Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 19
a_deju spune:
daca tot am timp, sa raspund si eu din urma..
1. Cum va ajuta sotii?
2. Cum si cu ce taiati unghiutele?
3. Unde doarme cel/cea mica?
4. Lapte praf-de care?
5. In cada cu el/ea?- veti face cursuri de inot?
6. Pt cezariene:cum v-ati refacut?
7. Pt Toate: ati reinceput...stiti voi ce
1. off, pai uneori daca n-ar fi mihai, cred ca m-as urca pe pereti, desi eric in general e un bb cuminte-cumintel, dar si cand il apuca.... in primul rand a fost de un IMENS ajutor perioada in care a avut concediul, si anume prima luna a lui eric. n-are rost sa enumar tot ce facea, ca facea de toate. acum, de cand cu munca, "responsabilitatile" lui sunt mai mult seara, ma ajuta la baita, adica face tot in afara de spalat si masaj. sta cu eric dupa ce termina de supt ca sa mai apuc si eu ultimii stropi de apa calda sa fac un dus.. cand sunt super obosita, dupa masa de la miezu' noptii sta el cu bebe, il plimba, il leagana, il adoarme, chiar daca eu sunt treaza (ca nu pot sa adorm pana nu doarme si eric), dar macar pot sta si eu lata in pat fara sa fac nimic. dimineata inainte sa plece face biberonul de ceai (nush daca ma credeti, dar eu habar nu am cum si cat se fierbe apa, cata trebuie sa fierb sa ajunga si de ceai, si de sterilizat biberon si tetina, ce sa mai zic de sterilizare in sine, numai mihai s-a ocupat de astea pana acum)... aaa, si bineinteles, daca se intampla sa nu avem ceva in casa (de la ceva dulce pt sufletelul mau si pana la o crema pt funduletul de bebe), fuge sa cumpere la orice ora, nu conteaza cat de obosit ar fi :) si de-aia il iubim noi asa mult, si mami il pupaceste cum il prinde, si bebe ii trage cate-un zambet smecheresc (pe care eu oricat m-as chinui, nu reusesc sa-l obtin....).
2. la unghiute initial ma chinuiam cu o panarama de forfecuta speciala, de-aia cu colturi rotunjite, nu reuseam sa tai nimic, probabil ca nu era nici foarte buna, asa ca am dat-o pe forfectuta normala, dar numai cand bebe doarme dus. si aici vb de unghiile de la manute, ca cele de la picioare nu le-am taiat niciodata pana acum, cred ca s-au agatat in sosetele si s-or fi rupt, nu stiu, dar chiar nu am ce taia...
3. doarme in patutul lui, la noi in dormitor. probabil ca vom face muutarea in camera lui prin aprilie - mai, sa vina bine caldura, pt ca geamul de la el din camera este minunat: cand nu trece ploaia prin ele, sufla vantul... a incercat mihai o reparatie minune, dar de-atunci nici n-a mai plouat, nici n-a mai batut vantul ca sa vedem cate de "inginer" este tati :) in rest, dormea in carucior la plimbarica, de vreo doua zile vad ca l-a napadit curiozitatea si e cu ochii larg deschisi si studiaza natura; doarme in masina in scoica, dar sa te fereasca dumnezeu sa prinzi vreun rosu si sa stai la stop ca e jale; doarme in leagan cand nu mai are chef sa se "alerge" cu jucarelele si bineinteles, cel mai bine doarme la mami in brate, cu tzatzul in gura, asta dupa ce a supt vreo douaj' de minute, da' la tzatz tot nu vrea sa dea drumu' :)
4. lapte praf dadeam in completare, in primele saptamani, Topfer.. acu' nici nu mai vrea sa auda. mai am si o cuite de Humana prin debara, cred ca o s-o pastrez sa i-o fac cadou la majorat :)
5. cand o sa vina momentul, da, probabil ca voi face o baita cu el, de ce nu, dar inca e departe acea zi. cursuri de inot, cu siguranta, dar tot mai incolo, mi se pare inca mult prea mic si fragil, desi stiu ca inotul e recomandat chiar de la cateva zile de viata...
6. cu cezariana, cu greu m-am refacut. la inceput m-am tarat prin casa, era o adevarata aventura sa ajung din dormitor in sufragerie, apoi incet incet, cate-o camera in fiecare zi, si a trecut. cea mai nasoala a fost prima saptamana dupa ce am ajuns acasa, eram de o inutilitate totala, noroc ca era mama aici si mihai in concediu, ei au facut tot in afara de alaptat copilul. acum sunt mai mult decat ok, pot sa car copilul in scoica de la si pana la etajul 4, pot sa car carutul, dar nu e nevoie, ca sta tot timpul in portbagaj, pot sa car copilul in marsupiu, nu am niciun fel de durere, operatia nu ma jeneaza absolut deloc, iar semnul arata mai mutl ca o zgarietura de pisica decat ca o taietura... amuzanta e burta care atarna desupra taieturii, si dedesubt e loc drept drept drept... si ma apuca nostalgia vremurilor de-acum ceva luni cand tot abdomenul meu era la fel de plat, dar... cum speranta moare ultima, visez la ziua cand va fi din nou asa :)
7. din pacate nu... si asta pt ca unul din neajunsurile cezarienei in cazul meu este ca sangerarea INCA nu s-a oprit... de-aia nici la controlul de 6 sapt nu am ajuns, si la mine cred ca va fi la 3 luni, am vb cu doctorita, mi-a zis ca se mai intampla, depinde cum reactioneaza organsimul meu la firele interne, o fi si din cauza ca desi mi s-a recomandat, nu am luat ergomet dupa nastere (nu m-a lasat mama, pt ca se transmite prin lapte si oricum, scadea si lactatia..). de vreo cateva zile da semne ca ar fi cam pe sfarsite, s-o vedem si pe-asta, ca eu deja am recuperat toate cele 9 luni de lipsa la cat a curs in astea 2 de dupa nastere...
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
dianocica spune:
bebyta, lory, teutz, irinabr, miraco sa va traiasca bbii 
aseara iar mi a facut febra, am pus sup cu eferalgan, am zis sa mai schimbam un pic... a fost ok, dar de la 4 se tot chinuie sa faca un kk...si nimic...
dia cred ca pupicul de la oana a ajutat...
dandusa da' e normal sa aiba crinutza 6kg...imbracata...in primul rand dmic e mancacios nevoie mare...si ii place sa se alinte la tzitzi...in al doilea rand ea e fetitza, deci o finutza. daca mai pui ca e si fotomodel...ce fotomodel de 4luni cu 8kile ai vazut tu? pai n o primeste nimeni...plus ca dmic are niste forme...are o mana...sa vezi cum o ia de la incheietura in sus...zici ca e smardau(asa zice tac-su)iar la picioare...nu pot sa i pun sosete ca toate in strang...si sa vezi cum arata cu d'alea cu calcaiul la genunchi(am incercat) si care tot ii lasa urma...
dianarus tinem pumnii
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 intalnire
auras_v spune:
Buna.Mai primiti inca o mamica alaturi de voi?Sunt Aura si va citesc de foarte multa vreme ,dar cum calculatorul nu este prietenul meu cel mai bun,nu am stiut cum sa va fiu aproape.Sper sa invat,cred ca niciodata nu este prea tirziu.Am doua fetite adorabile ANCA-ALEXANDRA,fulgusor de noiebrie,si CRISTINA IOANA care are acum aproape 8 ani.
auras_v
Laura13 spune:
offfffffffffffffffffff
stiti ca zicea ca socra mea e la 600km distanta??? se pare ca nici distanta asta nu e suficienta..... a venit in viuzita ca ii era dor de" baiat". nici macar nu ii spune pe nume!!!!!!!!! sta toata ziua nas in nas cu fiu'miu, daca scartaie un picut vai de kmine plange copilul si trebuie luat in brate si trebuie sa vorbim cu el..... sa vedeti cum nu mai pot eu nici sa fac pipi dupa ce pleaca ea!!! offff, tocmai acum cand ii facusem si eu un program, mai statea si singurel, ne mai jucam, adormea singur!!!!!!! si bineinteles ca barbatul meu tace chitic desi seara in pat imi spune ca nici lui nui i se pare normal!!!!
sorry.... n-am spus nici macar salut fetele! n-am unde sa-mi spun oful decat aici!
nu prea pot sa scriu, acum e afar cu bebe (care trebuie super infofolit ca raceste copilul.... are sapte mii de randuri de haine pe el si il tinem numai la soare ca la umbra e prea frig....). v-am citit pe diagonala pup pe toate mamicile si toti bebicii, la multi ani celor sarbatoriti cat am fost absenta!!!!pupici!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
luly spune:
Dandusa nu cred ca ne intalnim azi ca nu mai am nimic de mancare si tb sa fac de papa. Oricum vad ca e si cam urat afara. Sa vedem maine, sper sa nu apara nimic.
La multi ani ! bebicilor de bebyta, lory, teutz, irinabr si miraco care au mai adaugat o luna.
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
poze
a_deju spune:
mai, da' ce liniste... ce faceti fetelor, ati iesit in plimbari??? pai in cazul asta ne apucam si noi de pregatiri..
si apropo de plimbari... in timp ce alti pretendenti se dueleaza, noi lucram miseleste pe la spate, facem cum facem, si tot punem de-o intalnire cu printesa crinuta 
dandusa, esti pe faza? iesim la mare, prin oras, ce facem? si restul fetelor de constanta, haiditi mai (ca la mine la moldova), nu ne miscam si noi mai cu talent? (nush ce m-a apucat, dati-mi una sa-mi revin
). poate reusim si noi candva vreodata sa ne intalnim (in week-endu' asta??
)......
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
dianocica spune:
a_deju se vede ca sunt tatii acasa...eu vreau sa profit la maxim de astea 2-3 ore cat mai sta mama...care a reusit sa ma enerveze in ultimele 5min mai mult decat in ultima luna...dar nu despre asta voiam sa vb...
de cand a facut vaccinul nu mai mananca bine...si am
bombe...azi nici n am putut sa l iau in brate...gata, dupa masa asta ma mulg...fie ce-o fi...asa urasc chestia asta....
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 intalnire
Laura13 spune:
a!!! si mai sta si cu nasul in tatele mele sa vada daca manaca copilul!!!!

deci pe scurt...
yagmur imi pare tare rau ca trebuie sa il lasi pe Luca singurel. incearca sa nu mai fi trista, sa te bucuri la mxim de zilele petrecute cu el. ? nu poti sa te duci numai cu 1/2 de norma?? sau macar sa nu sti 10-11 ore la munca? oricum multi
. ai sa vezi ca vei gasi o bona super faina care va avea aproape la fel de bine grija de el!!!
tema zilei cred ca la servici ma voi intoarce cand va face bebe 1 an, dar mai vedem pana atunci. sincer.... imi lipseste si mie activitatea! nu dati cu parul!!!
tema zilei de sterilizat jucariile... nici nu m-am gandit! mama denaturata ce sunt. deocamdata nu apuca cu manutele jucariile, doar i le fatai eu prin fata, dar week-end-ul asta i le sterilizez pe cele de plastic (solutie de la chicco) iar pe cele de plus le voi spala!
lorym ce mai face operatia? ti-ai mai revenit? ai cumparat marsupiu?
si pt Catrinel!
am fost si noi la doctor... bebe are 5.5 kg (si voi aveti bebe de 7 kg
), 59 cm lungime, e bine sanatos. cu ochiul ne-a spus sa nu ne facem probleme, pana la 6-9 luni s-ar putea sa mai faca conjunctivita din cauza prafului, a scamelor de pe hainute (se freaca la ochisor). antibiotic nu trebuie pus decat in cazuri de maxima urgenta. intre timp sa mai fac masaj la ochi!
adinazot multa sanatate Alesiiei si 
dianarus multa sanatate lui Marc si 
fug... ca trebuie sa vina de la plimbare!
pupici!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
miki04 spune:
Fetelor tocmai am primit un sms de la Dianarus, bebele ei este in operatie de 45 min, va rog din suflet haideti sa ne rugam pt el sa se termine totul cu bine.
Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
pozeStefan
poze
luly spune:
Dianarus ma
pt tine sa fi tare si pt bb sa se termine cu bine operatia si sa se refaca cat mai repede.
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
poze