Mamici de ianuarie - februarie 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fetelor a nascut Amaya o bebelina de 3200 g. cred ca ma sunat la scurt timp dupa ce si-a revenit pt ca alte amanunte nu a stiut sa-mi dea (cm, ora nasterii) si nici eu nu am intrebat altceva...m-am pierdut. oricum ea avea o voce super si mi-a zis ca se simte bine.

FELICITARI AMAYA!!! sa-ti traiasca bebelina, sa fie cumintica si mancacioasa.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Miha, ce sa zic... la cat de rea de durere si neobisnuita sa rabd sunt eu, cred ca o nastere natur m-ar fi facut praf psihic. Sau omoram medicul, vreo moasha... oricum era sa capacesc o asistenta care s-a chinuit saraca (si m-a chinuit si pe mine groaznic) sa-mi gaseasca o afurisita de vena care sa nu crape sau care sa nu se "ascunda" la apropierea acului, ca sa-mi poata fixa o afurisita de branula... deci, daca la o cautare de vena (adica mici intepaturi) am facut asa urat, la scos pepene prin gaura cat nuca cred ca omoram, sfasiam, invineteam (macar) sigur pe cineva. Ideea e ca la 2 saptamani si o zi de la ceza imi amintesc ca sunt operata numai cand imi schimb chilotii, tamponul, cand ma spal la fund si cand fac dush, nu de alta, dar dau de ea in timpul acestor manevre, ca altfel as fi uitat deja ca e acolo. Mamaaaaa, si-am un chef de utza utza... ceva de speriat! Nu cred ca as fi avut prea mult chef daca aveam pasarelul taiat, nu de alta, dar mi-ar fi fost frica sa nu fac ceva rau la taieturica - asa, cum utza utza nu presupune sa bag nimic prin operatia de la ceza, normal si logic ca de-abia astept verde de la nenea doctoru'!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Lore e in plina procedura de declansare a nasterii, a inceput sa aiba contractii dureroase. dr zice ca e pe calea cea buna, asa ca azim probabil isi va tine si ea puiul in brate.

HAI LORE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Marina, asta am gasit la sector 2:

BUCURESTI
DGASPC
DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI

Director gen. DAN BARANGA
Economist

BUCURESTI - Str. Olari nr. 11 - 13, sector 2
021-2522210, 021-2522202, 021-2522217

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

AMAYA FELICTARI sa fiti sanatoase! va asteptam rapid acasa!

megbeng deschizi un nou capitol? pe mine nu va bazati ca sunt in faza "de fricoasa absurda"

messa tu cu utza-utza

ma bufneste si rasul ce amalgam de probleme avem fiecare... bine ca toate sunt trecatoare

38+

Mergi la inceput

messa merci mult. m-am pus si eu pe cautat si am gasit ceva. ideea e ca acolo a depus sotul doarele pt alocati si ajutorul de nastere. a intrebat si de trusou si au ridicat din umeri.

eu ii dau bebelinei sa pape. nu mai stiu ce si cum sa fac: vad ca la inceput vine lapte de nu-l poate inghiti, i se umple gurita si dca pe afara. apoi ea tot suge si suge...de ce nu se satura???????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

IVONA SI BELLE VUE - a fost mami si a intrebat la primarie si au zis ca am drept la banii aia de nastere si cei 2 mil. pe luna pentru ca sunt cetatean roman. nu locuiesc in romania dar am domiciliul acolo, cartea de identitate de romania, si pasaportul meu tot de romania este.
noi am facut aici certificatul de nastere pentru thea... daca e de mers la ambasada sigur nu am cum sa fac pe cel romanesc de aici... ca aici nu avem ambasada ci doar un consulat onorific... dar doar cu numele pentru ca persoana de contact nu e de gasit niciodata, adresa acestui consulat e doar cu numele, acolo nu e nimic. e un birou de xerox si nimeni nu stie nimic... de aia am facut procura generala pentru mama mea sa faca totul in numele meu in romania.
mi-a spus doar ca trebuie certificatul de nastere al fetei cu apostila. al meu , de casatorie... si ce mai trebuie in mod normal in romania la dosarele astea. sa vedem acum...
of, nu va spun, aici ca la curu pamantului dar si in romania cu consulatul maltez a fost mare aventura... am stat la usa 3 zile la rand sa apara cineva la programul afisat si nu a venit nimeni... am sunat la numarul de contact, nu a raspuns nimeni... lasam mesaje in disperare sa raspunda ca nu pot sa ma marit fara cacata lor de stampila si tot n-am dat de absolut nimeni nici in romania nici in malta. am rezolvat cu stampila pentru nunta cu o doamna de la casa casatoriilor in clasica metoda romaneasca. asa ca pentru bebelusa am preferat sa fac procura asta si se ocupa mami de tot. dar drepturi sunt, sa va interesati si voi pentru voi!

pasaport n-am facut inca dar o sa trebuiasca pentru ca vrem sa ajungem si noi in romania la vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Ca tot s-a dezbatut subiectul: mamicile de baietei, la voi se uda bebe?????La noi oricat de strans ar fi, atunci cand sta pe o parte ne udam de nu se poate...pe body, pe costumas...
RALU 73 altceva in afara de ser fiziologic si pompita eu nu stiu...
Sanatate multa!A! eventual "batista bebelusului"...daca o gasesti...

Am pus si noi poze si nu ne-a vazut nimeni...
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762388696242

Pupam fetele...si baieteii...

Marilena si cel mai dulce bebe, Mihnea -Gabriel( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

buna
sunt noua, desi citesc ce scrieti de cateva luni bune
astept o fetita, termenul ar fi 19-20 februarie, dar cred ca s-ar putea intampla mai repede, mai ales ca nu e cuminte deloc
nu stiu cum de mai are spatiu acolo in burtica, dar da din picioruse cu o viteza de invidiat, dar mai ales din fundutza
uneori am impresi ca ar vrea sa-si puna funduletul in palma mea pt ca se impinge exact cand imi odihnesc mana pe burtica
am colul foarte scurt (doar 26 de cm) si a trebuit sa stau cat mai mult in pat ca sa evit orice pericol: sa nasc prematur, sa nu mai am sangerari
am uitat sa va spun ca la mijlocul lui decembrie cand am fost la un control de rutina, dr a descoperit ca bebica mea era deja pozitionata, adica avea inca de atunci caputul bagat in uter
am emotii mari pt momentul x, adica nasterea: m-au apucat emotiile acum pe ultima suta de metri
voi naste la municipal cu dr radoi, am incredere deplina in el, am vazut cum s-a comportat cu mine pana acum, am inca doua prietene care vor naste tot cu el (cristina in martie, iar ioana in aprilie) si am avut ocazia sa comparam experientele (fiecare cu propriile probleme), insa concluzia este ca se comporta frumos cu toate femeile gravide, nu mai zic cu sotii nostri
stiti cumva cam cre sunt preturile practicate la municipal, dar mai ales la radoi; eu am o idee deja formata, dar vreau sa ma asigur
cum decurge nasterea naturala? dar cezariana? s-ar putea sa fie a doua varianta aplicata in cazul meu pt ca bebica pare a fi maricica; plus ca mi-e frica de durere de nu am cuvinte
sunt inca in dubii!!!!

Mergi la inceput

maryela e superba bebelina ta. hahaha si eu ii mai pun ciorapei in manutze pt ca manuselele sunt mari si cad.

fetelor nu-mi vine sa cred, a inceput fi-mea sa lase singura sanul dupa 15 min. ptiu sa n-o deochi.da sper sa si doarma...

Mergi la inceput