Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 21
Cleomoni spune:
Fetelor ma uitam la poze la bebicii vostri Doamne ce expresivi sunt ce frumosi.... au cu cine sa semene, nu?
as vrea si eu sa mai pun niste poze dar nu mai stiu parola nimic poate ma ajuta cineva, pls
mami si printesa Elisa
adinazot spune:
Fetelor,mersi pt incurajari,va pup pe toate.Noi suntem mai bine azi,Alessia i-a tratamentul,a papat bine si a dormit mult azi,si eu cu ea,nu am fost in stare sa fac nimic,m-am odihnit putin si eu.A mai plans ea dar nu asa rau ,si putin.Toata chestia este sa reusesc sa ii desfund nasuculca atunci cedeaza si reactia otica.Mai devreme i-am facut o abureala cu sare ,musetel si o picatura tinctura de propolis.Sper sa aiba efect,ii mai fac de vreo doua ori pana la culcare .
pupici la gasca
Adina si Alessia Maria
poze
Alessia Mariahttp://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762333504226
http://new.photos.yahoo.com/adinazotinca/album/576460762386898595
dandusa spune:
CLEOMONI,
bine ai revenit...,sper sa nu ne mai parasesti.Mai povesteste-ne si noua despre voi...,despre printesa.
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa
Mamici din C-ta
Laura13 spune:
salutari mamici!
am si eu o intrebare: am primit cadou gripe baby water si baby drink. eu folosesc acum espumisan pt colici dar tot mai avem probleme. voi ce ati folosit? baby drinkul il pun in ceaiul de colici? sfaturi?
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Laura13
salutari mamici!
am si eu o intrebare: am primit cadou gripe baby water si baby drink. eu folosesc acum espumisan pt colici dar tot mai avem probleme. voi ce ati folosit? baby drinkul il pun in ceaiul de colici? sfaturi?
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
Eu i-l dadeam separat Baby Drnk,adica in bibe...,doar a mea bebelina nu vrea sa bea ceai sub nici o forma...,deci in zadar...I-am dat si Gripe Water,la inceput de tot ,exact cum scrie in prospect,dar nu-mi pot aminti acum

,stiu insa ,ca ne-a fost de mare ajutor...Parca de trei ori pe zi...,nu mai stiu...,lecitina tre sa iau ,ca nu se mai poate
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4Poze Dandusa
Mamici din C-ta
Teutz spune:
Salutare, forumiste dragi!
Imi pare tare rau ca nu am mai avut timp sa intru pe forum, v-am mai citit doar din cand in cand, dar mi-a fost tare dor de voi.
Raspund si eu la o tema de zilele trecute:
1. Cum va ajuta sotii?
Sta cu bebelina, ca sa am si eu timp sa fac mancare sau pur si simplu sa ma odihnesc, spala vasele, ma ajuta la baita Alexiei, face cumparaturile.
2. Cum si cu ce taiati unghiutele?
Ii tai unghiutele cu forfecuta speciala, eu stau in fund, iar ea pe genunchii mei si cu multa rabdare ne descurcam.
3. Unde doarme cel/cea mica?
Noaptea doarme in patut in camera ei, iar eu dorm in camera cu ea deocamdata, pentru ca mai regurgiteaza si in somn si mi-e teama sa nu se inece. S-a trezit de cateva ori tipand, pentru ca se inecase si m-am cam speriat. In timpul zilei doarme in carucior, ca o tin dupa mine prin casa.
4. Lapte praf-de care?
Mananca numai lapte de mami.
5. In cada cu el/ea?- veti face cursuri de inot?
Ii fac baita in ghiuveta, pentru ca e mai comod si deocamdata incape acolo. Cand nu va mai avea loc, vom trece la cadita ei. Cursuri de inot mai tarziu.
6. Pt cezariene:cum v-ati refacut?
M-am refacut foarte repede. doctorul mi-a spus ca sunt "buna de carne", pentru ca operatia s-a vindecat foarte repede si frumos.
7. Pt Toate: ati reinceput...stiti voi ce
Am reinceput de curand, dar vaginul meu parca s-a cam strans, desi am nascut prin cezariana. Oricum am luat-o usurel, vorba fetelor, ca pensionarii, pana cand ne reobisnuim.
Referitor la statul acasa cu bebeul, eu as vrea sa stau doi ani, desi financiar nu-mi convine deloc, dar nu ma indur sa ma intorc mai devreme.
Jucariile nu le-am sterilizat pentru ca ea nu apuca nimic deocamdata si doar i le fatzai eu prin fatza ochilor. Pe cele din plastic le voi spala, dar pe cele din plus nu cred.
Miercuri mergem si noi sa-i facem vaccinul de doua luni si am mari emotii. Sper sa fie bine si sa nu aiba reactii la el.
Multumim fetelor care ne-au felicitat cu ocazia implinirii a doua luni de viata. 

De colici cred ca am scapat, ca de o saptamana nu-i mai dau nimic si nu are probleme. Oricum, in total, cred ca a avut vreo 10 seri cu colici si nu au fost foarte puternici, adica a putut dormi noptile.
Multa sanatate baietelului lui Dianarus! Sa se refaca repede dupa operatie! 
Hai ca trebuie sa fug, ca s-a trezit piticuta si ii e foame! {pup]
pup]
Avem doua luni fix
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze
bebinuta spune:
sal fetelor
ieri nu am intrat asa ca am avut ce sa citesc. maine avem botezul si nu cred ca mai apuc sa intru
, asa ca nu mai scrieti asa mult ca voi avea mult de recuperat
.
aelita o sa-ti trimit PM cu reteta. Ada nu poate avea ochii albastri pentru ca din partea lui Cristi(sotul meu)nu exista nimeni cu ochii deschisi la culoare asa ca... nu se poate si eu nu am fost prin vecini
.
yagmurnu sunt suparata, de ce pentru ca tipul e cu 10 ani mai mic decat mine......
.
temele zilei
1. eu ma gandesc sa ma intorc la inceputul lui 2008 daca va fi ok cu banii.
2. nu sterilizez jucariile, le-am spalat,dar avem una cu arc si nu stiu ce sa fac cu ea
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
Laura13 spune:
dandusa sarut mana. nici al meu nu prea bea ceai, asa ca.... chestia e ca pe gripe baby scrie ca e sedativ usor si sincer nu stiu daca e bine sa ii dau. desi chiar as avea nevoie de o noapte linistita de somn. al meu are program de colici la 3 fix pana pe la 4. chiar daca nu plange se foieste tare si geme si se screme si eu nu pot sa dorm.
nu mai stiu cine spunea ca bebe pana la 6 luni nu se obisnuieste cu rasfatul.... trebuie sa o contrazic.... ieri si azi a stat socra cu el nas in nas numai cu vorba, cu joaca cu hi hi hi si in seara asta a facut un scandal monstru cand al incercat sa il las singurel. cum aparea cineva in raza vizuala se linistea miraculos. asa ca dupa ce pleaca mama soacra cred ca voi avea de tras cateva zile. daca nu mai apar pe forum sa stiti unde am disparut 

miro a venit dani? si tu nu dai pe la noi??? parca tu spuneai cand ai aflat ca vei avea fetita ca iti doreai tare mult un baiat, nu?? stateam si ma gandeam ca eu cred ca nu ti-a da fetita pe o mie de baieti, nu-i asa? ca si eu cam vroiam fetita si acum sunt tare tare fericita pt minunea care am primit-o!!
offf fetele, il iubeste mama atat de tare. nici nu am crezut ca pot iubi atat de mult. nu va suparati pe mine dar am o stare mai melancolica, imi vine sa imi iau copilul si sa nu-i mai dau drumul niciodata! si cand ma gandesc ca deja au trecut 3 luni. deja e baiat mare.... acusica se insoara .....
fug ca trebuie sa ne apucam de baita si eu abia ma tin pe picioare. dar ma uit la el si imi trec toate.
pupici... va doresc o noapte linistita, fara colici, cu bebei sanatosi si vise frumoase!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
dandusa spune:
LAURA,
asa am zis si eu.
..,la vremea respectiva...,ca am sa linistesc fata cu acest siropel...,dar nu a fost asa...La noi nu a avut efect de sedativ...,a dormit ca de obicei adica...,la vremea respectiva se trezea si din ora in ora...
,era prea mica si stii cum este...,deci nu a avut efect de sedativ,doar ca i-au luat durerile de burtica si imi aduc aminte ca ,cind eram aproape sa termin sticluta...,nu-si mai face efectul si a trebuit sa-l inlocuim cu Debridat ,care si-a facut si el treaba...,pina la un moment dat...Deci,nu te speria...
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa
Mamici din C-ta
Teutz spune:
Am pus poze noi in album, daca doriti sa ne mai vedeti si pe noi.
Alexia are ochii albastri, asa i-a avut de cand s-a nascut. Unii spun ca sunt prea albastri ca sa se mai schimbe. Si eu si sotul meu avem ochii caprui. Poate o fi mostenit ochii tatalui sotului meu, care ii are albastri. Mi-ar placea sa fie bruneta cu ochi albastri.
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze