Mamici de ianuarie - februarie 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

mai fetelor,oare ce am mancat noi in timpul sarcinii,ca ma uit prin pozele noastre si vad numai bebei superbi!!!mai,au fost bune si ciocolata,si mc donalds si papansii si clatitele noastre,ca vad ca numai frumuseti au iesitar trebui sa se cheme "superbitati de ian-febr 2007 " viitorul subiect de la scutece,zau!!!

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze*
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Bafta multa Nadiutza,Amaya, Lore! Sa va vedeti cu bine bebeii sanatosi!

Dianamizzi, esti sigura ca avem drept la alocatie si banii de nastere? Eu nu ma gandeam sa ma grabesc cu certificatul de nastere romanesc, ca barbatu-meu e englez si-i fac pasaport englezesc (dureaza mai putin -- asta e un amanunt important, ca vreau sa incerc sa ajung in Ro de Pasti). Daca stii mai multe despre asta, ti-as multumi pt info.

Messa, asa e cu fricile cand apare bb -- si asta e numai inceputul: stai sa vezi ce urmeaza in continuare... Vreo cinjpe-dooj de ani de frici care mai de care!

Gabriela_s, eu vreau sa nasc (oricum, nu ma sperie nici o varianta, ca sunt destul de informata si de in stare sa strig la ei urat de tot daca nu fac ce trebuie), dar asa am o grija pt bb1... cred ca nu merge sfatul tau in conditii din astea, complicate emotional?!...

Eu am zis mai demult ca nu merg la biserica decat daca preotul stie mai multa teologie decat mine (am facut vreo 2 ani de clasice la Teologie si am studiat si ceva iudaism). Sigur ca suna un pic cam trufas, dar realitatea e ca, daca sunt destui preoti luminati, care au contact cu viata si inteleg ce se intampla cu lumea, sunt si destui care sunt ca babele din biserica si-ti faci mai mult sange rau si mai multe pacate cand ii auzi. Biserica Ortodoxa de aici e foarte frumoasa, destul de recenta (functioneaza de vreo 2-3 ani) si preotii sunt genul meu, mai teologi si cu carte. Vroiam sa vin sa botez pitica acasa de Pasti, dar daca mai intarzie mult in burtica n-o sa am vreme sa-i fac pasaport si sa organizez plecarea, asa ca s-ar putea s-o botez aici.

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Laura, dar ce mama, tu te-ai dus la biserica sa vorbesti cu baba respectiva sau cu parintele? Eu le zic frumos, "va rog sa va vedeti de treaba dvs si sa ma lasati in pace" si poa sa si urle dupa mine daca vrea - dar ai sa vezi ca in general le tace gura. Eu daca m-am dus sa vb cu preotul, cu el vorbesc. Eu zic sa mai incerci si sa nu iti mai pese.
Unde merg eu la biserica e si acolo "doamna de la lumanari", de obicei o autoritate neoficiala si cerber, cum bine zici. Ei bine, i-a zis-o odata parintele in fata intregii biserici ca nu stiu ce o sfatuise prost pe o femeie ca acuma nu mai auzi de la ea decat "va rog mergeti si vorbiti cu parintele".
Mai incearca.

Alina, pai pana la urma, la vorba mea ajungi. Preotelul tau de suflet nu te convinge ca, chiar daca fff putini, exista si preoti cu adevarat har si dar de la Dumnezeu? Eu nu vorbesc despre toti preotii, sunt foarte constienta ca exista multe hahalere (vorba lui Becali) dar principalul este sa gasesti pe cineva ca lumea. Doar ca e destul de greu.

Da Meg, asa se spune acuma, ca nu mai sunt femeile necurate cum erau in vechime, ca atunci nu existau atatea posibilitati. A fost la un moment dat si o polemica intre niste articole scrise de Cristian Tabara si un calugar (nu mai tin minte numele, imi cer scuze) si tot la fel spuneau, ca acum sunt alte vremuri. Oricum, la venirea la biserica, altele sunt importante. Mai bine sa mergi cu sufletul curat si la ciclu decat invers ... . Ai dreptate, intotdeauna trebuie sa facem ceea ce ne face pe noi sa ne simtim bine, nimic fortat pentru ca atunci nu are rost. Tot ceea ce spun eu reprezinta ceea ce vreau sa fac eu pt mine si copilul meu. Nu as obliga in viata mea pe nimeni sa imi urmeze exemplul. Poate ca nici nu e bun ... .Ce stiu eu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Da' uite ca nu cantitatea de haleala a contat, ca eu am halit ca o sparta si am facut o mitza de fetitza! Macar am mancat sa-mi ajunga 20 de ani de-acu' incolo! Tot a fost ceva!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mai..dupa ce ati nascut v-a mai scazut pofta de mancare, nu?....nu?????

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

quote:
Originally posted by Messa

Eu am lohii da' nu-s murdara! Ma spal! Va jur ca asa e!

Mirandolina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Pentru listuta voastra - pe baietelul Cristiei il cheama Calin Ioan.

Felicitari proaspetelor mamici si nastere usoara celor care mai asteapta!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitulica spune:

...o mamica intarziata....hop si noi abia acum ca nu am avut deloc ragaz, asa ca va rugam sa ne bifati cu mandrete de fetita ANDRA ELENA nascuta pe 23 ian cu 3700 si 53 cm, operatie cezariana.Nu prea avem timp de scris dar intram si citim constant pe forum. Va pupam mami de ALEXIA LORENA- 20.11.2004 SI ANDRA ELENA 23.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare fetelor,

Eu sunt o mamica de iulie-august 2007, da' mai trag si eu cu ochiul din cand in cand pe la voi.
Ia uitati ce am gasit, sper sa va fie de folos http://www.apropo.ro/index.php?channelID=103&art=146223

Felicitari mamicilor, si bafta multa celor care asteapta sa nasca, sa aveti bebici sanatosi, voiosi, voinici.

Va pup,
Alina

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna ziua la mamici, selute si burtici, n-am fost in stare sa prestez mai devreme ca m-a tinut piciul de povesti pana pe la doua, deh, durerile de burta! Oricum, la un moment dat a adormit lemn langa mine, si m-a trezit de foame pe la cinci. Ma amuza ce dragut e cand tine cu manutele de biberon, nu tine el ca lumea, dar stie deja ca de acolo vine papa. Sau cum se repede cu gurita dupa el, de zici ca ar fi in pericol sa-l piarda. Pruncul asta-i tot tat-su, vad ca si el mananca noaptea de rupe, ar fi bine sa-l dezvat, altfel ajunge si el noaptea la frigider, ba dupa un Danette cu ciocolata, ba niste snitzele, ce-o fi!

Nu stiu cum stati voi la capitolul accidente in momentul schimbarii scutecului, dar al meu e campion. Azi dimineata ma pun sa-i schimb scutecul, vad ca a facut kk, imi mai tranteste o bucatica in direct, ma bucur si il iau pe sus la baie ca sa-i spal funduletul. Ne intoarcem in camera, il sterg frumos si-l las pe prosopel, dau sa ma aplec dupa un pampers si ce credeti ca face feciorul meu intre timp? Un alt kktel, drept pe prosop. Na, ca sa nu ma mai plang ca nu face!

Vad ca ati luat-o puternic pe tematica religioasa, sa nu va certati, va rog frumos. Ma duc, ca plange piciul.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput