Bucurii de sept-oct 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eloise si la mine papa putin apoi incep miscarile de trupe, o mut la alt san si isi ia si de acolo. Ma intreb daca am lapte destul, sau sa incep sa-i dau si altceva (cate un pranz pe zi, cum se zice). Al tau cat a luat in greutate de la nastere. A mea cred ca o sa ajunga la 5.800 gr., deci 2.600 gr. in 4 luni.
Nicole 2005 si Scumpik_lui, imprumutul il fac la Raiff... etc. pe 25 ani, ipotecar, in franci elvetieni. O sa iau cam 25000-27000 euro si rata o sa fie in jur de 5 mil. Dupa ce perfectez actele, va dau relatii mai detaliate. E greu intr-o camera. Eu am gasit 2 camere decomandate, dar la et. 4. Va tin pumnii sa va gasiti o locuinta pentru toti trei.
Floricel 79 eu ii dau gluconat de Ca si in afara ca nu-i place la gust, n-a fost nimic in neregula.
Lakioana si eu am deschis cont sa primesc banii. Eu de pe 20 dec. figurez la Primarie, dar n-am facut decat un dosar. Atat mi-au cerut Sper sa n-am surprize, dar bine ca m-ai pus in tema, trec si eu pe acolo si mai intreb inca o data.
Usorlili, Mariuta mea are lacrimi, dar din cauza canalului infundat nu se scurgeau unde trebuie. Noi mai avem un pic de lucrat la canalul de la ochiul drept.
Monique_new, mie imi vine sa-i pap ochii fetitei tale, asta a fost prima reactie cand am vazut-o, iar la cheliuta (pardon frizura) seaman cu Maria mea. Cred ca au fost la acelasi salon.
Mirabelac, grea alegere. La mine a si adus pe cineva in loc, dar cand ma intorc, locul imi este asigurat. Nu mi-l poate lua nimeni. Asa e legea. Nici daca se da afara, postul meu ramane acolo.
Xandrutza, bine ai venit la Bucurii
!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

scriu naspa ca am luat sa-mi alaptez printesa care ma trage de lantisor.
vauva, lakioana, frumoase printese aveti!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Buna dimineata si de la noi! Mai este si pentru mine???

quote:
Originally posted by GETY
Usorlili, Mariuta mea are lacrimi, dar din cauza canalului infundat nu se scurgeau unde trebuie. Noi mai avem un pic de lucrat la canalul de la ochiul drept.

Geti , da, da, asa cred ca a fost si la Tudor, pentru ca el avea lacrimi, dar in permanenta avea mizerie la ochisor. Oricum bine ca s-a rezolvat pentru ca deja ma stresa cand il vedeam asa...

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Mergi la inceput

CristinaGoji am citi aseara pe site. Multumim frumos. Promitem sa va facem chiar o vizita, cand picii vor fi mai mari.

PS: Edit ca am mancat un "i"

TUDOR (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Flavia Ramona, "bucuriile" se gasesc in Iulius Mall la etajul 2, fata-n fata cu O'Neill.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Fetelor, multumesc pentru grija voastra.

La pediatru abia am fost joia trecuta, cand a avut probleme cu scaunul. I-am zis si de lipsa poftei de mancare dimineata, dar a spus sa mai asteptam. Nu cred ca are afte in guritza, cel putin eu nu vad nimic si nu da semne de suferinta cand suge. Dupa ora 15 de obicei mananca bine, din 2 in 2h. Nu e deshidratat, e vioi, se joaca, rade... nu are nici un semn de suferinta. La san nu plange, pur si simplu intoarce capul cand nu are chef sa manance, se vede de la inceput ca nu vrea. Sau trage de 2 ori si abia apuca sa "coboare" laptele, si el a si terminat cu masa respectiva. Nu stiu de ce se comporta asa. Ramane sa vedem cat a luat in greutate la sfarsitul lunii, per total si atunci o sa vedem ce investigatii mai facem sau ce masuri luam. Pana acum, in 3 saptamani a luat doar 300gr. Ma infranez cu greu de la a-l cantari zilnic, stiu ca nu e relevant... totusi diseara la baizta o sa il pun din nou pe cantar.

Lakioana am uitat sa-ti spun ca am vazut-o pe Reby cea eleganta!

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

M-am interesat de ce mi-au intrat pe card doar 760 lei. Cica pentru primele 42 zile dupa nasterea copilului trebuie sa fac alt dosar si sa-l duc la Casa de Asigurari, iar de-acolo o sa-mi mai dea niste bani (probabil diferenta de 40 lei, n-am idee). Parca mai era cineva in situatia mea.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Iar am intrat si scriu in forta...cand voi deja sunteti satule de forum.

Asa...despre noi... Eu sunt tare bine dispusa. S-a trezit Tudor al meu si toata dimineata a dansat, parca facea parte din trupa "Lord(s) of the dance". Sta culcat pe spate, cu trunchiul drept, si da din picioruse, zici ca acum se frange: stanga, dreapta, sus , iar stanga...e super haios.

Eu trebui neaparat sa imi iau ceva de imbracat pentru botez, dar este un ger afara (minus muuuulte grade), ca mi-e mila sa scot copilul. Nu stiu daca mai tineti minte, dar noi avem una bucata dermatita atopica iar frigul pentru fatza lui este ca urzica... Asa ca probabil o sa fac cumparaturile din Ro.

Sunt super fericita la gandul ca acasa ne asteapta catelul nostru iubit. Este prea batran si nu am riscat sa-l aducem aici. O sa va pun si o poza cu el. Timuletz,. In dreapta sunt eu, cand aveam 15 kg mai putin si eram o missa

TUDOR (29.09.2006)

Mergi la inceput

Acum fug sa citesc din urma.

PS: mi-am schimbat si eu fonturile ca prea erau insipide, incolore, inodore postarile mele. Daca le-am "furat" cuiva, ma execut si le schimb.

TUDOR (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Fetelor ce mai stiti de Try,ca tot s-a pomenit?ce mai face baietelul ei?
mai vroiam eloise sa ti zic apropo de dormitul pe burta.Cosmin doarme numai pe burta de la 7 zile de cand i-a cazut buricul.Si pe raisa am culcat-o de la 3 saptamani.Stiu tot ce se spune si am citit cam tot ce am gasit despre moartea subita ,nu vreau aici sa tin polemici si sa explic care si cum si ce se intampla,dar nu cred ca asta e singura cauza dormitul pe burta.Si am intrebat si medicii.Acum tu faci cum vrei...si am vazut si eu bb-ul tau e tare frumusel cu freza sa.
Cosmin al meu suge degetul toata ziua si aseara s-a intors prima data de pe burta cu fata in sus.
a si am vazut ca discutati de canal lacrimar infundat,la fata am avut problema acesta,am operat-o (o mica interventie) la 4 luni si nu am mai avut probleme de atunci.Acum la frig curge putin ochiul si cand plange are mai multe lacrimi la cel cu problema.
daca i-mi mai amintesc cate ceva,revin.
nici eu nu faceam fata la cate un capitol pe zi sa citesc ...de raspuns nici nu mai zic.....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput