Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 6
angi_m spune:
Uitasem - Tema zilei: Iulia a avut la inceput ochii gri-albastrui, apoi s-au facut mai albastri
Eu si sotul meu avem ochii caprui, cate un parinte de-al nostru - albastri, respectiv verzi.
Noi asteptam cu interes urmatoarele schimbari.
Iar s-a trezit. Exact 10 minute.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3
desiree spune:
YUPIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!
AVEM DOUA LUNI !!!fetelor dragelor, multumim de urari ! sanatate si iubire si bebeilor vostri !
miercuri mergem si la vaaccin !!!
eu il adorm pe asta mic si in brate dar il mai adorm ( cand e foarte obosit) si pe pat - il pun langa mine si ii dau suzeta dupa care o pazesc sa nu ii cada! Vocifereaza el la inceput dar mai apoi oboseste si adoarme !
ochisorii ii are deocamdata albastru inchis spre violet, eu ii am verzi si tati caprui ! INca nu ne dam seama daca vor fi verzi sau inchisi la culoare !
RUXMAX, colegutza mea de suferinta ( LA MULTI ANI PENTRU TUDOR !!!) iata raspunsurile mele:
Cum va ajuta sotii?-gateste, spala lucrurile la bb, il ia seara in brate si il adoarme si il schimba,putina curatenie !
2. Cum si cu ce taiati unghiutele?-deocamdata eu i le-am rupt intrucat erau foarte moi si se desprindeau imediat, dar acu s-au intarit si o sa i le tai odata prin somn !
3. Unde doarme cel/cea mica? -in patutz dar de cele mai multe ori in patul mare! Mai nou si in carutz dupa o plimbare pe cinste!
4. Lapte praf-de care?-lapte praf de TZITZI !!!
5. In cada cu el/ea?- veti face cursuri de inot?-da, sa mai creasca un pic!
6. Pt cezariene:cum v-ati refacut?-foarte bine cu toate ca mai am dureri la muschiul sectionat, cand obosesc sau dupa un efort prelungit
7. Pt Toate: ati reinceput...stiti voi ce-da, de curand, ca pensionarii, nu stiu de ce da parca as fi luat-o de la capat iar! m-am strans rau cu toate ca eu am nascut prin cezariana! Cred ca pauza prea lunga e de vina!
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu
varsta Octavian
saftoiu_gina spune:
Dandusa m-am spalat eu cu el pe fata sa vad daca ustura si asa m-a usturat pe mine dar pe ei ca sunt micuti !!!
GINA printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)
dianocica spune:
am venit de la vaccin. a stat cu dr, a vorbit cu ea, a ras, i injurat niste parturi, a tras vreo 4 serii...., a mai gangurit, a stat in fund!!!, ne a cantarit. hai sa v-aud, care da mai mult...ala eu, ala eu...7,670 sa mor cand am auzit. eu ma gandeam ca am trecut de 7...dar chiar asa... si avenit momentul...a plansssss,doamne cum a mai plans...ca un om mare....si era rosu tot...si plangea...s a linistit cam in 5min, l am bagat direct in carucior si la plimbare ca sa nu se gandeasca l amancare pana la 5...sa treaca 1,5h...uf, scaparam si de asta. sper sa nu faca vreo reactie...
ruxmax in herastrau pe la un 12, eu nu pot sa izc nimic pana dimineata, ca depinde de cum doarme mr...dar orice-ar fi venim...
1. sotul mai nou nu mai poate nici sa l adoarma seara...deci ajutor...ma mai gandesc daca imi aduc aminte ceva...dar mai greu...mi am adus aminte:pana sa vina mama facea o gramada...acum, ca a vazut ca totul e super si fara sa faca nimic...s-a cam obisnuit asa...si n-ar mai face ceva...nici sa l tai. tot el e cel mai obosit...las' ca pleaca ea mama....
2. cu forfecutza speciala, din aia rotunjita, numai cand doarme in brate la altcineva
3. la pranz in carucior-nu l scot pana nu se trezeste dupaplimbare, seara-in pat, adormit prima tura in brate, in restul timpului-in brate, eventual debarcat pe canapea...
4. tzitzi rules
5. tre sa trecem neaparat pt ca in caditza nu mai are loc daca isi ncordeaza picioare...inot neaparat, inot si bicla-singurele lucruri la care tin mult
6. nu e cazul
7. asa ma sacaie iubi...eu n-am nici un chef...mi egandul numai la dmic...si cand doarme...insist sa amanam pana fac controlul ala de 6sapt pe care crde ca il fac la 3luni...
la noi(oltenia) se taie motzul la baieti si numai la fete se face aia cu alesul obiectelor...oricum, mai vedem atunci...
diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire
saftoiu_gina spune:
Am fost afara unde a dormit 3 ORE .Acum am papat dar cam putin si am inceput cu ifosele ,plange sa o iau in brate si sa ma plimb nu sa stau pe loc.
Ingeras a mea in primele trei sapt a luat 380gr. si in urmatoarea sapt dupa a luat 300 g.Motivul:nu am avut san si in primele 5 zile o alaptam ore in sir si ea nu se satura pana mi-am dat seama ca ea plangea de foame si intr-o noapte la 2 s-a dus sotul la farmacie si a luat lapte praf si i-am dat copilei sa manance.
Mirona o spal in continuare cu acelasi sapun dar am grija sa nu ii intre in ochi si de la inceput am ocolit ochisorii fara sa stiu ca ustura.De doua zile l-am inceput pe al doilea am sa-l incerc si pe asta.
Fata mea plange in momentul in care o spal pe cap ,cred ca nu ii place.In rest la balaceala e bine.
Stam in brate acum ,eu scriu cu o mana si Ana se uita la 9595.Cred ca ii place ca nu mai plange.
GINA printesei ANA-BEATRICE ( 13 DEC 2006)
doradora spune:
1. in primul rand la baita. aduce suportul aduce cadita, aduce prosopul, aduce samponul, aduce apa in cadita, aduce apa de limpezit, goleste cadita, scurge cadita, pune la loc totul. uneori mai spala biberoanele, pune la sterilizat, face si formula, o data la 2 seri citeste el povestea, daca ii zic schimba scutecul si o spala la poponeata, schimba bateriile la patut si la leganus, mai aduna din rufele uscate, si daca ma miorlai frumos pe langa el incalzeste mancarea noastra sau spala vasele sau mai amesteca in mancare.si, f important, vorbeste cu soacra seara, cand nu mai sunt eu in stare.
2.forfecuta data cu spirt. eu stau in fund, bebe pe genunchii mei.
3.97% in patut,2%in leganus, 1% pe covorasul pt activitati, cel cu anumalute suspendate.
4.nan 1, ca asta i-au dat si la spital
5.noi nu avem cada, ci doar dus. poate, daca as fi avut, doar ocazional, pt ca trebuie dezinfectata bine cada, plus ca fiind f sensibila, ca orice bebe cat e mai micuta, poate lua diverse de la mine.
6.fara probleme dupa cezariana.
7.da, o data, sa nu ma acuze de rea-vointa...dar sincer nu prea am timp pt asa ceva. sunt rupta seara si zic merci ca doarme asta mica, sa ma odihnesc si eu
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
doradora spune:
vad ca discutati despre sapunul lui bebe. noi folosim sanosan lichid si suntem multumiti
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
Yagmur spune:
salutare
bebinuta, admirat pozele si pe frumoasa ada... e o scumpa.. (ce par frumos are tatal) si tare as veni la timisoara ca mi-ai facut pofta cu mancarurile tale...(vreau retete)
ruxmax, maine voi raspunde si la temele propuse.. sau mai tarziu; am inceput acest raspuns azi la 13.30 si abia il termin hehehehhe
intre timp am stat afara 4 ore.. ca doar e primavara
angi, nu il adorm pe luca in bratze... il pun in patutz chiar daca plange, ii cant si legan patutzul (e pliant) si intr-un sfarsit adoarme... in timpul zilei, mai doarme si cu mine in pat... sau dimineatza la 6 cand el are chef de vorba si eu mor de somn..
revin mai incolo cu temele zilei.... mi-am adus aminte ca trebuie sa si mananc
pupiciYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
bebinuta spune:
Propuneri de teme:
1. Cum va ajuta sotii?
2. Cum si cu ce taiati unghiutele?
3. Unde doarme cel/cea mica?
4. Lapte praf-de care?
5. In cada cu el/ea?- veti face cursuri de inot?
6. Pt cezariene:cum v-ati refacut?
7. Pt Toate: ati reinceput...stiti voi ce
1. cumparaturi de toate felurile,plimbare cu bebina cand e acasa, baita, sta cu bebina cand nu e suparata, imi suporta cu stoicism toanele
2.le tai cu forfecuta pt bebe in timpul zilei cand se joaca
3.doarme in patutul ei, dar deocamdata cu noi in camera de aceea punctul 7 este cam greusi mai ale ca acum mai stam cu parintii, inca putin sper.
4. san
5.inca nu, in cadita ei
6. operatia e super, am facut dus inca din a 6-a zi, in ziua cand mi-a scos firele. nici nu mai simt nimic, doar cand fac baie parca simt ceva
7. nu inca. vezi punctul 3
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
RUXMAX spune:
Chris80, la tema 1 propusa, esti "sora " mea: al meu le face pe toate, uneori il rog dar de cele mai multe ori din proprie initiativa, plus ca stie sa gateasca, face piata, rar curatenie, nu stie sa calce (are si el o" lipsa").
Am sieu o pb: de citeva zile, poate 1 sapt, bebe face kk 1 data pe zi sau chiar la 1 zi jumate , e drept f voluminos,cred ca 200 ml!!! dar moale- moale (ca intotdeauna, fiindca il si alaptez).
Pb e ca se screme 1 zi intreaga, ies gaze la greu -partzuri adica, kk zero si il doare rau ca tipa. Azi dimineata de ex a facut dupa 36 de ore si mari chinuri. O fi de la debridat / gripe wter etc?
Am pus poze noi in album, facute azi la 2 luni.
Multam celor care ne-au felicitat si le urez si eu aniversatilor LA MULTI ANI!!!
www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06