea asta ma omoara, si incep sa-i dau mare dreptate Liudei, urasc telefonul cand suna cate cineva sa ma intrebe daca nu am nascut.

fetelor, dar de Oana Bucur mai stie cineva ceva, ca nu a mai dat nici un semn, sper sa fie totul ok si din lipsa de timp sa nu necontacteze.

va pup si va doresc o zi buna

AMR 10 zile dana la DPN

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 39+
Lidia
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Observatie din practica cu privire la purcelush (asa ii spunem noi la ragait):

Dupa masa lasati bble linistit cateva minute (2-5) dupa care il luati pe umar cu caputul usor spre spate.
Bb Teo in cateva minute (2-3) ne incanta cu melodia "purcelushul a iesit" (scoate o data mai prelung sau de cateva ori mai scurt)

Eu afara l-am scos pana acum in brate - pt 15 minute cat stau mai mare deranjul cu caruciorul. Il tin lipit de mine cu capul sus, sau in pozitia de alaptat. O fi vreo pb??

pup mamici, bebici si burtici

Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

eu tocmai m-am interesat..dr mea are o singura garda luna asta..vineri..mamaaaa, ce misto ar fi sa am ia nascarea vineri!!!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

SOS MAMICA NEEDS HELP.

pana la urma trebuie trezit la 3 ore sa ii dau sa manance?
azi noapte l-am trezit,... a supt 10 minute, dar cu ochii inchisi si apoi 30 de min m-am chinuit sa il trezesc... no chance.

l-am pus in patut, dupa 5 min, a inceput sa planga, nu vroia sa suga, , l-am schimbat, l-am pupacit... plangea, se mai oprea
pana la 5 dimineata mai sugea 5-10 minute, mai dormea 2 minute, mai plangea.

i-am dat cu bibe humana.... nici asa nu a adormit.
pana l-a urma l-am amagit cu suzi.

Ceva nu fac bine, asta este clar. imi curg sanii si el nu vrea sa mai traga, dar nici somnic nu vrea.
offfff. Facultate de bebi nu exista?
Va pup, fetele.

Despre nastere o sa va povestesc eu mai incolo, si despre CFR2 la fel.

Shine 38

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

acum am vazut ce a scris, lili, cu hranitul alandala,
cred ca voi ati mai discutata asta
il pun pe sot sa citeasca deseara, cand vine acasa, poate ne mai luminam

Ma paste o depresie pe la usa......

Shine 38

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

E clar fetelor, daca mai fac de cateva ori pe saptamana faza asta cu carutul si bebele trei etaje pe scari, adio burta, ma fac silfida ba cred ca bag si ceva muschi, ca Arnold asa ... Maaaaama e naspa rau, e greu al naibii carutzoiul asta. Ma, astia de le fabrica nu s-or gandi si la noi? Oricum, ne-a placut afara dupa aceea, desi am dat afara la o ora de la masa ... nu stiu ce i-am facut ... o fi mancat el mai mult decat i-a trebuit.
Va dati seama ce am facut pe mine cand a inceput sa dea afara si eu eram cu el la o statie de masina de casa ... Am bagat sprint.
Cand am revenit, am dus copilul sus, l-am dezbracat, l-am pus in pat si am coborat iar am luat carutul si am urcat din nou. Sa urc chiar nu pot cu amandoi. La coborat l-am tarat asa dupa mine dar la urcat ...
Bai si era un nesimtit de vecin in fata mea, la vreo 30 si ceva de ani, om in putere adica, sa dea naiba daca s-a intors macar sa intrebe "doamna, va ajut?". Sa ma pupe ...
Acu ma duc sa bag o ciorba de burta ca mi-a adus mamaita ieri si o musaca, doar merit, nu?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Bravo tie CATALINA. Te faci halterofila. Eu nu mai pot sa ma ridic de pe fotoliu cu bebe in brate. De greu ce e probabil sau au inceput s ama alse balamalele.
Anis dar tu ai ceva cu baby-sitterele astea. Asta e a doua parca . De aia imi e si frica sa ma apuc sa caut. Acum catec=va sapt agsisem pe una sa faca si curat si pe viitor sa ramana si cu copilul. Dupa 3 zile a capotat si s-a dat disparuta.

Apropo de ragait noi ii spunem "grohait".Deci tot la porcusori ajungem.

Ieri mi-a scos sufletul. A plans toata ziua. Adormea putin si dupa aia plangea. Nu stiu ce a avut. Azi a inceput tot asa dar macar se potolea cu suzy. Cum pierdea suzeta cum da-i si urla. Acum vad ca a reusit sa adoarma, tot in scoica. Nu ii place lui in pat ziua.

A A A A ..., si ieri ne-a venit leaganul. Cine zicea ca si-a mai luat leagan sin ala SWING etc. E f misto, se activeaza daca incepe sa planga numai ca pt astia mici parca se balangane cam tare. Asta la viteza 1 tot mi se pare cam tare. Dar a dormit aseara dupa baie f bien in leagan. Azi nu l-a prea incantat. Abia astept sa vina vara sa il scot in leagan pe balcon.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput