Mamici de ianuarie - februarie 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 26
Messa spune:
Eu am lohii da' nu-s murdara! Ma spal! Va jur ca asa e! 

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
eli1977 spune:
PAKO, acum am vazut, chiar ca am nascut amandoua in aceeasi zi!sa ne traiasca puiutii!

ELI SI BEBE ANDREI-27.01.2007
laura ionescu spune:
Helenutza 

. Am citit si sunt la zi.
Vad ca se discuta despre preoti sa va zic si eu ce-am patit saptamana trecuta. Ma duc la biserica sa vorbesc cu preotul sa vina sa ii citeasca copilului- nu prea stiam ce-i cu cititul asta, dar la Filantropia vine preotul si iti povesteste cate ceva ca sa ai o idee si eu am retinut chestia asta cu cititul- si vroiam sa faca o slujba si pt casa ca ne-am mutat in noiembrie.
Intru in biserica si dau peste o babeta genul cerber, stalp bisericesc, puteti sa-i spuneti cum vreti, care ma vede cu copilul in port-bebe si ma ia la intrebari. Cat are copilul, ii zic 3 saptamani. Si se enerveaza, nene, baba si incepe sa se otarasca la mine ca am scos copilul afara, ca nu aveam voie si alte bazaconii. Eu naiva, credeam ca moare de grija copilului sa nu raceasca sau asa ceva, si ii zic ca pediatra mi-a dat voie sa ies afara. La care babronita urla: "PEDIATRA?!?!? PAI PEDIATRA ITI ZICE CAND SA SCOTI COPILUL?!?! DA' MAMA TA NU TE-A INVATAT CE SA FACI? NU TREBUIE SA FACI CUM ZICE PEDIATRA, FACI CUM ZICE BISERICA!!" si se pune nene pe bodoganit si otarat, se rastea la mine de zici ca cel putin mi-am maltratat copilul. Va spun ca mi-au dat lacrimile si am iesit val vartej din biserica. I-am trantit-o si eu babei in timp ce ieseam: acum inteleg de ce nu vine nimeni la biserica".
Asta am patit eu. Am nr de tel al preotului si imi fac curaj sa-l sun in fiecare saptamana, dar pe cuvant daca imi vine.
Laura si Eva (11. ian. 2007)
ALINATXA spune:
Catalina eu am auzit din gura preotilor.De aia eu am mari rezerve.fOARTE RAR MI-A FOST DAT SA VAD,SA CUNOSC UN PREOT CU ADEVARAT PREOT!
AMR 6
Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
alinuk spune:
Galrieeee pentru feteeeeeeeee:
Hai Nadia!!!

Hai Amaya!!!

Hai Lore!!!

fetelor va fi o zi superba!!! Haideti cu bebicii la aer!!
Marina chinezoaica ta e o scumpa!!
Margelutza al meu e un tzump! - la 28 zile de la nastere a luat 1050g (are acum 4250g)
am gasit o img super - pt soferitze in mod special
-
sofer prevazator
PS: victorie!!
azi noapte am reusit sa colectez pt congelat 180ml laptik la un muls!!
pup bebici, mamici si burtici
Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
ALINATXA spune:
Laura aici e vorba despre un alt concept foarte des intalnit:FANATISMUL
Eu personal imi botez copila intr-o bisericuta vai de mama ei la 60 de km de bucuresti.Acolo e preotelul meu de suflet in care cred,pe care il ador si care sunt absolut sigura ca e un adevart slujitor a lui dumnezeu.Nu accept sa imi fie botezata copila de altcineva DECAT DE EL!
Cat despre babe si babete sa iti povesteasca MESSA neste aventuri in biserica
AMR 6
Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
megbeng spune:
quote:
Originally posted by Messa
Fetelor, daca de nastere va e frica, sa vedeti dupa nastere frici:
- daca nu o sa fiu o mama buna?
- daca ce fac nu e bine?
- daca se sufoca bebe in somn?
- daca nu mananca destul?
- daca n-am lapte?
- daca se irita la fund?
- daca a dormit destul?
- daca nu ia cat trebe in greutate?
EEEEEEI.pai le luam si noi pe rand, fricile astea!!!!

vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

gio spune:
quote:
Originally posted by sraluca
Multumesc mult de lamuriri referitoare la scoica. In fata ma gandeam si eu ca nu prea e bine ca acolo e locul mortului. Acum problema e in spate pe stanga sau pe dreapta. Nu dati cu rosii dar sunt intr-o discutie cu al meu sot care zice sa il pun in spatele soferului ca acolo e mai aparat si eu as vrea sa il pun intr-o pozitie din care sa vad ce face. De fapt cel mai bine m-as simti cu el in fata ca in spate sa stea catelul ca de obicei. Dar dupa cum ziceam locul din fata e "locul mortului" asa ca prefer spatele.
sralucaMihai Alexandru 25.12.2006
cel mai "safe" e saunul din mijloc (dca masina are 3); daca nu, dreapta spate.
Mamix2 cu Taisia&Toria
megbeng spune:
...cat despre intratul "necurata" in biserica din motive de ciclu sau altceva: eu l-am intrebat odata pe preotul la care va ziceam ca merg cum e..adica trebuia sa intru in biserica si i-am zis ca-s la ciclu
si daca tre sa-mi citeasca ceva...si a zambit si a zis ca nu, ca asta era mai demult, cand nu existau absorbante si femeile erau ..murdare la propriu si riscau sa murdareasca tot la propriu pe jos in biserica..stie cineva daca exista referiri clare in biblie ca femeia nu poate intra in biserica la ciclu??
inca nu sunt f documentata cu ce se intampla la 8 zile si la 40 dupa nastere, dar am sa respect cat mai mult cu putinta ce-o sa zica preotul de la biserica de care apartin acum, in bucuresti, pentru ca asa m-as simti EU bine!
..daca se citeste ceva..de ce nu?
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

marinar spune:
alinuk merci frumos.
bai tu chiar ai lapte nu gluma- sa nu fii de deochi. bravo, te invidiez.
cat despre poza...super tare.
eu nu stiu ce sa mai fac cu bebe, de la 8 nu mai doarme, urla fara motiv (foame nu ii e si nici de burtik nu se strange). tot o iau in brate dar nici asta nu e o solutie pt ca nu se potoleste pt mult timp. cred ca o scot afara.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

. Nu dati cu rosii dar sunt intr-o discutie cu al meu sot care zice sa il pun in spatele soferului ca acolo e mai aparat si eu as vrea sa il pun intr-o pozitie din care sa vad ce face. De fapt cel mai bine m-as simti cu el in fata ca in spate sa stea catelul ca de obicei. Dar dupa cum ziceam locul din fata e "locul mortului" asa ca prefer spatele.