Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by miki04

Fetelor tocmai am primit un sms de la Dianarus, bebele ei este in operatie de 45 min, va rog din suflet haideti sa ne rugam pt el sa se termine totul cu bine.

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
pozeStefan
poze

Doamne ajuta!!!! ...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Ingerasul nostru drag
Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Dianarus, ne rugam ca totul sa se termine cu bine...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca

varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Marc de Dianarus a iesit din operatie.... totul e ok. Refacere grabnica!!!! Pupam

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca

varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Refacere grabnica Marc!!!!!!!!!

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
pozeStefan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Fetelor buna!

ce ziceti voi? cam cat trebuie sa manance un bb la 8 saptamani pe zi, daca e alimentat exclusiv artificial? ai vostri cat papa? Andreea mea papa cam 500 ml, ceea ce cred ca cam putin totusi, nu? Saptamana trecuta avea 5100 gr.

si inca ceva: cate hainute le dati bebelusilor cand ii scoateti afara si cat stati afara cu ei ?

Iata si de la mine cateva raspunsuri:
unghiutele i le tai cu unghiera mica de 2 ori pe saptamana cand doarme.
bea Humana 1.
sotul ma ajuta seara. O adoarme el, si la baita.
NU am inceput inca viata intima ca n-am nici timp nici chef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by dianocica

dandusa da' e normal sa aiba crinutza 6kg...imbracata...in primul rand dmic e mancacios nevoie mare...si ii place sa se alinte la tzitzi...in al doilea rand ea e fetitza, deci o finutza. daca mai pui ca e si fotomodel...ce fotomodel de 4luni cu 8kile ai vazut tu? pai n o primeste nimeni...plus ca dmic are niste forme...are o mana...sa vezi cum o ia de la incheietura in sus...zici ca e smardau(asa zice tac-su)iar la picioare...nu pot sa i pun sosete ca toate in strang...si sa vezi cum arata cu d'alea cu calcaiul la genunchi(am incercat) si care tot ii lasa urma...

dianarus tinem pumnii

diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire

Ufff,nebunatic mic...,nu mai zice...ca fimea este in extaz...Moare cind aude cum il descrii pe D...O incita tare...Cu sosetele m-am prapadit de ris...,iar ea ...si-l imagina cit de sexy este doar cu sosetele pina la genunhi...,ufffSper ca Denis face nani...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DIANARUS,
multa sanatate lui Marc,sa dea D-zeu ,sa se refaca repede
ADINA,
Prin ce a-ti trecut,saracutele de voi...,Am avut si eu o experienta asemanatoare si cind am realizat ca era chiar miros de gaz...,eu fiind cu Crinutza in brate,am simtit ca ma prabusesc de groaza...,bine ca s-a despistat la timp.Aveti grija de voi...,va pooopam tare
AKA,
va asteptam la mare
IULY,
stai linistita...,cind poti tu...,da un semn,noi sintem pregatite tot timpul...,va pooopam tare pe toate trei
CRISTINA,
am uitat sa te pooop ieri,sper sa mai intri ,sa ne mai spui si noua ,despre voi...Va pooopam

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Laura13

a!!! si mai sta si cu nasul in tatele mele sa vada daca manaca copilul!!!!

si a mea la fel....

aura bine ai venit in .sa ne dai mai multe date despre tine sa trecem la listutza...si spor la vorba...primele 10mesahe sunt moderate si apar mai tarziu...nu te lasa...

tema jucariile de plastic si cele de plus le am spalat, problema mai mare am cu cele de plus cu mecanism inautru, gen cantatoare....le am sters cu carpa umeda pe afara dar...cam atat.la sterilizat nici nu ma gandesc

dandusa am facut poze cu 'brandu'...adica baiatu' la maiou...stai sa vezi...

adinazot tinem pumnii pt pustoaica. si vaicareste-te domn'le cat poti...ca de aia suntem aici, nu?

ralumat f bine(cu recipientele). si eu zic ca o mama (atenta si iubitoare, nu...) stie cel mai bine daca e ceva in neregula cu bb...asa ca fugutza la anallize si sa ne ti la curent.

le petit n a facut kk de 2zile jumate. il mai astept un pic si cred ca diseara sup cu glicerina scrie pe noi....imi pare rau de el ca si ieri supozitoare toata ziua...si azi...dar ma gandesc ca e mai ... retinut...de la durerile alea...cat s o fi incordat...

hai ca va pe toate si fug sa manac ceva ca d doarme iar cazut pe alex...

diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

Fulgusorul meu ,ANCA ALEXANDRA ,s-a nascut pe 21 noiembrie,G=3400g si apgar 9,nastere normala cu peridurala iar data mea de nastere e 03 08 1974.CRISTINA IOANA,fetita cea mare este nascuta pe 01 05 1999.Acum Anca are 2luni si 2 saptami si este un inger.Nu credeam ca un bb poate fi atit de cuminte ,fara colici si nopti albe.A fost mult mai usor decit m-am asteptat dar cred ca a contat si experienta anterioara.Nu am mai facut greselile pe care le-am facut cu KIKI {CRISTINA},am fost mult mai relaxata si Ancuta a simtit probabil asta.Ancuta s-a trezit iar eu trebuie sa ma duc la ea.

auras_v

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna seara la toate mamicile si la bebicii vostri,

Fetelor cred ca nu v-ati suparat foarte tare pe mine ca nu am mai dat pe aici dar firma si printesica mea nu m-au lasat sa mai palavragesc cu voi.Imi e tare dor de toate!
Mai citeam si eu pe aici si mi-au dat lacrimile gandindu-ma cat de multe discutii am pierdut si ce ineresante au fost.
un pic despre al meu bebe, va spun ca este o frumoasa si cumintica asa cum si-a dorit-o mama ei, nu am probleme si nu ma plang deloc de ea, e sanatoasa exceptand o pata care o are pe burtica si nu e din nastere dar nici nu e o ciperca e doar asa si e posibil sa ii treca sau nu in rest nu a fost racita nu a facut temperatura nimic, si ii multumesc Bunului Dumnezeu pt asta.

Voi ce mai faceti??????? sper ca bine :)

Va pup pe toate, si ma duc sa mai citesc sa imi mai inec dorul de voi:)

mami si printesa Elisa

Mergi la inceput