Mamici de ianuarie - februarie 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 28
Messa spune:
Fix asa imi face si mie moatza asta mica, parca eu am fabrica de pampersi in casa! Cel mai tare e cand imi pisha repede-repede pampersul nou, pe care de-abia ma apuc sa-l inchid. Si ce sa fac? S-o las uda? Nu! Schimb iar! Bine ca nu-i baietzel, ca imi stropea peretii, asa macar balteste sub popou si gata, am scapat de zugraveala, trebe numa' sa spal prosoape. A! Sa nu uit - si tricouri. Multe tricouri.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
alinuk spune:
hihiiih
ei ete ca bine ca e baietzel!
ce ziceti ca bb margelutza a facut pi o data drept pe fatzuca lui??? ...asa cu o bolta sublima....ha??? bine ca nu e si kkitza pe acelasi principiu...
Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
Ivona1977 spune:
:) Alinuk e nostim! Imi imaginez cum e, si la noi fetitele curge in jet,dar chiar pe fata nu ajunge...
Diana, Belle Vue, pentru certificat de nastere romanesc trebuie de mers la ambasada Romaniei din tara voastra. Cu tate hartiile de prin casa si cu o tona de rabdare, din cate am auzit. Daca nu ati reusit intr-un an de zile de la nastere sa faceti asta trebuie sa mergeti in Romania, unde procedura e mult mai complicata si de durata(trebe de mers pe la judecatorie, etc). Informatiile despre acte si programari sunt pe site-urile ambasadelor, de obicei.
Belle Vue, noi avem programat deja botezul in prima sambata dupa Paste, la preotul Pufulete. A vorbit sotul meu cu el si pare de treaba, a zis ca trebuie doar lumanare de botez si un prosop alb. Nasa o importam din Romania. Ce ne-ar mai trebui, sa nu ne dea afara babele din biserica?
Belle Vue poti sa imi spui te rog cum trebuie sa faci cu pasaportul britanic pentru bebe? Vine el singur sau cum? Din cate stiu, trebuie sa locuiesti in Romania ca sa iei banii pentru bebe si alocatie. Dar cum nimeni nu verifica, daca ai inca buletinul pe adresa de Romania, s-ar putea sa mearga...Doar e roman copilasul...
Cristiana70 si Messa, si a mea face in pampersul nou. Schimb si cate 3 o data. Mai nou ne chinuim tare cu kk, urlam si ne scremem ca suntem constipate, am luat niste Lactuloza (?) inca nu i-am dat, stiti ceva, merge sau chinui copilu de pomana??
s-a trezit
Ivona si Ella Marie 12 ian 07
Helenutza23 spune:
fetele merci de incurajari... sper sa reusesc sa trec peste frica asta absurda.
gabriela_s felicitari pt povestea de pe prima pagina 
pe prima pagina DC am gasit un articol interesant mai ales pt cele care sunt mamici prima data si alapteaza: www.desprecopii.com/info.asp?id=94" target="_blank">despre alaptat
alinuk cred ca e super simpatic! 

38+ 

alinuk spune:
doooaaamneee fetelor,
In ce lume traim?? In unele spitale din Bucuresti s-a oprit curentul si unele operatii s-au amanat, altele temporizat sau trasnformat din laparoscopii in operatii clasice....
oare managerii astia noi nu sunt si ei atata de manageri incat sa-si asigure astfel de accidente cu un generator ceva???
sunt de'a dreptul tembeli!!! Merita dati in judecata de la un cap la coada... toti cei implicati...
Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
ralu74 spune:
M-ATI PUTEA AJUTA CU UN SFAT VA ROOOOOG

Este 4 dim la mine, Serban al meu a racit, nu poate respira deloc i s-a infundat nasul cum sa fac?????? am incercat cu pompa dar nimc, cum sa-l fac sa respire????

Ralu & SERBAN (08.ian.2007)
Messa spune:
Poate va ajuta:
Directiile Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului BUCURESTI
DGASPC Sector 3
Director executiv: VASILE FLORIN STEFAN
Adresa:Str.V.Lucaci nr.34, sector 3
Telefon:021/ 321. 63. 62
Fax: 021/ 320. 98. 64
Responsabil relatii publice: Voica Diana Alexandra
mail: dianavoica_dgaspc3@hotmail.com, dgaspc_sec3@yahoo.com
DGASPC Sector 5
Director executiv: FLORENTINA MARIN
Adresa:Bd. Regina Elisabeta nr. 29-31, sector 5
Telefon/Fax: 021/3101731
Responsabil relatii publice: Florescu Cristina
mail: florance2001@yahoo.com
DGASPC Sector 6
Director executiv: LEONARDO BRAILA
Adresa: Drumul Taberei nr. 18, sector 6
Telefon/Fax: 021/7457237; 021/7456229
Statie RATB: Complex Orizont, Linii: 69, 71, 90, 93, 105, 122, 126, 168, 268, 368;
Responsabil relatii publice: Robert Popescu
mail: robertmano4@yahoo.com
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
dianamizzi spune:
RALU - eu am auzit ca nasucul se desfunda cel mai bine la abur. nu stiu altceva ce sa zic. sanatate si sper sa se faca bebe bine repede.
mihacarm2002 spune:
lauraionescu, adela 2006, catalina mii de
pentru incurajare. Este exact de ceea ce aveam nevoie acum. Sa imi prezinte cineva partile frumoase ale cezarianei ca pe cele urate le cunosteam mult prea bine
.
Mihaela 40+ 
marinar spune:
Alinuk despre ce se intampla in spitale... no coment.
si bebelina mea face misto de noi cu pi sau kk. aaa si-i place sa faca pe ta-su.
Messa persoana de contact pt S 2 nu ai? macar sa sun si sa ma interesez unde ce si cum e cu trusoul bebelusului.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)