Bucurii de sept-oct 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 6
Ignatica spune:
gabitzica, alipiticot, flavia bine ati revenit printre noi. Sunt bucuroasa ca ne scrieti.
vauva nu stiu nimic legat de microunde, eu ii incalzesc lapticul lui bebe intr-un incalzitor special de la Chicco. Iar cand ii prepar formula incalzesc apa pe aragaz.
Se pare ca pana acum sunt mai multe pareri contra modificarii listutzei, deci ne vom conforma. Oricum partae buna a acestei propuneri e ca au revenit mamici care nu ne-au mai scris de mult.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
flavia ramona spune:
Ignatica, multumim de reprimire. Sincer eu nu prea scriu pt ca, asa cum zicea si Gabi, de cele mai multe ori se raspunde deja la intrebari pe cand vreau sa scriu si eu si sa scriu doar ca asa fac si eu nu are rost. Si inca ceva, eu sunt la primul copil si pt mine majoritatea lucrurilor sunt noi, invat de la cele care au inca un copilas.
Noi la Mamici din Arad suntem 5 mamici cu copilasi apropiati ca varsta si am preferat sa intreb acolo, dar voi incerca sa fiu mai activa si aici.
MamiLili sau cine este din Iasi as dori pe PM daca se poate adresa unui magazin unde se vand bucurii ca poate am norocul si merge al meu sot la voi si vreau neaparat sa-mi cumpere. Am papat la Ioana (Pufymic) si mi-au ramas pitici pe creier .
Vauva si eu ma gandeam daca este bine de incalzit mancarea pt bebelusi la microunde da habar nu am.
Ma duc ca ma cearta Bogdi ca nu il bag in seama. Ne pregatim sa mergem la plimbare cu Gabitzica.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
eloise spune:
Eu sunt contra modificarii listutei. Din mai multe motive. 1. Exact, e lista copiilor nascuti in lunile sept-oct. 2. La urma urmei e o lista si atat, ce conteaza daca esti pe lista, sau nu esti, conteaza sa comunici si sa fii alaturi cu sufletul de alte mamici... 3. Pur si simplu mi s-a urat cu scandalurile si controversele.
Eu sunt cam necajita ... Bebe mananca atat de aiurea... Dimineata nu are deloc pofta...dimineata insemnand de la 6 pana la ora 14, 15. De exemplu pana acum n-a mancat aproape deloc. Si uite asa nu ia in greutate de saptamani in sir, eu tot scot lapte cu pompa, pe care il arunc aiurea la chiuveta (nu stiu in ce recipiente sa colectez pt congelator, si oricum nu papa din bibe) Tot astept sa treaca faza asta, dar dureaza de 2 saptamani si mai bine...
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
Ignatica spune:
eloise ai vorbit cu pediatrul? Poate e vreo " explicatie" logica. Stiu eu gen afte in guritza?
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
eleņia spune:
quote:
Originally posted by lakioana
Ia uitati ce ne-am mai gatit noi ieri!!! De AICI incolo...:)
_
Lakioana mami lui Riana Rebeca, o minune de fetitza (16.09.2006)
Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
pai daca are mama fata normal cum sa nu o gateasca
o so vada flacaii s tre s fie frumoasa
e o scumpi asa gatita cu palarie
s fara binenteles
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
sa fii mama este sublim,numai cine are copii poate sti
www.dropshots.com/darius_2006
lakioana spune:
quote:
Originally posted by eloise
Eu sunt cam necajita ... Bebe mananca atat de aiurea... Dimineata nu are deloc pofta...dimineata insemnand de la 6 pana la ora 14, 15. De exemplu pana acum n-a mancat aproape deloc. Si uite asa nu ia in greutate de saptamani in sir, eu tot scot lapte cu pompa, pe care il arunc aiurea la chiuveta (nu stiu in ce recipiente sa colectez pt congelator, si oricum nu papa din bibe) Tot astept sa treaca faza asta, dar dureaza de 2 saptamani si mai bine...
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre[/green]
Eloise...de ce spui ca nu are pofta de mancare? Cum se manifesta? Plange la san? Sau in alt mod?
Te intreb pentru ca si noi am trecut prin asta...dar din cate stii...copiii se comporta asa, fiecare dintr-un motiv: nu ii e foame, are vreo problema (afte in guritza...sau il doare stomacelul...etc), nu ii place gustul, nu se mai satura (si atunci el stie de la masa trecuta ca nu s-a saturat si nu mai vrea...asta a fost motivul la noi: laptic slabutz), a fost fortzat odata sa pape mai mult decat voia s.a.m.d.
Trebuie sa incerci sa descoperi cauza...pentru ca nimeni in afara de tine nu poate face asta (vazut pe propria piele...nici medicul nu a stiut sa ajute).
Pupici lui Vladutzel cel scump de la Reby :)
_
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic[/b]
lakioana spune:
quote:
pai daca are mama fata normal cum sa nu o gateasca
o so vada flacaii s tre s fie frumoasa
e o scumpi asa gatita cu palarie
s fara binenteles
_
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
eleņia spune:
in legatura cu lista eu sunt mai noua s eu zic sa o lasati asa cum e
unele dintre mamici sau suparat cam degeaba din ce am citi eu din urma s i desi sar putea sa se razgandeasca s sa posteze din nou,iar in momentul in care nu se vor regasi pe listutza chiar nu vor mai vrea sa vorbeasca cu noi
asta e parerea mea binenteles s voi o sa faceti cum vreti
doaaaamneeee fiumiu o sa ma duca la spitalul de nebuni are o ora de cand tipa isi pierde glasul ia o pauza de cateva secundes incepe iara
xandrutza_76 spune:
imi amintesc cand era mica raluca mea si nu papa, nici biberon macar, iar eu aveam lapte de dadeam la toti; era sa fac si mastita... am hranit-o mult timp cu pipeta, pana s-a inzdravenit si ii dadeam lapte muls in biberon; mi-am pastrat pompita, dar bebica narcisa mananca tare bine, inca nu-i ajunge sanul si ii dau completare (pompa nu o mai folosesc de mult)... eloise, cum au spus fetele, ia legatura cu pediatrul sa-ti dai seama ce il deranjeaza pe bebe... succes! eu dupa ce ii dau suc de mar cere imediat papa...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
alinamoro spune:
quote:
Dar Adelina...ce mai face...si...mai ales ...cum sta cu greutatea?
Lakioana, multumim, e bine Adelina, am inceput diversificarea si de cand papa cereale a pus mai bine in greutate, are 6650 g acum, sper sa o tinem tot asa.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2