Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 18
aka spune:
Multumim pentru aprecieri
. Asiza si noi il pupam pe Denis
. Sa nu ne vada Crinuta ca la vara mergem la mare si daca ne intalnim sa nu fie suparata pe noi
.
Referitor la tema zilei eu ma gandeam sa le sterilizez la rece. Deocamdata nu prindem cu manutele.
Monique ce mai face Andrei? A dat ghetutele jos?
Cred ca fata mea s-a invatat sa doarma in brate, ca daca o asez in patut tipa ca din gura de sarpe. Si imi amortesc mainile pana adoarme. Va admir pe cele care ati reusit sa faceti bebelusii sa adoarma singuri in patut. Trebuie sa incep sa dau militaria jos din pod ca nu se mai poate. Ma duc sa o pun in patut, ca o tin in brate si a adormit. Poate mai doarme macar 2 ore.
Noapte buna fara colici
.
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1
varsta Maria Cristina
printesa noastra
luly spune:
Salutare fetelor!
Eu am de gand sa stau cei 2 ani acasa(si la Di am stat). Consider ca asa e cel mai bine pt bb chiar dc cei de la serv nu sunt f incantati mai ales ca de-abia ma mutasem la ei cand am ramas gravida cu Di.Chiar m-au intrebat dc e ultimul bb. Oricum financiar nu pierd f. mult asa ca e mai avantajos sa stau acasa.
Jucariile nu le-am sterilizat.Pe cele de plastic le-am spalat cu apa si sapun iar cele de plus le spal periodic, dar tot periodic Di le murdareste. Inel gingival nu cred ca o sa-i iau ca i-am luat lui Di si nu l-a folosit absolut deloc.
Dandusa draga dc ma crezi ca inca nu am iesit cu Isabela din cartier si sincer chiar mi-e un pic teama. Nu stiu ce are de plange in carut - in timpul plimbarilor aprox. 20% din timp plange, 40% doarme si restul sta cu ochii cascati. M-a disperat, Di nu dormea in casa in schimb cand ieseam cu ea afara dormea non-stop. Din cauza asta nu ne-am departat la mai mult de 15 min(in ritmul Dianei de mers) de casa. Oricum si tati a fost destul de ocupat si n-a prea avut timp de plimbarile noastre ca altadata, dar mi-a promis ca in we ne duce la plimbare. Mie mi-e dor de mare dar cred ca pana la urma la pitici o sa ajungem ca sa se joace si Di. Hai ca poate reusim si noi sa ne intalnim. Deci maine sau poimaine dc ajungem prin zona te sunam cu siguranta.
Pupam
fetele frumoase.
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
poze
adinazot spune:
Cine nu are chef de vaicareli sa treaca peste mesajul meu.Nu ma supar.Trebuie sa imi descarc energiile adunate astazi,si cui decat voua?SA o iau de la inceput,(sfarsitul este ca sunt terminata rau),ma vaicaream eu zilele trecute cum ca fetei mele i-au revenit colicile,ei bine,nu e chiar asa cum credeam eu,recunosc ca nu sunt o experta,doar imi dadeam cu presupusul,dar dupa multe plansete ca din guara de sarpe am decis azi sa o duc la urgenta,adica mai devreme,pe la 9,ca nu se mai putea asa,era clar ca ceva o doare,si o doare rau.Deci am figit la urgenta cu ea unde am dat de o doctorita tare draguta,si fata mea are o reactie otica,nu chiar otita,febra nu are,o rinofaringita usoara,SPERRR din tot sufletul sa fie usoara.Ea mi-a zis ca maine s-ar putea sa faca si febra,dar eu tot sper sa nu faca si sa trecem cu bine peste episodul asta taaaare urat.Ne-a dat nurofen si niste picaturi pt urechi.A linistit-o cu o injectie de algocalmin si fenobarbital si un supozitor de paracetamol si e ok acum,cand am ajuns acasa a papat vreo 120 ml lapte si acum doarme linistita.Sper din tot sufletul sa-i treaca viroza asta,ca si mor.Si colac peste pupaza,azi,cu micuta mea suferinda,imi miroase mie in baie tare a gaz si mi-am zis sa pun mana pe telefon si sa sun la gaz sa chem pe cineva sa verifice de ce miroase asa tare,si au venit,si ...dezastru,ce inspirata am fost ca i-am chemat ca eram intr-un mare pericol,puteam sa sarim in aer,....fereasca DD,si mai inainte mi-au plecat baietii din casa,ca au avut o gramada de lucru pt a rezolva problema.Doamne,ce rau e fara barbat acasa,cred ca pic intr+o buna zi....
NU mai potttt!!!!
Acum preocuparea mea nr 1 este sa vad de Alessia sa se faca bine,sa nu o mai doara urechiusa,ca ma doare si pe mine.
Na,ca m-am descarcat putin,ce bine...
pupicuri la gasca
Adina si Alessia Maria
poze
Alessia Mariahttp://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762333504226
http://new.photos.yahoo.com/adinazotinca/album/576460762386898595
Ralumat spune:
Hmmm, nu e nici 8 si eu am baut deja jumate de cafea....in noaptea asta episodul "colicii" a inceput de pe la 2....si s-a chinuit, si s-a vaicarit....am infundat in el Bonnisan si Baby Drink, pana am ajuns in extrema cealalta....la 6 chiuia si gangurea si se juca la carusel. Asa ca am pus somnul in cui si m-am apucat de forumit.
Doamne, Adina, ce zi ai avut! In primul rand mi-ai intarit convingerea ca de fiecare data noi mamicile avem un al 6-lea simt privind puiutii nostri....chiar daca suntem la prima incercare. Sper ca totul sa fie bine pana la urma si sa nu faceti febra azi. Iar in ce priveste gazele, ce noroc! Bravo ca ai simtit la timp!
Apropo de problema gazelor....cele care aveti centrale....ascultati la o biata explodata (ca de, tot patitu-i invatat
)....la Brico Store exista niste aparate mititele, detectoare de gaz metan, care oscileaza intre 150 si 300 RON. Poate cand aveti un cheag de bani, investiti in asa ceva.....se monteaza pe un perete si piuie cand sesizeaza emisii de gaze. Mergand pe teoria "e mai bine sa previi", eu cred ca sunt foarte bune (mai ales cand nu ai nasul fin ca al Adinei).
Si apropo de al 6-lea simt....pe mine tot ma bate gandul ca totusi culoarea aia verde noroios la caca nu e de la colici.....si mi-am achizitionat de o saptamana recipiente pentru coprocultura. Azi astept productia la pampers si fug repede! Vorba celor de la Parazitii: "unii cauta diamante-n c...t"![]()
Raluca
lui
David Calin (28 nov)
poze
Yagmur spune:
neatza,
tema zilei: am spalat jucariile de plastic cu apa si sapun; de plus nu i-am dat inca
angi, ce frumos sa stea sotul cu cea mica; eu nu am program flexibil si mai si muncesc la 20 km de cluj.. deci nici o sansa sa ajung in timpul zilei.. si voi munci si sambata (dar nu pe toate)...
carla, mult succes cu botezul.. nu ai de ce sa ai emotii.. totul va fi perfect..
adina, o sa se faca bine... nenorocite sint virozele astea... si luca e tot fonfanit si cred ca ii voi da medicamente.. trebuie sa sun pediatra si sa vad ce sa-i dau; chestia cu gazul m-a speriat tare.. eu am o mare fobia cu asta... aveti grija de voi si insanatosire grabnica alessiei 
ralumat, merci de pontul cu detectorul.. cum ma simt in bani o sa cumpar ptr ca eu am avut probleme cu centrala; cei de la gaze au venit si au zis ca nu este nimic, si inainte de a naste i-am chemat pe cei care se ocupa de revizie centrala.. si ei mi-au spus ca pierdem gaze la greu... noroc ca au reparat ei...nu avem brico aici dar ii pun pe ai mei sa cumpere; acum m-ai speriat cu kk verde.. pediatra mi-a spus ca nu-i nevoie de coprocultura...offfffffff....
asiza, vreau sa te vad cu noua culoare de par... iesiti azi la plimbare in grigo?
si vroiam sa va spun ca marc de dianarus va fi operat azi sau cel tarziu maine de stenoza. sa-i tinem pumnii!!
pupici la mamici si bb-iYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
mai fetelor, ma dispera inelul de la suzeta!trage de el si o azvarle cat colo ... dupa care plange dupa ea si eu evident ca tb sa o iau, sa o spal si sa i-o dau din nou ... intre noi fie vorba acum am aliniate langa mine 4 suzete
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
nu vreau sa fac reclama, nici site-ului,nici produsului in sine, dar pt ca stiu ca asta cu inelul de la suzeta poate fi o problema, uite aici... suzeta fara inel, sper ca am nimerit modelul si n-am pus alta poza. pupici!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
a_deju spune:
ralumat, culoarea verde poate fi si de la colici, dar si de la Baby drink, iti poate confirma si mirona, care a facut si ea analize la kk bebeului, ea m-a linistit si pe mine. bineinteles ca pot fi si alte motive, doamne fereste de ceva grav, dar in principiu, daca nr scaunelor intr-o zi nu depaseste numarul meselor din ziua respectiva, nu ai de ce sa iti faci griji. normal ca cel mai linistita vei fi in momentul in care vei avea un rezultat ok de la coprocultura, dar m-am gandit sa-ti spun si de treaba asta, ca macar sa nu stai ca pe ace pana atunci 
despre jucarii, ce sa zic... eric inca nu prea are treaba cu asa ceva, in afara de zebra minunata care il potoloeste uneori din urlat, dar asta doar daca o tin eu in fata lui, el inca nu da semne ca ar vrea s-o jumuleasca... mai nou am observat cateva miscari spre jucarelele de la leagan, dar nu cred ca era ceva constient, mai mult agita asa din maini, sa fie... am citit insa in "mami - special baby" ca la jucarelele de plus nu trebuie exagerat cu spalatul, pt ca initial bebe apreciaza mirosul familiar al jucaricii, nu forma, culoarea sau dimensiunea, si asa se ataseaza de ele. cat despre cele de plastic, de ros sau de orice or fi, mi se pare normal sa fie spalate dupa ce le-au aruncat pe jos... pe de alta parte, cand or fi un pic mai marisori, cu siguranta se va intampla de o mie si una de ori sa scape jucarica pe jos si dup-aia sa intinda frumusel manuta, sa o ia si sa o bage la loc in gurita, asta eventual in cele 5 secunde cat sunt cu spatele, ca vorba aia, omniprezenta nu pot fi, si nici chiar atat de disperata incat sa nu-l slabesc din priviri... dar sa speram ca astea se vor intampla in casa, unde cat de cat e curat, si oricum e mediul in care e obisnuit. daca se intampla afara, adio jucarica, o mai vede dupa ce am ajuns acasa si am spalat-o cum trebuie... si apropo de chestia asta, cand eram mica, cea mai mare aventura a vietii mele se pare ca era sa mananc pufuleti de pe jos, nu conta ca eram afara sau in casa... n-am avut nici pe dracu', dar asta nu inseamna ca traiesc cu dorinta ascunsa de a se fi transmis genetic aceasta pasiune pt "sporturi extreme" 
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
a_deju spune:
dianarus, sanatate multa lui bb marc si sa fie bine!!!
POZE
asiza spune:
Dianarus, ma rog pentru tine si bb MArc sa fie bine! Of, Doamne, cat de greu trebuie sa iti fie! Va pup sine gandim la voi, sa stii! 

...
Angi, asa se intampla la unii copii, fac o reactie mai urata la vaccin...e normal sa coaca si sa cada, insa eu m-am speriat ca arata ffff urat si a ramas asa ca un crater...
pentru bebicii mai mari cu o lunisoara azi! 
Tema zilei: perfect de acord cu Mirona...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Ingerasul nostru drag
Varsta Denis
Elise spune:
Si bblisa mea a avut scun verde, m-am inverzit eu toata cind am vazut shi am fugit cu ea la dr repede-repede: era de la ceiutz!
M-am si facut de kko...exagerata cum sint. ![]()
Inelul ala de la suzeta nu se poate scoate?
La astea chicco, de care avem noi, se scoate...greu, dar se poate.
Pe mine ma dispera altceva la suzi: ii lasa urme pe obrajori!!! E adevarat ca bblisa trage de suzeta rar, dar cu pofta - si are si ditamai falcutzele. si cind i-o dau jos obrajorii ei sint cu ditamai semnele roshii, saraca. ![]()
Am zis ca nu-i mai dau suzeta deloc. Ce or fi facut ditamai baza aia....
Elise & BBLisa

Oana (29.11.2006)