Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by RUXMAX

Propuneri de teme:
1. Cum va ajuta sotii?
2. Cum si cu ce taiati unghiutele?
3. Unde doarme cel/cea mica?
4. Lapte praf-de care?
5. In cada cu el/ea?- veti face cursuri de inot?
6. Pt cezariene:cum v-ati refacut?
7. Pt Toate: ati reinceput...stiti voi ce

www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06

1.Claudiu,ma ajuta ,atit cit poate ...,ziua doarme...,iar noaptea munceste...,deci,prea multe nu reuseste sa faca,dar eu sint foarte multumita...,pentru ca stiu ca orice ii cer,sau oricind...,m-ar ajuta,dar prefer sa-l las sa se odihneasca si le fac eu...
2.In somn i le tai ,cu forfecuta normala de unghiute...
3.Doarme la ea in patut,in scaunul de masina,in carut si uneori in patul nostru...
4.Titza...
5.Nu am incercat cada ,deocamdata,dar mi-ar place.Asa cum spunea si Chris...,trebuie spalata de fiecare data si mi-ar fi cam greu,sincer...,in fiecare seara...,poate sa o spal o data la citeva zile..si in restul zilelor in cadita ei micuta...
6.Am nascut normal
7.Da,am inceput ,dupa controlul de 6 saptamini...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari!
1. Cum va ajuta sotii? la baita (face tot in afara de baita propriu zisa si masaj), face curatenie, isi calca (tot timpul), ii calca lui bebe (din cand in cand), nu trebuie sa spal vasele dupa el, pune rufe la spalat si le intinde, sta cu bebita cand vine de la munca, vine in timpul zilei si ma ajuta cu carutl la plimbare, noaptea doarme ca valiza-n gara, dar se compenseaza
2. Cum si cu ce taiati unghiutele? cu forfecuta speciala, il las sa adoarma la san si ii dau drumul
3. Unde doarme cel/cea mica? cu noi in camera la el in patut. cand sunt franta cu noi in pat
4. Lapte praf-de care? nu folosim
5. In cada cu el/ea?- veti face cursuri de inot? n-am curaj
7. Pt Toate: ati reinceput...stiti voi ce nu si mai avem de asteptat cel putin vreo 3 sapt
bebe a adormit in leagan pt prima data!! l-am lasat acolo ca mi-e frica ca se trezeste. oare are ceva???
pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by desiree

hmmm, s-ar zice ca am si eu baiat mare de acuma..si inca neinsurat !!!
ce zici danduso....gasim o mireasa faina pentru uriasul meu?

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu

varsta Octavian

Soacra mare...,ce-ai zice de o nora mai mare cu o luna decit Octavian?Crinutza mi-a zis ca-i place de el cum arata in poza asta,chiar ca este urias...

Mergi la inceput

DIANOCICA,
maseaza-i locul cu comprese cu apa rece,dar nu gheata...Eu am stat cu masaj si comprese ,cam o jumatate de ora dupa vaccin si nu a dat semne ca o doare locul...I-a facut o injectie,nu?Offf,sper sa nu-l mai doara si sa nu mai plinga...,sa manince si el mai bine,mititelul...Distrage-i atentia cu zornaitori si joaca-te mai mult cu el...Noua ne-a zis ca nu are voie baita in ziua respectiva...si voua la fel?Felicitari pentru bufla...,cred ca este cel mai "greu" ,la categoria lui...Fimea are 6 kg,imbracata ,acum a cintarit-o Claudiu...
O noapte usoara, va dorim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

danduso stiam eu ..cu poza aia va da iama la papusici !

adevarul e si mie mi-a zis Octavian ca ii cam place..limbutza ei din poza aia stii tu care!

deci i-am casatorit sau mai astepti si alte oferte? oricum al meu are zestrea..."maricica" asa cum bine a remarcat Crinutza, mancao-ar mama de ochioasa !

multi pupici pentru voi doua !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu

varsta Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

tema zilei: toti au o pelicula albastra-tulbure peste culoarea lor adevarata.la ochii negri nu prea se vede albastru,dar la ceilalti,da.dureaza chiar si cateva luni.se clarifica mai repede daca nu sunt alaptati la san.
a mea ii are albastri acum,dar sunt prea inchisi ca sa cred ca raman asa.cred ca sub albastrul asta e maron.ziua par albastri,dar seara sunt caprui.

chris,la tine antibioticele fac lapte
auzi,12 ore fara sa pape nimic Alexandra , nu e multicel pt burtica ei ??
la tine toti au ochii verzi albastri,asa ca pe aici va iesi si bebe.

off,yagmur,dupa ce ca te chinui singura,acum sa te mai lupti si pt dreptul tau si al copilului.tu du-te acolo si informeaza-te si spune-le situatia clara,cum ca el nu are acte si nici gand sa le faca si atunci ce ramane de facut??
pensie iti da?? ca daca nu,cu un denunt pt treaba asta poate dovedesti si dincolo ca se poate si fara el.
ruxmax vazut poze cu frumosii ! mai,in poza in care stai jos langa carut ai avut impresia initial ca e vreo surioara de-a lui Tudor. apoi am vazut ca totusi esti tu..dar pari o fetitza acolo.
dia hahaha cica ai robinetul stricat
mama cica ea doar apasa pe sani,lateral,pe amandoi odata doar ii lipea unul de altul,si laptele tzrrrrrrr si bunica-mea statea cu doua biberoane odata la jeturi !
asiza cand face un i se taie motul,cica.si se pastreaza ,si atunci alege el de pe o tava diferite obiecte .
la fete cica se rupe turta-n cap nu da cu ea in cap ! i se rupe deasupra .si tot asa alege din tava,dar nu i se taie par.
se mai taie par la botez.
eeei,mie imi place doar partea cu tava,ca distractie,nu de alta!
dar daca as avea baiat si ar fi nevoie sa il tund,bineinteles ca i-as taia parul inainte de mot,ca nu cred in ideea ca nu trebuie atins.
haha pe vremuri se lega motul ala ,se impletea cu o funda si se tinea asa mereu.
a deju "eu am pus mana pe pahar, pe bani si pe un stilou, in exact aceasta ordine... nimicuta nu se potriveste :)" jura-te ca nu iti place tzuica !
lauraaaaa ce-oi fi avut eu de am scris raluca ??????
deh,batranetile!
si tocmai tu care ai nume normal,nu ca noi,te miri ce..

felciitari celor care azi implines ani si luni !!!!

fii-mea se screme aci in brate..cred ca e kkta toata .ma duc s-o rezolv .

saftoiu gina "Despre SOACRE....STAU CU EA IN CASA .Si nu ne potrivim deloc .Am o vechime de 13 ani cu ea si m-am saturat .Nu vrea nimeni o soacra ? O fac cadou" s-o portivi cineva ??
hahaa tine-ti-o in continuare,ca te-ai obisnuit cu ea de atat timp
nu o cumpar ,ca-i dau vitriol.

de ce nu scoti lapte cu pompa? ca nu doare.sunt buni si aia,pt imunitate.nu se ingrasa din asta,de aceea ii dai in rest formula,iar astia 50 sa aiba acolo la imunitate pt mai tarziu.
daca mai poti,daca nu,nu-.i bai,traiesc si altii fara lapte matern.

yagmur"aelita, esti super comica... si eu ma gandeam sa-l dau pe luca la taraful din clejani cand era in plina criza de colici" i-auuuzi !!haaaaaa
bebinuta ia uite ce mancaruri face ea!! cum se face pui cu mere??
Am vazut pozele : ce tanara si slaba si frumoasa esti !! si Ada frumoasa si grasunica!!
de ce nu poate sa ii ramana ochii asa? poate e cu surprize!
parintii mei au ochii caprui,iar noi trei avem ochii albastri.
ingerasa bine ca a mea inca nu vede,ca eu cred ca s-ar pune pe ras numai cand ne-ar vedea cum ne fraiereste.

acum numim "gascan" pe cel pe care il face cu zmiorcaiala.ea se uita sa vada ce gascan fraiereste,se zmiorcaie un pic si gata gascanul cu ea in brate!

temele lui ruxmax:
1.sotul ii face baie zilnic,crema,masajul,o schimba si sta cu ea seara sa-mi fac treaba.in weekend sta cu ea in alta camera sau pe-afara ca sa dorm eu ,o schimba,ii da sa manance,tot ce ii zic ,sta si in cap pt ea.imi mai face mancare seara...incerc sa nu abuzez de el ca pleaca la 6 dimineata,vine la 7 seara..si conduce destul de mult.
2.unghiutele-cu forfecuta speciala pt bebei,cu varfurile rotunjite
3.ea doarme in coshuet,langa patul nostru.tot in camera am si schimbatorul- caditza debaie.
4.lapte matern
5.o spal in cadita ei ,mica.cursuri de inot,cand va fi mai mare.
6.nastere naturala-destul de lenta mi s-a parut recuperarea
7.nu am reinceput ...treaba ...si a trecut o luna si-o sapt..

dormit: adoarme cand suge.

desiree,Sofia l-a vazut pe Octavian si cica ii place!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Tot pe fuga sunt de dimineata! Alapteaza, fugi sa mai faci una-alta, fugi sa vezi si de Roxana, cand sa stau si eu jos... a venit iar ora mesei! Azi parca am fost furnicuta din poezie: "Si-s grabita, si-s grabita, ca mi-e casa neingrijita". Exact asa si eu, tot pe fuga si casa tot neingrijita. Of!

Multumesc mult pentru raspunsuri, din ce ati scris voi trag nadejde ca o sa ii ramana si lui Cristi ochii albastri. Roxana ii avea si ea albastri-cenusii la nastere, iar acum sunt un verde-caprui, apar mai verzi in lumina puternica, caprui in restul timpului. Sotul are ochi caprui, eu albastri, asa ca ar face bine Cristi sa ramana cu ochi albastri. Am zis!

Cristi adoarme seara in patutul lui, niciodata in brate. Il pun in patut, ii bag suzeta in gura si sting lumina. Raman langa el pentru ca mai scapa suzeta si trebuie sa i-o dau, dar in general adoarme bustean cam in 5 minute, uneori chiar mai repede. Daca dureaza mai mult si e putin mai agitat si imi pierd rabadarea sa stau pe intuneric si sa ii bag suzeta in gura o data pe minut, il iau jos in sufragerie si il culc fie in cosulet, fie in bouncer, dar nu in brate.
La inceput, cand nu avea chef de somn in patut, stateam langa pat si il mangaiam, ii tineam manutele in mainile mele, ii vorbeam. Uneori era cazul sa il iau in brate si ii vorbeam incetisor, apoi il puneam iar in pat. Incetisor s-a obisnuit cu rutina de seara si acum adoarme in general usor. Sting lumina si se linisteste brusc. Daca n-ar fi suzeta as putea sa plec din camera si sa-l las singur, asa faceam cu Roxana, singeam lumina si inchideam usa dupa mine.
Incercati sa faceti tot posibilul sa va obisnuiti copiii sa adoarma in patutul lor, altfel o sa urmeze ani in care o sa va chinuiti seara de seara sa adoarma. Mai bine sa aveti acum cateva seri grele, pana ii obisnuiti, decat sa urmeze ani de chin.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

parca s amai linistit dupa ce l am alaptat in niste poziti...ca nu poate deloc sa stea pe o parte saracutzu'...mi e o mila de el...am tras si eu un ropot de . in bucatarie...sa nu ma vada...

dar:maine, vineri, intalnire in herastrau hai mamici, la aer, in grup!ruxandra, ralumat, raluca_u, ruxmax si cine mai doreste...

pe scurt o povestioara ca e bb cuminte: mereu am avut o problema cu niste nume:nu reuseam sa deosebesc livia, lidia, olivia si ramona, raluca, roxana. si uitati cu cine ma intalnesc in parc...o sa fie o varza in capul meu...noroc ca nu m am intalnit cu toate odata din prima ...ca ma faceam de rusine...

donia mi a placut la nebunie aia cu si s grabita si a grabita ca mi i casa ne ngrijita...

diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Iar e chef mare la fulguleti! A mai ramas ceva tort sau m-am trezit prea tarziu?

pentru Eva de FATIMA
pentru Grigore de RUXANDRA
pentru Rares de RAMSAN
pentru Celeste de AVDANAARHIRE
pentru Ana de MARCELA
pentru Mihnea de DESIREE
pentru Tudor de RUXMAX

Sa va creasca mari mandrele si feciorii si sa va bucurati de ghidusiile lor!

1. Cum va ajuta sotii?
Cu de toate, absolut de toate. Le face baie copiilor, gateste, la curatenie, cumparaturi, pune masa/strange masa, spala vase, schimba scutece, spala rufe, calca... Daca ar putea ar si alapta in locul meu, dragul de el . Si noaptea e la datorie, imi da copilul la alaptat si il schimba.
2. Cum si cu ce taiati unghiutele?
Cu forfecuta, cand doarme.
3. Unde doarme cel/cea mica?
In patul lui, in dormitorul nostru. Asta noaptea, ca ziua pe unde apuca, e nomad bietul copil.
4. Lapte praf-de care?
Negativ . San.
5. In cada cu el/ea?- veti face cursuri de inot?
In cada probabil cu tata mai tarziu. La inot vreau sa-l duc cat mai repede, pe aici merg parintii cu bebelusii la bazin.
Inca mai simt operatia, daca merg prea repede simt ca ma tine ceva pe loc. Cand am cate o zi mai plina simt o presiune, nu tocmai durere, dar simt ca am cam exagerat. Inca incerc sa nu ridic nimic mai greu decat bebelusul.
7. Pt Toate: ati reinceput...stiti voi ce
Mintenas... mai asteptam un telefon de la nenea doctoru'.

quote:
Sa va zic o chestie misto. Cand am avut-o pe Daria si sotu a plecat 2 saptamani, toata lumea ma compatimea si ma intreba cum o sa ma descurc. Acu ca am ramas cu Matia toti imi zic " lasa, macar te mai odihnesti si tu"

Somleac, rad singura!!!
Asta parca e din seria aia de bancuri pe care le puneam eu, cu ce faci la primul copil, la al doilea, la al treilea...

Yagmur... parca de cate ori te citesc tu te pregatesti de curatentie Cine face domnule atat mizerie? Obosesc eu doar citindu-te. Tu mai poti?

dianocica, sper sa aveti o noapte buna. I-ai dat vreun siropel, supozitor analgezic?
Of, si la noi urmeaza vaccinul saptamana viitoare.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

aelita e f mare intervalul asta pt ea, dar de fiecare data cand o trezesc eu sa manance, inghite cu scarba 3 guri si dupa aia nu mai vrea.asa ca am renuntat, oricum e dat peste cap programul, fie ca o trezesc eu, fie ca doarme cat vrea ea.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput