Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 9
luly spune:
Salutare fetelor!
Hop si eu sa-mi fac temele ca am cam ramas in urma - sa vad ce-mi mai amintesc.
Perisorul ne cade (ramane pe caciulita) cu toate ca nu avem prea mult. Il are tocit la spate si dr cica n-o tin suficient in brate auzi dupa ce ca stau aproape toata ziua cu ea in brate de ma cocoseaza si ma chinui sa fac tot felul de treburi doar cu o mana.
Produse pt bebei folosesc de la Nivea si crema de galbenele.
Nu prea ma impac cu sutienul, deci in casa nu port. Nu prea am probleme cu cursul sanilor ca are grija bursucul sa-i goleasca la timp, imi curg doar un pic in incepe ea concertul si se deschide automat robinetul. Si eu ii dau doar cate un san la o masa. Nu stiu dar parca la ea nu am asa mult lapte ca la Di(nu mi se umplu sani f mult) dar nu pot sa zic ca am avut vreodata vre-un san complet gol.
Cu soacra ma inteleg super. Ne vedem de cel mult 2 ori pe an (ea e in Buc) si n-avem pretentii una de la alta si asa totul e ok.
1. Cum va ajuta sotii?
2. Cum si cu ce taiati unghiutele?
3. Unde doarme cel/cea mica?
4. Lapte praf-de care?
5. In cada cu el/ea?- veti face cursuri de inot?
6. Pt cezariene:cum v-ati refacut?
7. Pt Toate: ati reinceput...stiti voi ce
1. Face piata, pune aspiratorul (impotriva vointei lui, dar l-am convins ), pregateste baia pt bb si Di, o hraneste pe Di cand nu pot eu si se ocupa de ea mai mult ca inainte.
2. Cu foarfecuta normala in somn, dar n-am fost nevoita sa fac de prea multe ori aceasta operatie ca i se rup f usor dupa baita.
3. In general in patutul ei, f. rar in carucior iar noaptea dc sunt f obosita cand se trezeste pe la 4-5 o iau langa mine in pat. Ea are camera ei iar eu dorm cu ea in camera.
4. nu e cazul, doar tzatzica si dc o-i avea lapte ca la Di(am alaptat-o pana la 1 an si 5 luni) probabil ca nici n-o sa folosesc.
5. Nu. Cursuri de inot poate dupa 5 ani, pana atunci vara la mare (oricum plaja se face dupa 1 an).
6. nastere normala
7. nu din pacate. Suntem amandoi cam lipsiti de vlaga (eu din cauza lui bb el de munca)plus ca eu n-am apucat sa-mi fac molifta si parca as vrea intai s-o fac si pe urma sa trec la treaba
Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)
poze
carla2005 spune:
DIANOCICA a mea a facut niste crize de plans urate rau insa nu fiindca o dureau piciorusele de la injectie cica a fost o reactie psihomotorie la unul din elementele vaccinului asa ca pediatra mi-a zis sa-i dau fenobarbital bineinteles ca nici nu am vreut sa aud ...varianta doi a fost ceai de tei...care a functionat perfect in 15 minute s-a linistit mai greu a fost pana am reusit sa i-l dau fiindca de atata urlat nu vroia sa manance nimic! Reactiile de la vaccin trec complet in 72 de ore, la mine dupa o zi de plans au urmat 2 zile in care statea parca era drogata era moale asa adormita si din cand in cand se mai trezea tipand dar pentru scurt timp!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
poze bb
"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
Dia1609 spune:
Propuneri de teme:
1. Cum va ajuta sotii? - spala vase, strange masa, pregateste baitza, ma ajuta la baitza, masaj, imbracat, schimba scutece, pregateste biberonul seara si dim. cand e acasa si in weekend, sterilizeaza, sta cu Oana de cand ajunge acasa (cam tarziu e drept, 9-10 seara) si o culca si in weekend la fel, plimba fata cu mine impreuna in weekend, face cumparaturi
2. Cum si cu ce taiati unghiutele? cu forfecuta cu varfurile rotunde
3. Unde doarme cel/cea mica? - in patutul ei, in camera ei ... in timpul zilei mai atipeste in balansoar in sufragerie
4. Lapte praf-de care? - tzitzi + Milumil
5. In cada cu el/ea?- veti face cursuri de inot? obligatoriu cursuri de inot
6. Pt cezariene:cum v-ati refacut? - neasteptat de bine si de repede ... dupa o saptamana nu mai aveam nici macar o jena ... operatia e ca si cum n-ar fi fost
7. Pt Toate: ati reinceput...stiti voi ce - da, si a fost f. bine
dianocica, baga-i un eferalgan in funduletz sa nu faca febra
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
desiree spune:
aaa,aelito, asa deci, si sofia il place?
hmmm, sunt in incurcatura cu aste 2 frumoase: Crinutza ochioasa si Sofia bengoasa !..baiatul e foarte foarte fericit ca place la fete !!!
mai e cineva? hai ca acu face anu si ramane neinsurat motanu !!!
pupici la toate si va urez o noapte linistita si lipsita de evenimente neplacute!!!
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu
varsta Octavian
aka spune:
Eva Ioana de Fatima
Grigore de Ruxandra
Rares Mihai de Ramsan
Celeste Maria de avdanaarhire
Ana de marcelac
Mihnea Octavian de Desiree
Tudor Alexandru de Ruxmax
sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor.
Noua ne-a trecut tusea, mai avem un pic de mucisori. As fi vrut sa vin si eu maine in herastrau, dar mai stam in casa deocamdata.
Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 1,2
varsta Maria Cristina
aka spune:
Am vrut sa trimit mesajul inainte de 12 noaptea. Noi ne spalam cu sampon si ulei de baie de la Sanosan,si sapun de la Penaten la fundulet dupa fiecare schimbat de pampers.
1. Cum va ajuta sotii? Ma ajuta la baita in fiecare seara, tine pe Cristina seara dupa servici, face mancare, cumparaturi, aduce cadita cu apa.
2. Cum si cu ce taiati unghiutele? Cu forfecuta cand mananca sau cand doarme.
3. Unde doarme cel/cea mica? Cu mine in pat, sau in zilele bune la ea in patut cu noi in camera.
4. Lapte praf-de care? Lapte matern.
5. In cada cu el/ea?- veti face cursuri de inot? Cursuri de inot dar cand se va face mai mare. Deocamdata in cadita la ea.
6. Pt cezariene:cum v-ati refacut? Am nascut natural.
7. Pt Toate: ati reinceput...stiti voi ce Inca nu, as vrea sa ajung sa fac controlul de 6 saptamani cu toate ca au trecut 7.
Noi avem pe 17 feb si am inteles ca se lasa post de carne sambata asta. Si m-au zapacit nasii ca e in post. Dar eu am vazut in calendar ca incepe postul de pe data de 19 feb. Fetele care mai faceti botez in post va urma si o petrecere dupa botezul propriu zis?
Va pup pe toate si o noapte fara colici .
Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 1,2
varsta Maria Cristina
luly spune:
Mai vroiam sa spun ceva. Am vazut multeee-multeeee poze care mai de care mai frumoase cu bebei superbi si mamici fericite. Scuze anticipate dar nu cred ca o sa pot nominaliza pe toata lumea.
Dandusa suberbaaaa poza cu codite. Ai o domnisoara adevarata, si ce rochita mini aveti(tu i-ai facut-o?)! Normal ca a sucit mintile baieteilor de pe forum.
Iesencelor frumoaselor
Dianocica frumos flacau, frumosi ochi.
Bebinuta slabuta mi-ai facut si mie pofta cu mancarurile tale. Asteptam retele .
Sa-ti traiasca mandretea ca e o scumpa. In unele poze seamana cu a mea.
Yagmur e gata ciorba te astept la masa ! Am vazut pozele cu Luca - superbeee. E un dulce.
Aaaaa si mai vroiam sa va spun ceva. Di a inceput deja cu intrebarile incuietoare. Azi asa deodata hodoronc-tronc cica sa-i arat gaura de la burta pe unde a iesit bb . Asa-mi trebuie dc nu i-am spus povestea cu barza . Am balmajit eu ceva si pe urma am schimbat subiectul.
Gata ca nu mai pot de somn. Va dulce si noapte buna!
Si sa nu uit: La multi ani! sarbatoritilor de azi.
Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)
poze
aelita spune:
donia " "Si-s grabita, si-s grabita, ca mi-e casa neingrijita". "
desiree "baiatul e foarte foarte fericit ca place la fete !!!
mai e cineva? hai ca acu face anu si ramane neinsurat motanu !!!
"
luly "Di a inceput deja cu intrebarile incuietoare. Azi asa deodata hodoronc-tronc cica sa-i arat gaura de la burta pe unde a iesit bb . Asa-mi trebuie dc nu i-am spus povestea cu barza . Am balmajit eu ceva si pe urma am schimbat subiectul.
"
fetelor,fii-mea sta aci atarnata pe burta mea,scriu chiar cu doua maini acum.o duc in cosh,doareme ce doarme,si maraie.o iau aici,se maifrichine de durere de burta,adoarme.
o duc iar,poate am suuces di dorm si eu.
S.
Donia spune:
Da' voi mai stiti poezia? Ca uneori tare bine se potriveste, iar strofa din mijloc a fost povestea zilei de azi pentru mine. Pun toata poezia, poate se mai regaseste careva in ea.
Gospodina, de Otilia Cazimir
O furnica duce-n spate
Un graunte jumatate.
-Incotro, fugi, surioara?
-Ia ma duc si eu la moara.
Si-s grabita, si-s grabita,
Ca mi-i casa ne-ngrijita,
Si mi-s rufele la soare
Si copiii-mi cer māncare.
Ca la noi īn musuroi,
Unul drege, zece strica
Si de n-as fi eu voinica,
Ar fi vai si-amar de noi.
Si la mine zece strica, dar nu e vorba de zece oameni, ci doar de Roxana care face cat zece uneori! Am jucarii si desene si carioci si agrafe si cordelute si fundite si carti si cescute si farfurioare si colectie de pietre si de frunze si... cine mai stie ce... peste tot, din holul de la intrare pana la etaj, in garaj si in masini, in bai, in noptiera de la patul meu...Si toate trebuie sa stea exact acolo unde se gasesc, pentru ca nu stau acolo fara motiv, dupa parerea Roxanei. Cateodata mai fac fata, mai stavilesc dezastrul, dar de cele mai multe ori nu. Ea sa fie fericita!
Si mai ziceti ca acum e greu, cand sunt bebelusi?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
doradora spune:
quote:
Originally posted by dianocica
parca s amai linistit dupa ce l am alaptat in niste poziti...ca nu poate deloc sa stea pe o parte saracutzu'...mi e o mila de el...am tras si eu un ropot de . in bucatarie...sa nu ma vada...
dar:maine, vineri, intalnire in herastrau hai mamici, la aer, in grup!ruxandra, ralumat, raluca_u, ruxmax si cine mai doreste...
pe scurt o povestioara ca e bb cuminte: mereu am avut o problema cu niste nume:nu reuseam sa deosebesc livia, lidia, olivia si ramona, raluca, roxana. si uitati cu cine ma intalnesc in parc...o sa fie o varza in capul meu...noroc ca nu m am intalnit cu toate odata din prima ...ca ma faceam de rusine...
donia mi a placut la nebunie aia cu si s grabita si a grabita ca mi i casa ne ngrijita...
diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire
of, ce am fi venit si noi!dar azi e la noi tanti cu curatenia, deci e bine sa fiu in zona, plus ca zicea si nasa ca i-ar placea sa vina la plimbare cu aia mica a ei, asa ca ramane pe alta data! cred ca ar trebui sunat totusi la administratia parcurilor, sa ii informam ca e miting de mamici si bebici!
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra