Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 5
dianocica spune:
bebinuta
ce de poze si ce slabutza esti....ada e o scumpica, falcoasa ca d al meu...si mie imi plac la nebunie numele, daca era fata planuisem ana natalia dar suna cam...prea multi na. asa e perfect...
edit ca tot uit: dandusa, vaccinul e la 3jumate. am niste emotiii...dar ma chinui sa nu ma gandesc...sa nu i le tyransmit..
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 intalnire
fatima spune:
Multumim pentru urari..ce trece timpul..avem deja 3 luni..
N-am mai scris, ca furnizorii nostri de net sunt mereu in revizie..off..
..ramasesem sa va spun cum a fost la D. Culcer..ne-a primit, avand in vedere ca era urgenta..asa ziceam noi, ca doctora ne-a asigurat ca scaunele cu mucus sunt ceva normal la bebeii alaptati la san, iar firisoarele de sange (ce-i drep, abia vizibile) se mai intampla, dar nu e ceva grav decat daca se intampla in mod repetat..ca probabil e o lipsa de vit K..deci ne-a recomandat fitomendion si sa uitam de ceaiul de menta sau de orice alt ceai..ne-a felicitat pentru alaptatul natural, ne-a facut toate analizele pe loc..ecografie la cap, sold, organe interne, analiza sangelui, urina..e sanatoasa tun bebelusa mea, nici la sold n-are nimica, are doar o usoara anemie, si i-a prescris siropel cu fier..cam atat..
..a, o cauza a scaunelor f. dese si apoase, cat si a gazelor f. multe poate fi si faptul ca eu faceam o greseala, prin faptul ca incepusem sa ii dau ambii sani la o masa, ceea ce nu era bine, pt. ca manca numai laptic din ala mai subtire de la inceput..acum ii dau doar unul si si-a revenit..face doar de 2-3 ori pe zi..si nu o mai doare nici burtica..
..a fost asa vesela eva la consultatie, a ras si gangurit la toata lumea..erau toti topiti..d-apai noi..i se umfla pieptul lui tati de mandrie ca fetita lui e asa prietenoasa si frumusica..
fatima
de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
slideshow eva
bebinuta spune:
Multumim DONIA pentru listuta 
DIANOCICA eram mai slaba cu 5 kg cand am ramas gravida. Si Ada te
pe tine si pe david care e un dulce.
Referitor la TEMA DE AZI si Ada are ochisorii gri-albastru si trebuie sa i se inchida, ca nu are cum, genetic vorbind, sa ramana cu ei asa
.
Referitor la DORMITUL IN BRATE si la noi e valabil ziua. Adormim n brate si apoi in patut: 10,15, 20 min sau mai mult 1-1/2 h dar mai rar.
Seara si noaptea adoarme dupa ce mananca, la san, nu neaparat cu sanul in gura si apoi o pun in patut. Nu reusim altfel: adica sa o pun in patut treaza si sa adoarma, exclus.
Plec, se pare ca s-a trezit
dupa 10 min.
Afara dormim si 2,3 ore.
Ne pregatim de plecare.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
ingeras26a spune:
Aelita, esti dementiala:))) am lesinat de ras cand am citit!! A mea rade ca un carcotas cand vede tzatza:)) si ma face si pe mine sa rad, va imaginati.
Pupicei, Ingeras
de
Maya Maria (16.12.2006)
ingeras26a spune:
Referitor la dormit si la noi e la fel...ziua adoarme in brate, iar daca o pun in patutz are senori pitica, se trezeste instantaneu...de cele mai multe ori.
Noaptea papa mai mult adormita si cand adoarme mai profund o pun in patutz si doarme mai multe ore. Eu ii dau sa pape can la 3.5-4 ore, noaptea la 5-6, depinde cum se trezeste, deci avem 5-6 mese pe zi.
Pupicei, Ingeras
de
Maya Maria (16.12.2006)
RUXMAX spune:
Miine in Herastrau? Cum , cind, unde?
Propuneri de teme:
1. Cum va ajuta sotii?
2. Cum si cu ce taiati unghiutele?
3. Unde doarme cel/cea mica?
4. Lapte praf-de care?
5. In cada cu el/ea?- veti face cursuri de inot?
6. Pt cezariene:cum v-ati refacut?
7. Pt Toate: ati reinceput...stiti voi ce
Recunosc ca-s subiecte de actualitate pt mine...
www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06
angi_m spune:
In sfarsit, mai ajung si eu la calculator.
Fie-mea daca doarme in parculetz cand suntem la plimbare, se pare ca dupa aceea nu mai vrea.
Si trebuie sa ne jucam impreuna pana i se face ei de nani. Adica acum.
Azi cand ne plimbaram, o fetitza de 6 ani nu mai vroia sa se joace cu prietena ei si vroia sa se plimbe cu noi. Ii spusei ca nu e frumos sa o lase pe prietena ei singurica, ca ea nu are cu cine sa se mai joace, ca o sa se plictiseasca cu noi. Cu chiu cu vai o convinsei sa ramana sa se joace si ii promisei ca mai trecem pe-acolo.
Mai tarziu ma trezi cu o alta fetita care venea fuga-fuga la noi si incepu sa strige de departe: "Ma vede?". Si ii spusei: "Nu, nu te vede ca doarme, ca e si ea mica."
Sunt fenomenali copiii astia.
Ralumat, baietzeii de aici au noroc ca Iulia este o fetitza mica si serioasa si nu vrea sa suceasca mintea baietilor, ca daca si-ar pune ea mintea
... am vedea numai
.
Uuufff, se trezi maimutzica.
Revin.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3
Mirona spune:
quote:
Originally posted by a_deju
eu am pus mana pe pahar, pe bani si pe un stilou, in exact aceasta ordine... nimicuta nu se potriveste :)
asta asa ca sa vezi cat de MESERIASA e aza asta cu motul.
Si la noi se obisnuieste - dar pe mine ma calca pe nervi
- cand aud cate o chestie dintr-asta ... zic sus si tare si raspicat ca eu is catolica si ca la noi nu se obisnuieste.quote:
Originally posted by saftoiu_gina
Imi spune-ti si mie de la care sapun pentru bebelusi nu ustura ochii? Eu folosesc Babylove si nu e bun .Vreau sa-l schimb.Stie cineva daca Sanosan e bun?
Si noi folosim Babylove - si vreau sa spun ca i-am bagat in ochi de la prima baita si nu a dat semne ca o deranjeaza - esti sigura ca sapunu o deranja? Mai verifica ... poate e apa prea calda/rece, e speriata ... incearca sa o acoperi cu un scutec in timpul baitei si descoperi pe rand partile pe care le speli - sigur nu e de la sapun - e special pt bebei conceput si nu ustura.
Tema zilei: a mea s-a nascut cu ochii de un albastru cenusiu - acum sunt un albastru mai deschis - cu tente de verde - seamana cu mami
pentru EVA
de FATIMA
pentru GRIGORE
de RUXANDRA
pentru RARES
de RAMSAN
pentru CELESTE
de AVDANAARHIRE
pentru ANA
de MARCELA
pentru MIHNEA
de DESIREE
pentru TUDOR
de RUXMAX
-ici si sa cresteti mariMiro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
angi_m spune:
Gata, o adormi la loc. Pai se poate sa doarma doar 10 minute?
Se discuta despre somn? A mea doarme in patutul ei, dar numai dupa ce a adormit bine de tot in bratele lui mami. Seara, de obicei o adoarme tati, tot in brate, si de cele mai multe ori adoarme si tati cu ea in brate (vezi_exemplu)
Chiar asa, este vreo mamica pe-aici care isi adoarme puiul altfel decat in brate? Si cam cat o sa dureze chestia asta?
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3
Mirona spune:
quote:
Originally posted by RUXMAX
Propuneri de teme:
1. Cum va ajuta sotii?
2. Cum si cu ce taiati unghiutele?
3. Unde doarme cel/cea mica?
4. Lapte praf-de care?
5. In cada cu el/ea?- veti face cursuri de inot?
6. Pt cezariene:cum v-ati refacut?
7. Pt Toate: ati reinceput...stiti voi ce
Recunosc ca-s subiecte de actualitate pt mine...
1. cu sandwichuri pt dimineata, apa la termos, curatenie din cand in cand, papa - tot timpul si mai sta si cu copila seara cand vine home. Noaptea il deranjez doar in w/e - in rest ... se odihneste pt servici.
2. le taiem cu unghiera de bebe - cand apucam - ii da tati biberon si eu ii tai unghile - sau noaptea in somn
3. in patutz - singura in camera
4. noi ii dam acum bebelac - dar asta doar pentru ca nu accepta milupa si nan - pe care le-as prefera altora
5. am facut o data baie in cada - la vara cum va face in bazin??? O voi duce si la bazin - nu stiu daca sunt si cursuri ... dar sunt eu cu ea - am nevoie doar de PAMPERS DE APA - ceea ce nu se prea gaseste pe la noi.
6. nu ma incadrez
7. daaaaaa - la inceput ca mosnegii - incetutz ... ca poi sa ne revenim complet. Ptiii si ce bine e .... (fara burtoi).
-ici la toateMiro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita