Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 7
dianocica spune:
d abia a mancat, oricum ff putin si cu intreruperi. nu poate sa stea pe o parte ca il doare...deci grau cu alaptatul...si a tot marait/plans...mi se rupe sufletul...sa vad ce facem la noapte...nici scutecul nu pot sa l pun ca lumea ca il deranjeaza. acum e doar cu pantaloni...sa vad ce facem cand o face pipi...
diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire
bamboletta spune:
Salutare
Slaba miscare pe aici azi a fost frumos afara 12 grade si soare asa ca am iesit cu tati la plimbare vreo 3 ore
GRIGORE de RUXANDRA
RARES de RAMSAN
CELESTE de AVDANAARHIRE
ANA de MARCELA
MIHNEA de DESIREE
TUDOR de RUXMAX
Propuneri de teme:
1. Cum va ajuta sotii?
2. Cum si cu ce taiati unghiutele?
3. Unde doarme cel/cea mica?
4. Lapte praf-de care?
5. In cada cu el/ea?- veti face cursuri de inot?
6. Pt cezariene:cum v-ati refacut?
7. Pt Toate: ati reinceput...stiti voi ce
1.Da cu aspitatorul,cumparaturi,sta cu Antonia,ii da sa pape,o schimba,ma ajuta la baie,stie sa calce dar numai cand vrea el nu stie sa gateasca
2.Cand mananca tati tine biberonul si eu ii tai unghiile cu unghiera pt copii
3.In patut,balansoar,masa de infasat si rar in patul nostru
4.Humana 1
5.Nu avem cada doar dus,cursuri de inot nu stiu daca vom face poate cand o sa mai creasca acum avem probleme cu pielea
6.am nascut natural
7.Da am reinceput ma asteptam sa fie rau dar e destul de bine
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
bebinuta spune:
YAGMUR cel cu parul lung nu e tatal, tatal este aici si eu sunt aici
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
bamboletta spune:
Dianocica-multi multi pt Dmic,saracutul pune-i comprese cu apa rece o sa-i mai treaca
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Somleac spune:
Buna fetelor, n-am mai intrat de mult ca desteptu de barbat mi-a facut calculatoru bucati si nu l-a mai montat pana nu .
De luni sotu si copii mari au plecat la munte asa ca eu singura fiind cu Matia am decis sa intorc casa pe dos si am facut o curatenie ca la carte, cu spalat peretii, tras mobila de la loc, spalat toti monstrofontii copiilor ( aia nici acu nu i-am terminat)....
Sa va zic o chestie misto. Cand am avut-o pe Daria si sotu a plecat 2 saptamani, toata lumea ma compatimea si ma intreba cum o sa ma descurc. Acu ca am ramas cu Matia toti imi zic " lasa, macar te mai odihnesti si tu"
Tema zilei- ochisorii au fost gri albastrui si acum se indreapta vertiginos catre caprui.
1. Cum va ajuta sotii? duce pe Daria la scoala si Alex la gradi. Din cand in cand mai ia Daria de la scoala. Duce pe Daria la balet cand isi aminteste sa vina la timp acasa ( foooarte rar). Spala vasele sambata si duminica. Sta cu Matia seara mai ales daca ii carait si trebe tinut in brate. Oricum seara cand vine de la servici nu scapa sa nu faca ceva ca daca nu-i dau eu de lucru au grija piticii.Dezinfecteaza vana pentru Matia si duce rufele murdare la baie, face paturile copiilor mai mari - na asta lista de aratat la soti ca nu va mai lasa pe net.
2. Cum si cu ce taiati unghiutele?cu forfecuta cu varf rotunjit si neaparat sa fie treaz, de regula dupa baie cat inca e in pielea goala.
3. Unde doarme cel/cea mica? noaptea in patut cu noi in camera. De regula adoarme singur uitandu-se la playmobil. Ziua pe unde apuca pe centru de joaca , in scaunel, in patut, brate depinde de dispozitia lui.
4. Lapte praf-de care?noi suntem cu tzatza
5. In cada cu el/ea?- veti face cursuri de inot?- face baie in cada de la 6 saptamani si ii place la nebunie. A facut si cu mine de cateva ori. E minunat de relaxant si pentru mamica si pentru bebic. Vreau sa-l duc la inot chiar de saptamana viitoare.Sper sa si reusesc.
6. Pt cezariene:cum v-ati refacut? nu e cazul am nascut natural
7. Pt Toate: ati reinceput...stiti voi ce
da, mai greu la inceput, dar acum e ok. Nu chiar ca inainte, dar e bine, daca n-ar fi oboseala.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
carla2005 spune:
Tema zilei Alex are okii albastri claaar, de la nastere s-au mai deschis un pic sper sa ii ramana asa ( ar putea sa semene cu socrul meu ca el avea okii albastri)!
1.Tati face mancare uneori, merge cu noi la plimbare cand poate, aduce tot ce trebuie pentru baie si tine fetita la baita, o adoarme seara, vorbeste cu fetita si-i citeste Iliada si Odiseea ca e singura carte ce o avem in casa, baga aspiratorul, face cumparaturi, si ce-l mai pune mami sa faca!
2.Cu forfecuta de unghii normala dar numai cand doarme
3. Doarme unde apuca in carut in pat pe canapea in barte, doar noaptea doarme in patutul ei
4.Milumil1
5.Sambata o botezam si o mutam sin cada
6.Nascut normal
7.Da, si e OK!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
poze bb
"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
Yagmur spune:
Bebinuta, esti tare slabutza.. ce bafta pe tine... sper ca nu te-ai suparat pe confuzie... dar pletosu' cine este?
Dianocica, sper sa aveti o noapte linistita.... pupam dmic
Temele propuse:
1. Cum va ajuta sotii? Prin absenta
2. Cum si cu ce taiati unghiutele? Le pilesc... am 2 maini stangi si nu ma incumet sa le tai inca; mai vin prietenele in vizita si se ocupa ele de bebe luca
3. Unde doarme cel/cea mica? In patutz dar cu mine in camera
4. Lapte praf-de care? NAN1
5. In cada cu el/ea?- veti face cursuri de inot? Avem doar dus, si sper sa-l duc la inot cat de curand
6. Pt cezariene:cum v-ati refacut? Destul de bine, dar inca ma doare operatia.. mai ales cand urc cu bagaje cele 5 etaje
7. Pt Toate: ati reinceput...stiti voi ce - Daca are succes Dandusa la petit.. poate, poate...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
dianocica spune:
carla cum s a linistit bb dupa vaccin? ca tu ziceai ca plangea non stop
diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Yagmur
7. Pt Toate: ati reinceput...stiti voi ce - Daca are succes Dandusa la petit.. poate, poate...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
Ma cam pricep la petit...,sper sa-mi iasa pasenta si cu tine...Nu se poate ca o fata asa frumoasa si de treaba ca tine...,sa stea singura..
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa Mamici din C-ta
desiree spune:
hmmm, s-ar zice ca am si eu baiat mare de acuma..si inca neinsurat !!!
ce zici danduso....gasim o mireasa faina pentru uriasul meu?
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu
varsta Octavian